Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Spygliz, labai garziai atrodo kelnes wub.gif

taip 4u.gif

as is Lietuvos rudeni siusta siunta gavau po dvieju menesiu, ji kazkur gulejo numesta, nes viduje spejo pagyventi kazkokia balta ziurke, apvele viska baltais plaukais, sugrauze ne tik saldainius, bet ir siuntoje buvusius daiktus blink.gif

Mano mama taip isvis negavo. Kazkas net pasirase uz ja, gal pati pastininke. 

Atsakyti
Galiu perleisti Ann Taylor kelniu XS dydžio skaičius 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 02 18, 13:35)
Atsiemiau pigiuosius H&M džinsus, pirkau kaip įprasta savo dydį, bet nelendu 😢😢😢😢 mano 2 dydis, kas norit? Išėjo nepilnai 13 €.
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal kas 6 dydį pardavinesit?
Atsakyti

na nebūtinai, melai. Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti. O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi smile.gif Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo smile.gif, kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti. ax.gif
O ka daryt su zieminiu megztiniu kuri pirkau dabar nesioti o ne kita ziema  :D dar mokejau dvigubai brangiau turbut negu kad veliau buciau pirkus bet as jo norejau. O dbr nei megztinio nieko, o tarpinininke tik issisukineja. Puse siuntis ale atejo, is tos puses as nieko savo negavau. Labai nerimtai atrodo, visgi cia paslauga o ne geras darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 18 vasario 2021 - 20:06
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 18, 20:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72785939" data-time="<a href="> na nebūtinai, melai. Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti. O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi vartotojo įkelta nuotrauka Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo vartotojo įkelta nuotrauka, kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti. vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O ka daryt su zieminiu megztiniu kuri pirkau dabar nesioti o ne kita ziema  biggrin.gif dar mokejau dvigubai brangiau turbut negu kad veliau buciau pirkus bet as jo norejau. O dbr nei megztinio nieko, o tarpinininke tik issisukineja. Puse siuntis ale atejo, is tos puses as nieko savo negavau. Labai nerimtai atrodo, visgi cia paslauga o ne geras darbas.

Man atrodo siuntėjo galimybės paskubint siuntą gana ribotos, ypač dabar . Pačios gi siunčiam asmenines siuntas, kaip matot, visko pasitaiko unsure.gif
Atsakyti

Parašiau jums a.ž

Nemanau, kad būtų didelės, liemuo 39 cm, klubai 51-52 cm, ilgis 95 cm. Medžiaga labai miela ir tampri wub.gif

Atsakyti

Spygliau 4u.gifPamalonini visada aki. Dziaugiuosi del visu kudenu, kurios gali sutilpti i tokias kelnes ir kurios jas nusipirko. Tikrai fantastinis pirkinys biggrin.gif

Kaip gražiai pasakyta. Labai gražios kelnės Spygliau. Aš jų nepirkau, nes pagalvojau, kad netilpsiu į įprastą dydį. Džiaugiuosi už visas pasipuošusias merginas  :wub: 

Atsakyti
https://www.yoox.com...p...&sizeName=2
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 18, 19:14)

Nieko nesuprantu su dydžiais 😔😔 tai xs, 36 europinio, kokio dydžio šito grožio reiktų 🤔🤔
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2021 02 18, 17:58)
Cia jau pas kokia Laureta turbut papuolete rolleyes.gif

Ar ji dar tebedirba? Man rodos, pasibaigė jos visi bizniai..Jaučiu, dauguma esam turėję įdomių patirčių su ja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgi @ 2021 02 18, 20:37)
Nieko nesuprantu su dydžiais 😔😔 tai xs, 36 europinio, kokio dydžio šito grožio reiktų 🤔🤔

25/26 greičiausiai. Aš 26 pirkau, klubai apie 91 cm. Tikiuosi tilpti
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 20:54)
25/26 greičiausiai. Aš 26 pirkau, klubai apie 91 cm. Tikiuosi tilpti

Galėsiu duot 31 panešiot, jei netilpsi, tik petnešas susirask unsure.gif
Atsakyti