Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 02 22, 09:55)
maladiec pana lotuliukas.gif neprapuls gyvenime  biggrin.gif

Mes griežtai liepiam palikti savo 9 okei telefoną už durų prieš einant miegot. Iš pradžių nesutiko, tada mes sakom, kad ir ko prašysi atsakymas bus ne. Tada sutiko smile.gif. Savaitgalį ir per atostogas neprašom taip daryti. Puikiai veikia smile.gif
Atsakyti

As kai turejau beatsirandanti nerima ir miego sutrikimus tai pirmas dalykas kas yra rekomenduojama nakciai palikt telefona uz miegamojo ribu  :) siaip su tais telefonais ne tik paaugliam/vaikam problema, mano kartos zmonem tas pats, mano mama pensininke ir ta istisai sulindus i telefona. Aisku po laiko telefonas grizo  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 22 vasario 2021 - 10:12
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 22, 09:10)
<p>As kai turejau beatsirandanti nerima ir miego sutrikimus tai pirmas dalykas kas yra rekomenduojama nakciai palikt telefona uz miegamojo ribu  smile.gif siaip su tais telefonais ne tik paaugliam/vaikam problema, mano kartos zmonem tas pats, mano mama pensininke ir ta istisai sulindus i telefona. Aisku po laiko telefonas grizo  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif Mano anyta anksčiau mums sakydavo ir ant savo vyro varydavo, kas sėdim valandų valandas prie kompo ir ką ten, o ji tik žinias pasiskaito, rudenį kažkada sukūriau jai FB, tai dabar tik ką nors paskelbiu ar pasidalinu info, iš kart sureaguoja, ar parašo, ar paskambina man ar vyrui . Su vyru juokiamės, nes atrodo, kad ištisai sėdi prie kompo. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 22 vasario 2021 - 10:31
Pas mus irgi tos pačios problemos doh.gif
dalyvavimas iki išnaktų, pamokos iš lovos, dabar dar nenoras kamerą jungtis ir, aišku, mokslai suprastėjo, nes gėda paklausti, jei ko neišgirdo/nesuprato unsure.gif

kažko ši tema patapo nepanaši į pirkimų temą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 22 vasario 2021 - 10:29
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 22, 10:27)
Pas mus irgi tos pačios problemos  doh.gif
dalyvavimas iki išnaktų, pamokos iš lovos, dabar dar nenoras kamerą jungtis ir, aišku, mokslai suprastėjo, nes gėda paklausti, jei ko neišgirdo/nesuprato  unsure.gif

kažko ši tema patapo nepanaši į pirkimų temą  lotuliukas.gif

tai va dar prašau pasidalinti, apie raustančia odą kokių kremų

tada vaikam nebrangių kedukų, didesnių dydžių, 38 EU

dar labai noriu baltų kedukų-batelių, prakvepuojančių, kad prie sijono, sukneles, bet tuos visų turimu adidas jaučiu man bus siauri, mano plati pėda.....
dar reik naujų kalninių batų...

tiesa, o šiems marškinėliams netaikys papildomos, ar ne taip suprantu???
https://oldnavy.gap....dp-page-content
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 22 vasario 2021 - 10:52
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 22, 10:27)
Pas mus irgi tos pačios problemos  doh.gif
dalyvavimas iki išnaktų, pamokos iš lovos, dabar dar nenoras kamerą jungtis ir, aišku, mokslai suprastėjo, nes gėda paklausti, jei ko neišgirdo/nesuprato  unsure.gif

kažko ši tema patapo nepanaši į pirkimų temą  lotuliukas.gif

zmonems reikia bendravimo, kad stogas neciuoztu. reikia ir tokio, kuris isklausytu. tai cia tam tikra prasme gaunasi "klausykla" ir terapija viename biggrin.gif
#karantinasknisajuodai
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 22, 11:56)
zmonems reikia bendravimo, kad stogas neciuoztu. reikia ir tokio, kuris isklausytu. tai cia tam tikra prasme gaunasi "klausykla" ir terapija viename biggrin.gif
#karantinasknisajuodai

Beplepėdamos vos trečios bangos nepražiopsojom Lietuvoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 22, 10:50)
tai va dar prašau pasidalinti, apie raustančia odą kokių kremų

tada vaikam nebrangių kedukų, didesnių dydžių, 38 EU

dar labai noriu baltų kedukų-batelių, prakvepuojančių, kad prie sijono, sukneles, bet tuos visų turimu adidas jaučiu man bus siauri, mano plati pėda.....
dar reik naujų kalninių batų...

tiesa, o šiems marškinėliams netaikys papildomos, ar ne taip suprantu???
https://oldnavy.gap....dp-page-content

Priemonės su azelaic rūgštimi, geras drėkinimas, vitaminas C.
Labai geras derinys PC + zeroid kremas
https://www.paulasch...ooster/775.html
https://www.atopalm....eam_p/00400.htm

Atopalm'e merginos dažnai dar ekstra nuolaidą turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 22, 11:00)
Beplepėdamos vos trečios bangos nepražiopsojom Lietuvoje blink.gif

nebesidomiu, neskaitau, net nereaguoju. Vemt vercia. nebespeju jau NVSC pakeitimu sekt ir juos taikyt. Blogiausia, kad sugalvoja kazkoki idiotizma, o kaip praktiskai igyvendinti, apraso nera. Tai laukiu dabar issiziojus preskonferencijos. sake pasakos pasakas.
Atsakyti
Toliau renkame OLD NAVY su Super Cash, nuolaida bus apie 39-40% nuo raudonu kainu, nuolaida su puslapio kodu nesipliusuoja
Atsakyti

As su kazkuriuo uzsakymu gavau situos kedus, na mano koja gana siaura, ir emiau puse dydzio mazesnius nei iprastai nesioju:

https://www.adidas.c...Size=FY0118_550

bet labai zavus kedai ir atrodo patogus tiek kiek po namus pavaiksciojau. Gal kazkam pravers :) yra visokiu spalvu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 22 vasario 2021 - 11:29
QUOTE(irmante @ 2021 02 22, 10:22)

<p>Miegot eina 2-3 nakties, kartais vėliau.  Košmaras. keliuosi per naktį kelis kartus tikrinti ar

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 22, 10:45)
mano penktoke, ir tai žiūriu, jei leisčiau tai iki išnaktų prie kompo mirktų, kartais jėga vyti tenka...kol dar mažesnė - klauso...o kas toliau

Negaliu nepakomentuot, t.y. pasidžiaugt, kad ne man vienai taip unsure.gif ax.gif 10-tokas eina miegot 2-3, savaitgali tai išsimiega, nes keliasi irgi 14-15... O va su penktoke turiu reikalų...Ji ir paėmus brolio pavyzdį pradėjo ir vėlai eit gult ir tingėt mokytis, nors mokykloje tikrai buvo atsakinga. Dabar turiu sekti ar skaite istoriją, l.literatūrą, nes ką reikia padaryti raštu padaro, o visa kita "ale nereikia".
Atsakyti