Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2021 02 21, 20:25)
biggrin.gif
Turiu Vaneli 8cm. ir Rockport 7.5cm.
Nėra kada apsiauti unsure.gif
11dydis.
vartotojo įkelta nuotrauka

Tie viršutiniai gražūs. Patogūs?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 21, 21:34)
Tie viršutiniai gražūs. Patogūs?

pakankamai patogūs 4u.gif
Atsakyti
gal turite papildoma Old Navy nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 21, 21:52)

Lyg cash prasideje jei turi dar 4u.gif taip lyg buvo rašę 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar cia normali parduotuve ?
http://www.ylatiarchitetti.com/
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 21, 20:52)

turime `~40% papildoma nuolaida

ASOS nedaug truksta iki 25% papildomos nuolaidos

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 21, 07:13)
Ar dar bus skaičiukų iš 696 siuntos?

ka tik pabaigem 4u.gif

QUOTE(r@mke @ 2021 02 21, 12:22)
Mano vyras kontroliuoja šį procesą, tai paskaičius Jūsų komentarus išsigandau, kad nieko nežinau apie procesą kaip pas mus vyksta.  unsure.gif Mano trečiokė pakankamai  gudri, sugeba daugmaz savarankiškai padaryti, bet per tą nuotolinį mokymąsi taip atsipalaidavo, aptingo, tai pastoviai turi priminti, kad eitų užklasinio knygą skaityti ir įsigudrino, kad galima per kontrolinius atsiveresti , pažiūrėti. .tai negalim jos jokiais būdais be kontrolės palikti. Aišku glėbis pagyrimų mūsų mokytojai, nes valdo ji puikiai mokymosi procesą, nėra jokių plepalų, kas neklauso ,gauna papildomo darbo. Kai baigaisi pamokos, namų darbus paruošti ir atsiųsti atgal vaikai turi per 2 val.

mano septintokas toks chill, nesinervino niekad apie mokslus, bet visad mokesi gerai, bet ziuriu, kad per nuotolini mokymasi pasidare visiskas pirmunas, nes per testus, jei kazko nezino, Siri pasiklausia unsure.gif tai kazkaip per sita karantina as jau nebezinau, ar jie tikrai mokosi ir zino, ar tik kazkaip sugeba "prasisukti"

QUOTE(spygliz @ 2021 02 21, 12:26)
SeaWave tokiu kaip jus mažuma. Labai geras pastebėjimas dėl mokinių, man universitete lengviau, visi turi būt kameras įsijunge, jei nesilaiko rektoriaus įsakymo vienu paspaudimu išmest galiu iš paskaitos. Ko pavasarį tik nemačiau, ir plikų siknu, ir rūke prie stalo paskaitos klausydami ir ko nedarė. Vaikų tai tikrai nemažai žaidimus žaidžiančių, tik neretai tėvai nežino ką jie daro 🙈🥴😁

o siaubas, pas mus kazkaip nesu apie tokius dalykus girdejusi...

bet kazkada i pirma pamoka vaika pakelusi pabuvau prie kameros trumpam, tai maciau, kaip mokytojos vyras is miegamojo islindes pro kamera pusiau neapsirenges praejo biggrin.gif tai pagalvojau greiciau normalus mokslai prasidetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 21 vasario 2021 - 22:46
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.beachbunny.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.mountainwarehouse.com - 10%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.sierra.com
www.puma.com
www.asos.com - $70 nuo $250
www.yoox.com - 15/25%
www.loft.com - 40%
www.containerstore.com
www.shop.samsonite.com
www.anntaylor.com - 60%
www.guess.com - 10%
www.hm.com - 10%
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 10%
www.walmart.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.kiehls.com
www.puritan.com - 20%
www.maxaroma.com - 15%
www.maccosmetics.com
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com - 15%
www.tanforless.com

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 02 21, 14:17)
Neturėjau gyvenime nė vieno korepetitoriaus, bet laikiau ir chemijos egzą, ir univere aukštosios matematikos pas a.a. Burgį 10 turėjau ax.gif O mokiaus eilinėj provincijos mokykloj.

