Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Buvo (yra) tokių, kurie dėl grįžimo į mokyklą vadovybei užduodavo net tokius klausimus "ar galėsiu laikyti savo dukrą už rankos kai klasėje ims jos mėginį? Jei neleisit - dukros neleisiu į mokyklą". 😳😳😳

Bijo kad cipo i smegenys neimplantuotu  :D o turbut tik grizusi dukrelei pakisa plansete. Labai idomu kas is tu vaiku isaugs.

Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif

Kur perkate kvepalus?

Labai labai ieškau Initio, gal kokių rekomendacijų, kur žiūrėti? Gali būti testeriai ir pan.
Atsakyti
Panos, kas esat pirkę tokius batelius ar panašius, kokį dydį reiktų pirkt? Žibute, gal pirkai?

https://poshmark.com...77b973d220db2b0
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 02 21, 11:15)
Ir as turiu si geri smile.gif uz 90 pirkta 2017m.

tai ir mano turbūt panašiai

QUOTE(Leslie @ 2021 02 21, 11:19)
Laba diena, mergaitės  4u.gif

Kur perkate kvepalus?

Labai labai ieškau Initio, gal kokių rekomendacijų, kur žiūrėti? Gali būti testeriai ir pan.

maxaroma, kvepalųsala, kvapomanai biggrin.gif
Atsakyti

:D 

Panos, kas esat pirkę tokius batelius ar panašius, kokį dydį reiktų pirkt? Žibute, gal pirkai? [url="https://poshmark.com/listing/Navy-Michael-Kors-suede-pumps-5a4542fe077b973d220db2b0"]https://poshmark.com/listing/Navy-Michael-K...77b973d220db2b0[/url]
 Aš turiu labai panašius odinius. Tai MK kedų nešioju 9.5, o šie 10 dydžio tai šiek tiek didoki. Vatos i nosis prikišau ir gerai  :D  :D Bet 9.5 dydis būtų puikiai tikęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loony_key: 21 vasario 2021 - 11:34
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 07:55)
Nezinau. Man reikejo odinio pirkiniu maišo, jam uztrauktuko nereikia. Ir siaip, jau seniai perlipau per ta uztrauktuko sureiksminima.

As turiu su uztrauktuku , bet as jo niekad neuztraukiu
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 21, 09:58)
Šiuos mokslo metus galėtų baigti nuotoliniu.Tik už nuotolinį.O ko nesimoko  biggrin.gif ?Mokytis visur reikia  ax.gif

Mūsų paruosiamukes nuotolinis yra užduotys ikeliamos į manodienyna. Sorry bet tokio mokymosi nebenoriu...
Atsakyti

as esu is tu kuri perka smutkes bet niekur neina jau metus  :D na vasara dar dar bet praeitais metais nusipirkau kriu grazu maudymuka atsostogom tai dar guli neispakuotas. Bet bandysiu keliaut, tikiuosi pagaliau teks ji panaudot, taciau patikesiu tik tada kai islipsiu kitoj valstybej. Bet siaip ir perku dabar palyginus mazai, bet ka padariau simet tai buiti pasigerinau del laiko praleisto namie.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 11:40
QUOTE(rapoja @ 2021 02 21, 08:58)
Šiuos mokslo metus galėtų baigti nuotoliniu.Tik už nuotolinį.O ko nesimoko  biggrin.gif ?Mokytis visur reikia  ax.gif

Maniskiui mokslai sekasi puikiai; jam patinka nuotolinis, o as jau noriu, kad galetu eiti i mokykla, nes tas istisas dienos praleidimas prie kompo mane nervuoja. Is pat pradziu pamokos, po to namu darbai, o dar ir pazaist reikia doh.gif ir taip nuo ryto iki vakaro
Be to, manau, kad kokybe online pamoku nebe tokia.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 21, 10:58)

Tikrai taip. Nors nuotolinės pamokos, tai chaosas.
Maniškis pradinukas tai pažangą padarė mokydamasis namuose savarankiškai.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 21, 11:29)
Mūsų paruosiamukes nuotolinis yra užduotys ikeliamos į manodienyna. Sorry bet tokio mokymosi nebenoriu...

Mano antrokui vaikui disleksija, visas užduotis atlikti užtrunka 2-3 kartus daugiau laiko... Papildomai mokosi skaityti su logopede, o kur dar anglų kalba.... Tai ir sėdim abu prie visų dalykų nuo 9 iki 16 val... Ir aš dar pati dirbu, turiu zoom prisijungimus, dar 2,5 metu mažylė aplink sukasi. Viskas kuom dziaugiuos, tai kad kol kas manęs iš darbo neišmetė, nes nors ir turiu važiuot į biurą 2 kartus per savaitę realiai buvau tik 2 kartus nuvažiavus šiais metais. Sunku ne kiek fiziškai, bet emociskai. Penktadienį mokyta laiškus parašė, kad grįžtam į zoom mokymąsi, tai vos neapsiverkiau. Bet ateina nauja diena ir vistiek turiu daryti, ką turiu daryti. Sesuo kaime gyvena, tai iš jos atsiliepimai apie tokį nuotolinį mokymą išvis kosminiai..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 11:20)
Panos, kas esat pirkę tokius batelius ar panašius, kokį dydį reiktų pirkt? Žibute, gal pirkai?

https://poshmark.com...77b973d220db2b0

Jei čia dorothy modelis, tai vieninteliai MK batai, kurie į siaurumą iš turimų smile.gif petra ir abbi man patogesni modeliai, tik gal iš vaizdo ne tokie, kokių ieškote

Aš visus 7.5 perku, eu mano 38, tai tuos dorothy norėčiau į 8 pakeisti, galima ir 7.5 nešioti, bet retai užsidedu, nes kiti turimi batai patogesni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 21 vasario 2021 - 11:50