QUOTE(kriisti @ 2021 02 21, 10:28)
Man gaila vaiku,, nes negauna ziniu, pas mus beda isvis yra pedagogu kur susikristo vaikus I grupes savavaliskai ir vaikas gauna tik puse savaites pamoku,
jei jau skundzias kurie gerai mokosi, tai kam nesiseka isvis beda.
Mano nuomone ne visi pedagogai geba nuotoliniu mokyti tik tiek. O ir vaikam reikia bendravimo, nes dabar jo nelike isvis...judejimo.
O kad mokytis reikia faktas!
Tikrai taip, mano vyresnioji tikrai gerai mokosi, niekad nebuvo bėdų, bet per nuotolį ir tai sugebėjo nusivažiuot. Teko man sėst kartu ir spręs matematiką, ko anksčiau niekad nereikėjo. O kai pats dirbi namuose tikrai daug, plius turi visa buitimi pasirūpinti ir dar vaikų mokslus sužiūrėt, padėt, paaiškint, paroje tiesiog nebelieka laiko.
Apie pirmokus išvis nekalbu, ten toks chaosas. Visa laimė turim nuostabias mokytojas, kurios tikrai puikiai tvarkosi, bet kiek pas draugus pavyzdžių, kur mokytojos tiesiog nesuvaldo nuotolinio mokymo ir vaikai lieka visiškai palikti be mokslo.
O bendravimas vaikams tiesiog būtinas su savo bendraamžiais! Pirmiausias dalykas ką reikia laisvinti yra vaikų švietimas, sudarant tam saugias sąlygas (pedagogų skiepai, nuolatinis vaikų testavimas ir pan.). Aišku, jei situacija negerės, grîšim vėl į nuotolį, nieko nepadarysi, bet jei tik yra galimybė pabandyt, aš už.