QUOTE(Dodgy @ 2021 02 18, 12:55)
Atsakysiu visoms, nes klausiate to paties. Ne, tarpininke ne is jusu temos, o is FB. Terminas 4-6 savaites ir jinai i ji seniai netelpa. Tokiu atveju turetu buti atsiprasymas , o ne melai.
na nebūtinai, melai.
Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti.
O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi

Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo

, kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 13:09)
Jei apie lauko augalus klausiat, tai pernai vežiausi viską iš Juragių medelyno (lendrūnus, medelius, pušis), levandas Ermitaže pirkau, jomis terasą apsisodinau. O šiemet planuoju miskantais vieną patvorį užsodinti, tai juos FB nusižiūrėjau pas kauniečius Dekoratyvieji žolynai, bet dar negaliu pakomentuoti, nes tik planuoju pirkti.
aš praeitasi metais gėlynus dariausi, pirkau įvairias gėles iš abiejų minėtų ir dar prie Marijampolės esančiam gėlyne, o miskantus pirkau prie Alytaus vienam medelyne, kainos gerenės nei Kaune, o kai nemažai pirkau, tai ir nuolaidą dar padarė. Na o dėl šalia Marijampolės esančiam medelyne, lyg daugiametės gėlės el parduotuvė, tai nerekomenduočiau siųstis ir pirkti neapžiūrėjus. Aš buvau nemažai užsisakius, bet didžiąją dalį palikau, nes buvo negražūs, netenkino kainos ir kokybės santykis.