Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kas ta Siri? bigsmile.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 02 22, 08:48)
Kas ta Siri? bigsmile.gif  blink.gif  blink.gif

kaip androide Bixby

bixby i ta pati klausima how old are you atsako kitaip biggrin.gif - i measure my life in laughs, nots years biggrin.gif labai faina pazaist biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 vasario 2021 - 09:00
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(tikinga @ 2021 02 22, 08:48)
Kas ta Siri? bigsmile.gif  blink.gif  blink.gif

Virtuali ismanioji asistente telefone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 vasario 2021 - 09:06

https://www.michaelk...MP1L?color=1723

JMD tokius MK turiu 10 dydi. Jau būnu darbe, jei patogu galiu paimt pasimatuot. Man jų kulnas normalaus aukščio, galima paeit. 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 22, 09:57)
kaip androide Bixby

bixby i ta pati klausima how old are you atsako kitaip biggrin.gif - i measure my life in laughs, nots years biggrin.gif labai faina pazaist biggrin.gif

Biskuty atsilikus aš unsure.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 02 22, 10:08)
Biskuty atsilikus aš unsure.gif  hmm.gif

Ne Jūs viena biggrin.gif aš ir ausim pakarpiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 22, 08:57)
kaip androide Bixby

Mano vaikai prankus su siri daro biggrin.gif prisižiūri tik toke arba youtube visokių fintų ir tada kvailioja. Kartais iki ašarų gali prisižvengt biggrin.gif
Atsakyti

Mano pana 8-tokė. Dirbu kas antra diena ofise. Ateinu pažiūrėt per pamoka, kai būnu namuose, nagus lakuojasi  :blink:

Miegot eina 2-3 nakties, kartais vėliau.  Košmaras. keliuosi per naktį kelis kartus tikrinti ar miega. Žiūriu kada telefonas pasikrovė, kad žinočiau kada nuėjo miegot. Su kuo pakalbu, kieno vaikai didesni pas visus tas pats. Kažkokia tragedija.

Geriausiai sugalvojo, sako labai noriu miego einam kartu į lova gultis. Tu klausysi pamoką ir jei manęs ko nors klaus, greitai man pasakysi. 

Sakau ponia tikrai ne. Užpyko. 

Mokosi labai gerai. Bet visa klasė mokosi dabar gerai. Nes viską vienas kitam pasakinėja, per telefoną paieško ko nežino. Bet su miegu kažkas baisaus. Susimaišė diena su naktim. Ir tik nuo 10-11 vakaro/nakties visos klasės veiksmas prasideda. Pokalbiai, žaidimai. Aš 11-12 vakaro lužtu, nes man prieš 6 keltis. Dirbu nuo 7. telefono jėga atimt negaliu, su tokia merga už save didesne nesidraskysiu, pokalbiai nepadeda. Interneto namuose atjungt negalim, šildymo katilas ir visi kiti irenginių valdymas nusimuša.

Bandziau kaip varianta pas save i lova guldytis. Vyrui sakau davai i jos kambari. Tai kai su manim tada be telefono ir uzmiegam normaliai. Bet kelis kartus ikalbejau, Sako daugiau neisiu su tavim.

Jei reiketu keltis i mokykla 6.30 manau persilauztu, niekur nedingtu. Tik dabar 7.50 akis pramerkia ir pamokoj- lovoj su kompu. Tragedija.

Užtat sunus, jis jau dirba (is namu siuo metu). Jo ofisas Kaune, tai nuo praejusio pavasario kai pradejo is namu grizo pas mus. Jis sako as tam paciam kambary kur miegu normaliai dirbt negaliu. Atsikelia, pasportuoja, apsirengia ir iseina i darbo kambari. Uzsidaro ir ramiai dirba. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 22 vasario 2021 - 09:35
QUOTE(irmante @ 2021 02 22, 09:22)
<p>Mano pana 8-tokė. Dirbu kas antra diena ofise. Ateinu pažiūrėt per pamoka, kai būnu namuose, nagus lakuojasi  blink.gif</p>
<p>Miegot eina 2-3 nakties, kartais vėliau.  Košmaras. keliuosi per naktį kelis kartus tikrinti ar miega. Žiūriu kada telefonas pasikrovė, kad žinočiau kada nuėjo miegot. Su kuo pakalbu, kieno vaikai didesni pas visus tas pats. Kažkokia tragedija.</p>

mano penktoke, ir tai žiūriu, jei leisčiau tai iki išnaktų prie kompo mirktų, kartais jėga vyti tenka...kol dar mažesnė - klauso...o kas toliau
Atsakyti

mano penktoke, ir tai žiūriu, jei leisčiau tai iki išnaktų prie kompo mirktų, kartais jėga vyti tenka...kol dar mažesnė - klauso...o kas toliau

paprasiau, sunus uzdejo limita youtube, dar kazka jai ten, kad negaletu ziuret. Tai paieskojo info kaip pakeisti psw ir visam namu internetui pakeite. sako as geresne informatike   :oh: 

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 02 22, 09:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72787935" data-time="1613979919"><div><p>mano penktoke, ir tai žiūriu, jei leisčiau tai iki išnaktų prie kompo mirktų, kartais jėga vyti tenka...kol dar mažesnė - klauso...o kas toliau</p></div></blockquote><p></p><p>paprasiau, sunus uzdejo limita youtube, dar kazka jai ten, kad negaletu ziuret. Tai paieskojo info kaip pakeisti psw ir visam namu internetui pakeite. sako as geresne informatike   doh.gif </p>

maladiec pana lotuliukas.gif neprapuls gyvenime biggrin.gif
Atsakyti

Pries 15 metu jau turejau kompiuteri ir iki paryciu sededavau pokalbiu svetainese  :D kiekviena savaitgali saudavom i barus, klubus ir mokemes visos normaliai  :D  bet ta savidisplina matyt is ankstyvo amziaus atejo, todel man ne problema dirbt is kur noriu :huh2:  vasarom as isvaziuoju gyvent prie juros, bet darbai mano visada padaryti. Yra ir savu pliusu visam tame  :D​ 

Atsakyti