QUOTE(tikinga @ 2021 02 21, 14:17)
Neturėjau gyvenime nė vieno korepetitoriaus, bet laikiau ir chemijos egzą, ir univere aukštosios matematikos pas a.a. Burgį 10 turėjau

O mokiaus eilinėj provincijos mokykloj.
Savo vaikams reikia adekvačius lūkesčius turėt ir nedaryt jų savo neišpildytų svajonių realizacijom. Bile laimingi būtų, ar statybininkais, ar batsiuviais, ar medikais bus
Man taip pat a.a. Burgis aukštąją matematiką dėstė, buvo išskirtinis dėstytojas, nereikalaudavo iškalt, reikėjo suprast, matematikos kursą užbaigėm su klasikine muzika ir dėstytojo deklamuojamais eilėraščiais.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 14:43)
Aš irgi baigiau eilinę Vilniaus vidurkę be jokių korepetitorių, bet ir į teisę įstojau, ir baigt ją sugebėjau. Ir buvau net gi labai linkus į vakarėlius

iš vakarėlių į paskaitas varydavau.
Maniškė varys į Ameriką studijuoti ir gyventi

vis pasakoju, kad ten pinigai ant medžių neauga, reikia daug dirbti, o emigrantams dar daugiau. Bet panašu, kad jau ta stadija - ai ką tu mam supranti

visiška Amerikos svajonė, niekaip nesuprantu iš kur ir kodėl. Net su sese kalba, kaip viena kitą lankys, nes mažoji tai su manim gyvens
Maniškis irgi svajoja apie Jeilio universitetą , bet mes buvom jame , kažkiek pažino iš vidaus, tai tas noras suprantamas. Na bet dar nemažai vandens turi nubėgti, kol bus reali kalba apie stduijas

O Amerikoje jam viskas patiko, priešingai nei mums
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2021 02 21, 18:59)
Apie "Saulę" mano visiskai priešingi atsiliepimai, perejom is kitos gimnazijos, 4 metus vazinejo is rajono, bet pasikeite mano vaikas neatpazystamai, atsirado motyvacija, budavo patys varom miegot, nu buk gera nebesimokink, aisku mokytoju buvo ir geresniu ir prastesniu, bet daug uzimtumo, patiko, kaip vadovybe komunikuodavo su tevais, ugde savarankiskuma. Klase nebuvo ju draugiskai, bet kadangi daug srautiniu pamoku, labiau bendraudavo su kitu klasiu mokiniias. Kai baige 12 klase, pasake mazesnei sesei, noreciau,kad ir tu cia kada nors pasimokintum, nes ziauriai faina mokykla. Maniske nei prie fyfu, nei prie moksliuku, viska ka pasiekia, tai dideliu darbu

O jei vaikas laimingas, tai ko daugiau tevams reikia
Mūsų patirtis apie Saulę kaip ir Spygliz prasta, bet mokėsi dar prie senosios direktorės, kiek žinau, dabar situacija pagerėjus. Tuo metu viskas buvo darom tik dėl įvaizdžio, o viduje -betvarkė, didelis tvartas