Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2021 02 21, 10:58)
Šiuos mokslo metus galėtų baigti nuotoliniu.Tik už nuotolinį.O ko nesimoko  biggrin.gif ?Mokytis visur reikia  ax.gif

Man gaila vaiku,, nes negauna ziniu, pas mus beda isvis yra pedagogu kur susikristo vaikus I grupes savavaliskai ir vaikas gauna tik puse savaites pamoku, jei jau skundzias kurie gerai mokosi, tai kam nesiseka isvis beda.

Mano nuomone ne visi pedagogai geba nuotoliniu mokyti tik tiek. O ir vaikam reikia bendravimo, nes dabar jo nelike isvis...judejimo.
O kad mokytis reikia faktas!
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 10:24)

Kaip as sito nemaciau, atrodo visur viska islandziojau bigsmile.gif
Aciu dideliausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 02 21, 10:28)
Man gaila vaiku,, nes negauna ziniu, pas mus beda isvis yra pedagogu kur susikristo vaikus I grupes savavaliskai ir vaikas gauna tik puse savaites pamoku, jei jau skundzias kurie gerai mokosi, tai kam nesiseka isvis beda.

Mano nuomone ne visi pedagogai geba nuotoliniu mokyti tik tiek. O ir vaikam reikia bendravimo, nes dabar jo nelike isvis...judejimo.
O kad mokytis reikia faktas!

Tikrai taip, mano vyresnioji tikrai gerai mokosi, niekad nebuvo bėdų, bet per nuotolį ir tai sugebėjo nusivažiuot. Teko man sėst kartu ir spręs matematiką, ko anksčiau niekad nereikėjo. O kai pats dirbi namuose tikrai daug, plius turi visa buitimi pasirūpinti ir dar vaikų mokslus sužiūrėt, padėt, paaiškint, paroje tiesiog nebelieka laiko.

Apie pirmokus išvis nekalbu, ten toks chaosas. Visa laimė turim nuostabias mokytojas, kurios tikrai puikiai tvarkosi, bet kiek pas draugus pavyzdžių, kur mokytojos tiesiog nesuvaldo nuotolinio mokymo ir vaikai lieka visiškai palikti be mokslo.

O bendravimas vaikams tiesiog būtinas su savo bendraamžiais! Pirmiausias dalykas ką reikia laisvinti yra vaikų švietimas, sudarant tam saugias sąlygas (pedagogų skiepai, nuolatinis vaikų testavimas ir pan.). Aišku, jei situacija negerės, grîšim vėl į nuotolį, nieko nepadarysi, bet jei tik yra galimybė pabandyt, aš už.

Atsakyti

As dviprasmisku minciu turiu del nuotolio, mano pirmokelis tai zoom pamokos vyksta 1 val per dien visa kita namu darbai, as kaip pati mokytoja as savas vedu po pietu, nors prie savojo nesedziu bet kartais tenka prieiti nes mokytoja ir vaikai kalba kartu, pasimeta nedagirsta, plius namu darbu irasymas ir siuntimas uziima gera laiko tarpa tai zodziu pirmokas kontaktiniu budu mokosi 1 val o nekontaktiniu namu darbu ir tt yra 2-3 specialiai ziurejau i laikrodi; antra dabar priprato miegoti ilgai jei pamokos vel nuo 8 tai visas 4 ir pramiegos;) o nei vadovybe nei tevu komitetas i diskusija apie velesni laika net nesneka

nuotolio metu kas klaseje dirbo tas dirbo ir nuotolio metu

Vaikai pasiilge bendravimo bet buvo nuostabi ziema daug laiko praleidome ant kalnu ir ledo bendraudavo su vaikais todel gal socialiai ir neatsiliko;)

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2021 02 21, 10:32)
Kaip as sito nemaciau, atrodo visur viska islandziojau  bigsmile.gif
Aciu dideliausias  4u.gif

Aš tai šitą modelį labai myliu, patogi rankena, gan nemažai prisikiša, nėra tų MK ant priekio
https://www.amazon.c...r/dp/B01CGX3UOQ
https://www.amazon.c...L/dp/B01N1NJKAX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 21 vasario 2021 - 10:51
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 10:10)
O vat kodėl tikuž nuotolinį 🤔

galiu pasakyt nuotolinis vieniems vaikams dave atsiskleisti kitiems kaip tik pablogino situacija, dukra gerai mokesi , bet geriausia klasei nebuvo, dabar su nuotoliniu pirmune patapo . Puikiausiai mokosi , mokytojos atsistebet negali kaip vaikas atsiskleide ... ir jai patinka labai noriai pamokas daro ... , nestresuoja kai atsakynet reikia, savo teritorijoj yra ... Issimiega kaip zmogus .Zodziu... Minusas, kad nera judejimo, , baseinas anksciau 3-5 kartus i savaite buvo..Truksta fizines veiklos, Sikniukas uzauges...

