Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 18, 17:43)
man tada amian juzia

Nu kur jau. Ne 25 dydį ėmei...

QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 17:48)
Aš dar skaičių neturiu  unsure.gif  o dabar gal dar ir netilpsiu  unsure.gif

Tilpsi Tilpsi.. Karantinine aš 🤣
Atsakyti
https://www.joesnewb...574-gdg/iv574km

WIDTH W (W) tai čia kažkokie platesni bus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 18, 18:34)
siuntos paskutiniu metu tai tikrai stringa... rudeni velavo del kovido, tada del svenciu, dabar del blogo... musu atejo jau vasario 12 dienos siunta, bet vasario 5 dienos siunta dar negauta, siuntejai sako, kad veluoja ji del blogo oro ir uzsnigtos Europos  unsure.gif  .

Rugpjūčio mėn Sesei siunčiau dovaną gimtadieniui į JAV, dingo pirmą kartą per 20 metų kiek esam siuntę ar gavę, ji klausė pašte, sakė, mato kad muitinėj guli, ir kiek klausė ta pati situacija, siejam su rinkimais unsure.gif Užklausėm pas mus pašte, siunta buvo registruota, paštas patvirtino, kad siunta dingo, atlygins sake 25 eur, dvanos verte virs 100 eur, 6 men nuo rugpjucio praejo, tikrai neatsiras ir atgal negrizo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 18 vasario 2021 - 17:57

siuntos paskutiniu metu tai tikrai stringa... rudeni velavo del kovido, tada del svenciu, dabar del blogo... musu atejo jau vasario 12 dienos siunta, bet vasario 5 dienos siunta dar negauta, siuntejai sako, kad veluoja ji del blogo oro ir uzsnigtos Europos unsure.gif

man turbut pasiseke nes is jusu gaunu anksciau nei tikiuosi todel ir kyla itarimu kas vyksta su tom kitom siuntom  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 18, 18:36)
dydžiu tikrai mažintos, ilgis kaip ir ok, liemuo superinis. Žodžiu Ale fantastic. Keikiu kad megztinio nepirkau raudono, kokybė nereali, žiūrėsim kaip nešiosis.

Super grazios wub.gif Cia kai kad vakar kazkuri saket, geraiu viena kokybiska, nei 10 pigiu spintoj.. Pirkot 29 ar 30 ?
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 18, 18:03)
Super grazios  wub.gif  Cia kai kad vakar kazkuri saket, geraiu viena kokybiska, nei 10 pigiu spintoj.. Pirkot 29 ar 30 ?

29
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 18, 10:36)
Nu ką, išaušo didi diena 🤣🤣🤣 keliu metų pirkinį į sceną 🥰😍🤩 ačiū visai komandai, Čiurlioni, kad po darbo valandų nupirkai kelnes 😁 tiko idealiai, Rudaplauke už ankstyvą nuraminima ir komentavimą, kad ne vaškuotų džinsų prisipirkom 🤣dydžiu tikrai mažintos, ilgis kaip ir ok, liemuo superinis. Žodžiu Ale fantastic. Keikiu kad megztinio nepirkau raudono, kokybė nereali, žiūrėsim kaip nešiosis. Už šitą Gafsai ačiū.

Spygliz, labai garziai atrodo kelnes wub.gif

QUOTE(Linutelia @ 2021 02 18, 10:51)
WIDTH W (W) tai čia kažkokie platesni bus?  unsure.gif

taip 4u.gif

QUOTE(r@mke @ 2021 02 18, 10:55)
Rugpjūčio mėn Sesei siunčiau dovaną gimtadieniui į JAV, dingo pirmą kartą per 20 metų kiek esam siuntę ar gavę, ji klausė pašte, sakė, mato kad muitinėj guli, ir kiek klausė ta pati situacija, siejam su rinkimais  unsure.gif  Užklausėm pas mus pašte, siunta buvo registruota, paštas  patvirtino, kad siunta dingo, atlygins sake 25 eur, dvanos verte virs 100 eur, 6 men nuo rugpjucio praejo, tikrai neatsiras ir atgal negrizo..

as is Lietuvos rudeni siusta siunta gavau po dvieju menesiu, ji kazkur gulejo numesta, nes viduje spejo pagyventi kazkokia balta ziurke, apvele viska baltais plaukais, sugrauze ne tik saldainius, bet ir siuntoje buvusius daiktus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 18 vasario 2021 - 18:15
QUOTE(Linutelia @ 2021 02 18, 17:51)
WIDTH W (W) tai čia kažkokie platesni bus?  unsure.gif

taip, W-placiai pedutei
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 18, 18:14)

as is Lietuvos rudeni siusta siunta gavau po dvieju menesiu, ji kazkur gulejo numesta, nes viduje spejo pagyventi kazkokia balta ziurke, apvele viska baltais plaukais, sugrauze ne tik saldainius, bet ir siuntoje buvusius daiktus  blink.gif

huh.gif scare.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Ir aš parduodu šias kelnes, M dydis pas mane.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Gal kuri važiuosite pas Egle iš Baltupių, Jaruzalės, Santariškių?? prigriebtumėt mano mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal galima išmatavimus? Galvoju kiek jos didintos. Nes dėviu +- M, tai bijau ar nebus didelės :)

Ir aš parduodu šias kelnes, M dydis pas mane.
17823ce7600f07cbdb97bdd6fe7ccd23575.jpeg

Atsakyti