Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pažiūrėjau į Spygliz, tai aš tikrai netilpsiu į savo įprastą 29. Nebent jos prasitampys, kaip rašė atsiliepime... Nenorėjau imti didesnių iš principo, nes žiūriu tuoj reiks didinti dydžiu savo garderobą.. Nenoriu.
Tikrai labai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti

QUOTE(r@mke @ 2021 02 18, 17:55)
Rugpjūčio mėn Sesei siunčiau dovaną gimtadieniui į JAV, dingo pirmą kartą per 20 metų kiek esam siuntę ar gavę, ji klausė pašte, sakė, mato kad muitinėj guli, ir kiek klausė ta pati situacija, siejam su rinkimais  unsure.gif  Užklausėm pas mus pašte, siunta buvo registruota, paštas  patvirtino, kad siunta dingo, atlygins sake 25 eur, dvanos verte virs 100 eur, 6 men nuo rugpjucio praejo, tikrai neatsiras ir atgal negrizo..

siunčiau kalėdines dovanas sausio pradžioje, tai per 3 savaites gavo, nes bijojau, kad toj dovanų gruodžio gausoj gali dingt...

QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 18, 18:14)
as is Lietuvos rudeni siusta siunta gavau po dvieju menesiu, ji kazkur gulejo numesta, nes viduje spejo pagyventi kazkokia balta ziurke, apvele viska baltais plaukais, sugrauze ne tik saldainius, bet ir siuntoje buvusius daiktus  blink.gif

blink.gif

Iš kitos tarpininkės užsakytos prekės tarp Kalėdų ir Naujų metų atkeliavo per 4 savaites
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 02 18, 18:38)
Pažiūrėjau į Spygliz, tai aš tikrai netilpsiu į savo įprastą 29. Nebent jos prasitampys, kaip rašė atsiliepime... Nenorėjau imti didesnių iš principo, nes žiūriu tuoj reiks didinti dydžiu savo garderobą.. Nenoriu.
Tikrai labai gerai atrodo wub.gif

Stoju i eile, jei sugalvosite parduoti ;)
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 02 18, 18:49)
Stoju i eile, jei sugalvosite parduoti ;)

Tampysiu. Labai tikiuosi kažkaip sutilpti. unsure.gif
Atsakyti
Spygliz superiniai atrodo, o vat aš su karantiniu prieaugiu netilpau per pilvelį, ėmiau 29 dydį, nors jbrand turiu 28 ir telpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 18, 19:14)
Spygliz, labai garziai atrodo kelnes  wub.gif
taip  4u.gif
as is Lietuvos rudeni siusta siunta gavau po dvieju menesiu, ji kazkur gulejo numesta, nes viduje spejo pagyventi kazkokia balta ziurke, apvele viska baltais plaukais, sugrauze ne tik saldainius, bet ir siuntoje buvusius daiktus  blink.gif

biggrin.gif Aš sesei raudoną lininę suknelę siuinčiau,tai irgi sakiau, kai nueisi į paštą atkreipk dėmesį, gal kuri nors darbuotoja jau dėvi tavo dovaną rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 18, 19:49)
siunčiau kalėdines dovanas sausio pradžioje, tai per 3 savaites gavo, nes bijojau, kad toj dovanų gruodžio gausoj gali dingt...
blink.gif

Sekančią sunta Kalėdoms ji gavo per 2 savaites, nesuprantu, kas ten negerai su ja .. Mama sakė arbatžolių idėjo, galvoju, gal tos žolės priskiriamos kokiem neleistiniem, nors buvo originalioje vaistinės pakuotėje..
Atsakyti
Ann taylor rudos kelnes žiauriai per trumpos, bus mamai. Turėtų jai labai patikt 🥰
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 02 18, 16:58)
52 tarp pažastu, ilgis 65.

Ačiū, per didelė☹
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 18, 17:36)
Nu ką, išaušo didi diena 🤣🤣🤣 keliu metų pirkinį į sceną 🥰😍🤩 ačiū visai komandai, Čiurlioni, kad po darbo valandų nupirkai kelnes 😁 tiko idealiai, Rudaplauke už ankstyvą nuraminima ir komentavimą, kad ne vaškuotų džinsų prisipirkom 🤣dydžiu tikrai mažintos, ilgis kaip ir ok, liemuo superinis. Žodžiu Ale fantastic. Keikiu kad megztinio nepirkau raudono, kokybė nereali, žiūrėsim kaip nešiosis. Už šitą Gafsai ačiū.
vartotojo įkelta nuotrauka

Grozis wub.gif Jau gauliuosi, kad nepirkau... Pasiulykit, jei kam netiks 25 ar 26 dydis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 02 18, 12:55)
Atsakysiu visoms, nes klausiate to paties. Ne, tarpininke ne is jusu temos, o is FB. Terminas 4-6 savaites ir jinai i ji seniai netelpa. Tokiu atveju turetu buti atsiprasymas , o ne melai.

na nebūtinai, melai.
Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti.
O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi smile.gif
Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo smile.gif , kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 13:09)
Jei apie lauko augalus klausiat, tai pernai vežiausi viską iš Juragių medelyno (lendrūnus, medelius, pušis), levandas Ermitaže pirkau, jomis terasą apsisodinau. O šiemet planuoju miskantais vieną patvorį užsodinti, tai juos FB nusižiūrėjau pas kauniečius Dekoratyvieji žolynai, bet dar negaliu pakomentuoti, nes tik planuoju pirkti.

aš praeitasi metais gėlynus dariausi, pirkau įvairias gėles iš abiejų minėtų ir dar prie Marijampolės esančiam gėlyne, o miskantus pirkau prie Alytaus vienam medelyne, kainos gerenės nei Kaune, o kai nemažai pirkau, tai ir nuolaidą dar padarė. Na o dėl šalia Marijampolės esančiam medelyne, lyg daugiametės gėlės el parduotuvė, tai nerekomenduočiau siųstis ir pirkti neapžiūrėjus. Aš buvau nemažai užsisakius, bet didžiąją dalį palikau, nes buvo negražūs, netenkino kainos ir kokybės santykis.
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 02 18, 18:37)
<p>Gal galima išmatavimus? Galvoju kiek jos didintos. Nes dėviu +- M, tai bijau ar nebus didelės smile.gif

Nemanau, kad būtų didelės, liemuo 39 cm, klubai 51-52 cm, ilgis 95 cm. Medžiaga labai miela ir tampri wub.gif
Atsakyti

Gal kuri važiuosite pas Egle iš Baltupių, Jaruzalės, Santariškių?? prigriebtumėt mano mirksiukas.gif

Parasiau jum az

Atsakyti