Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kirisama @ 2021 02 21, 10:42)
Mano antrokui vaikui disleksija, visas užduotis atlikti užtrunka 2-3 kartus daugiau laiko... Papildomai mokosi skaityti su logopede, o kur dar anglų kalba.... Tai ir sėdim abu prie visų dalykų nuo 9 iki 16 val... Ir aš dar pati dirbu, turiu zoom prisijungimus, dar 2,5 metu mažylė aplink sukasi. Viskas kuom dziaugiuos, tai kad kol kas manęs iš darbo neišmetė, nes nors ir turiu važiuot į biurą 2 kartus per savaitę realiai buvau tik 2 kartus nuvažiavus šiais metais. Sunku ne kiek fiziškai, bet emociskai. Penktadienį mokyta laiškus parašė, kad grįžtam į zoom mokymąsi, tai vos neapsiverkiau. Bet ateina nauja diena ir vistiek turiu daryti, ką turiu daryti. Sesuo kaime gyvena, tai iš jos atsiliepimai apie tokį nuotolinį mokymą išvis kosminiai..

Cia ne tik jums skirta, bet daugumai, nes nemaciau nei vieno komentaro apie tecius, kurie padetu mokymosi procese. Tai ar teciu nera, ar kur jie dinge, nes mamos ir dirba, ir buitimi rupinasi, ir pamokas su vaikais daro .... unsure.gif
Atsakyti

man vyras padeda bet vis tiek mazius labiau manim pasitiki bet nei vieno priekaisto vyrui ir pietus paruosia ir su mazium pasedi

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 21, 11:52)
Cia ne tik jums skirta, bet daugumai, nes nemaciau nei vieno komentaro apie tecius, kurie padetu mokymosi procese. Tai ar teciu nera, ar kur jie dinge, nes mamos ir dirba, ir buitimi rupinasi, ir pamokas su vaikais daro .... unsure.gif

Mano vyro darbe nėra karantino, tvarkingai turi eit į darbą ir dirbt, plius papildomi darbai, plius statybos, kad mane išleisti su mano darbo reikalais, jis turi imti atostogas. Deja, tokia mano šeimos realybė, kai jis turi laiko, tai aišku, padeda vaikui pasimokyti matematikos, arba su mažąja į lauką išeina, bet tikrai ne kasdien.
Atsakyti

Aš dirbu, mano vyras savo verslą nustūmė į šoną būna su dukra. Mes neduoda nei plancetem nei kompo žaidimams ar filmukams, bet mokytis namie mažoji jau atsisako. Kas būtų jei vyras dirbtų kaip aš ir negalėtų darbo atidet arba dirbt tik naktį neįsivaizduoju. Man jau skaudu kai duktė sako mama visa laiką dirba 😒 bet turiu arba mest darbą apskritai arba dirbt ir taikytis su situacija...
Atsakyti

Tėtis pvz mūsų dažnai išvyksta. Kaip ir dabar yra toli nuo namų. Antra, jis rūpinasi įmone. Namie sėdėdamas jis to daryt negali. Jis dirba dieną naktį. Tai kada jam dar tas pamokas ruošt 🤔
Atsakyti

kiek as seminaru mokymu praklausiau siais metais tai sakoma kuo maziau namu darbu, realiai tevai neturetu daryti mokytoju darbu, labiausiai nervina irasyti - nebeirasineju sakau tegu daro ir atsiskaito gyvai 

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 02 21, 12:06)
<p>kiek as seminaru mokymu praklausiau siais metais tai sakoma kuo maziau namu darbu, realiai tevai neturetu daryti mokytoju darbu, labiausiai nervina irasyti - nebeirasineju sakau tegu daro ir atsiskaito gyvai </p>

Bet jei nuotoliu per tą pamoką kuri trunka pusvalandį išsprendžia 1 uždavinį, tai kiek iš to naudos???? Pati imi suprast, kad nulis sveikų toks mokslas. Tada imiesi iniciatyvos.
Atsakyti
Bet kas būtų iš nuotolinio, jei tėvai nepadėtų vaikams? Aišku, yra labai gabių, kurie patys, tėvai visai nesikiša. Bet, spėju, minimum pusei vaikų tėvai padeda mokytis. Tai va toks ir nuotolis - dalinai tėvų nuopelnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 vasario 2021 - 12:14
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 21, 10:04)
turim laisvu Kirke by Tiziana Terenzi po -$75
https://www.maxaroma...kfSSv64lXPBULrI
vartotojo įkelta nuotrauka

nebeturim
Atsakyti

Bet kas būtų iš nuotolinio, jei tėvai nepadėtų vaikams? Aišku, yra labai gabių, kurie patys, tėvai visai nesikiša. Bet, spėju, minimum pusei vaikų tėvai padeda mokytis. Tai va toks ir nuotolis - dalinai tėvų nuopelnas.
Bet norint tureti gerus rezultatus, niekada neuzteko mokyklos. Nesvarbu nuotolinis ar ne. As pvz pagrindinius dalykus lankiau papildomai ir tevai mokejo pinigus korepetitoriam nes kartu sedet laiko neturejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 vasario 2021 - 12:41
QUOTE(spygliz @ 2021 02 20, 22:07)
kad gautum saskaitu reik pirkt, kaip mes va su Gafsa rytais biggrin.gif galiu savo persiust, jei badas  biggrin.gif lotuliukas.gif
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ziauriniai, noreciau

Tai dabar reikia rasti už gerą kainą, kiek spalvų jų yra. Žodžiu, JMD užrodei čia grožį. Tiesa, bet jie neodiniai...
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="72787532" data-time="1613894622"><div><p>Buvo (yra) tokių, kurie dėl grįžimo į mokyklą vadovybei užduodavo net tokius klausimus "ar galėsiu laikyti savo dukrą už rankos kai klasėje ims jos mėginį? Jei neleisit - dukros neleisiu į mokyklą". 😳😳😳
</p></div></blockquote><p>Bijo kad cipo i smegenys neimplantuotu  biggrin.gif o turbut tik grizusi dukrelei pakisa plansete. Labai idomu kas is tu vaiku isaugs.</p>

Negali žinot, gal labai kokia superjautri mergaitė, kuri labai bijo tik mama neiškomunikavo normaliai. Gali taip būt.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 21, 12:36)
<p>as esu is tu kuri perka smutkes bet niekur neina jau metus  biggrin.gif na vasara dar dar bet praeitais metais nusipirkau kriu grazu maudymuka atsostogom tai dar guli neispakuotas. Bet bandysiu keliaut, tikiuosi pagaliau teks ji panaudot, taciau patikesiu tik tada kai islipsiu kitoj valstybej. Bet siaip ir perku dabar palyginus mazai, bet ka padariau simet tai buiti pasigerinau del laiko praleisto namie.</p>

mes baldus baigiam pasikeist nes na vis įdomiau doh.gif Į kitą valstybę tai bijau. Na nebent iki vasaros leis privačiai vakcinuotis.
Kaip gerai, kad mano jau gimnazistė, nežinau net kaip ten kas jungiasi. Bet mes ir į darželį nevedėm nuo rudens. Sutinku, kad nuotolinis yra blogai verysad.gif
Atsakyti