pati gi sutinku kad reik grizt i gimnazija ,dar menesiuka galetu pabuti namie , va atsils,sniegas nueis ir lai eina siltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 10:41)
Tikrai taip, mano vyresnioji tikrai gerai mokosi, niekad nebuvo bėdų, bet per nuotolį ir tai sugebėjo nusivažiuot. Teko man sėst kartu ir spręs matematiką, ko anksčiau niekad nereikėjo. O kai pats dirbi namuose tikrai daug, plius turi visa buitimi pasirūpinti ir dar vaikų mokslus sužiūrėt, padėt, paaiškint, paroje tiesiog nebelieka laiko.

Apie pirmokus išvis nekalbu, ten toks chaosas. Visa laimė turim nuostabias mokytojas, kurios tikrai puikiai tvarkosi, bet kiek pas draugus pavyzdžių, kur mokytojos tiesiog nesuvaldo nuotolinio mokymo ir vaikai lieka visiškai palikti be mokslo.

O bendravimas vaikams tiesiog būtinas su savo bendraamžiais! Pirmiausias dalykas ką reikia laisvinti yra vaikų švietimas, sudarant tam saugias sąlygas (pedagogų skiepai, nuolatinis vaikų testavimas ir pan.). Aišku, jei situacija negerės, grîšim vėl į nuotolį, nieko nepadarysi, bet jei tik yra galimybė pabandyt, aš už.

Man tas mokslas nuotoliu, kai visi vienas per kitą rėkia ir pliurpia nesąmones kokia kieno teta 18 vanduo nuo kisieliais gimtadienį šventė ar ką pasakė jo tėtis užužvakar ar kokį jis vakar pyginimą parašė, o mokytoja pusę mokymui ar naujos temos dėstymui skirto laiko skaito pamokslą kaip tas ar anas neįkėlė darbo, man sėdi kepenyse. Aš noriu, kad mano vaikas pradinėj klasėj gautų pamatus, ant kurių stattytų savo tolimesnį namą. O dabar..... visiška šūduva. Jokios edukacijos. Jokios. Kiek turiu laiko, tiek su juo pasėdžiu aš ar močiutė. Ieškom intike medžiagos, aiškinam, filmų visokių prirankioju. Bet dažnai grįžus iš darbo ten išlestom smegenim aš noriu pabūt šiek tiek sus avim arba tiesiog patylėt ir pailsint smegenis. Deja visą laiką yra namų darbų xaosas, nes grįžta kažkada komentarai, reikia pataisyt, ar papildyt, dar kažkas. Mane tai nervina. Įtampa nuolatinė. Pats vaikassutinka ir nori į mokyklą, nes jam ten aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 10:50)
Aš tai šitą modelį labai myliu, patogi rankena, gan nemažai prisikiša, nėra tų MK ant priekio
https://www.amazon.c...r/dp/B01CGX3UOQ
https://www.amazon.c...L/dp/B01N1NJKAX

Labai geras šitas modelis wub.gif mielai paimčiau biggrin.gif
Atsakyti

pas mus tas pats yra 4 vaikai kurie pastoviai sneka mokytoja ju netidlo tai is 30 min lt ar matiekos 10 min klases valandele tada paaiskinimai darymas oi nebera laiko atsiusiu teveliams diktanta parasykit ir atsiuskit tai karta kantrybe truko ir parasiau neturiu tiek galimybiu dar ir pati turiu pasiruosti ir dar VBE ant nosies, tai kas dvi savaites vaikai skaityma gyvai atsiskaito, tad mes daug dirbam nuo jos metodiku skaiciuojam skaitom ieskau ieskau ieskau ir ieskau 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 10:56)
Labai geras šitas modelis  wub.gif mielai paimčiau biggrin.gif

mano tai juodas banaliai https://www.amazon.c...-...8242&sr=8-3
berods už +- 110 pirkau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 11:05)
berods už +- 110 pirkau

Pamenu, jau kažkada rodei. Pagalvojau, kad vienintelis getad MK modelis, kur nesimato, kad MK biggrin.gif bet tas šviesus išvis geras vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 11:05)
berods už +- 110 pirkau

Ir as turiu si geri smile.gif uz 90 pirkta 2017m.
Atsakyti