Savo vaikams reikia adekvačius lūkesčius turėt ir nedaryt jų savo neišpildytų svajonių realizacijom. Bile laimingi būtų, ar statybininkais, ar batsiuviais, ar medikais bus wub.gif

Man taip pat a.a. Burgis aukštąją matematiką dėstė, buvo išskirtinis dėstytojas, nereikalaudavo iškalt, reikėjo suprast, matematikos kursą užbaigėm su klasikine muzika ir dėstytojo deklamuojamais eilėraščiais. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 14:43)
Aš irgi baigiau eilinę Vilniaus vidurkę be jokių korepetitorių, bet ir į teisę įstojau, ir baigt ją sugebėjau. Ir buvau net gi labai linkus į vakarėlius biggrin.gif iš vakarėlių į paskaitas varydavau.
Maniškė varys į Ameriką studijuoti  ir gyventi unsure.gif  vis pasakoju, kad ten pinigai ant medžių neauga, reikia daug dirbti, o emigrantams dar daugiau. Bet panašu, kad jau ta stadija - ai ką tu mam supranti  unsure.gif  visiška Amerikos svajonė, niekaip nesuprantu iš kur ir kodėl. Net su sese kalba, kaip viena kitą lankys, nes mažoji tai su manim gyvens biggrin.gif

Maniškis irgi svajoja apie Jeilio universitetą , bet mes buvom jame , kažkiek pažino iš vidaus, tai tas noras suprantamas. Na bet dar nemažai vandens turi nubėgti, kol bus reali kalba apie stduijas ax.gif O Amerikoje jam viskas patiko, priešingai nei mums biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2021 02 21, 18:59)
Apie "Saulę"  mano visiskai priešingi atsiliepimai, perejom is kitos gimnazijos, 4 metus vazinejo is rajono, bet  pasikeite mano vaikas neatpazystamai, atsirado motyvacija, budavo patys varom miegot, nu buk gera nebesimokink, aisku mokytoju buvo ir geresniu ir prastesniu, bet daug uzimtumo, patiko, kaip vadovybe komunikuodavo su tevais, ugde savarankiskuma. Klase nebuvo ju draugiskai, bet kadangi daug srautiniu pamoku, labiau bendraudavo su kitu klasiu mokiniias.  Kai baige 12 klase, pasake  mazesnei sesei, noreciau,kad ir tu cia kada nors pasimokintum, nes ziauriai faina mokykla. Maniske nei prie fyfu, nei prie moksliuku, viska ka pasiekia, tai dideliu darbu  4u.gif O jei vaikas laimingas, tai ko daugiau tevams reikia  wub.gif

Mūsų patirtis apie Saulę kaip ir Spygliz prasta, bet mokėsi dar prie senosios direktorės, kiek žinau, dabar situacija pagerėjus. Tuo metu viskas buvo darom tik dėl įvaizdžio, o viduje -betvarkė, didelis tvartas
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 21, 23:32)
Mūsų patirtis apie Saulę kaip ir Spygliz prasta, bet mokėsi dar prie senosios direktorės, kiek žinau, dabar situacija pagerėjus. Tuo metu viskas buvo darom tik dėl įvaizdžio, o viduje -betvarkė, didelis tvartas

Kaip buvo anksčiau zinau tik iš kalbų, bet kad situacija pagerėjusi drįsčiau neigti...
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 21, 22:44)
ka tik pabaigem  4u.gif

angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 21, 22:44)

mano septintokas toks chill, nesinervino niekad apie mokslus, bet visad mokesi gerai, bet ziuriu, kad per nuotolini mokymasi pasidare visiskas pirmunas, nes per testus, jei kazko nezino, Siri pasiklausia  unsure.gif tai kazkaip per sita karantina as jau nebezinau, ar jie tikrai mokosi ir zino, ar tik kazkaip sugeba "prasisukti"

mano vaiks su siri anglu mokos. zvengiu iki asaru, be jis susikalba su ja ir pamokas padaro biggrin.gif
klausia - siri, how old are you, atsakymas - i'm pretty young biggrin.gif tokia ji diplomatiska visada biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti