Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 08:36)
o man jau sekanti deze idomi biggrin.gif biggrin.gif kelnes jau ivertintos biggrin.gif
Labai idomu kaip tau jos patiks  bigsmile.gif

Jau pravėdinai? bigsmile.gif
Kadangis anos tamsiai mėlynos baisiai mylimos, tikiuosi ir šitos tokios bus. Tik labai tikiuosi, kad įlysiu ir ilgis normaliai tiks, nereiks trumpinti unsure.gif
Prie OOF striukės labai gerai turi atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 08:40)
Jau pravėdinai?  bigsmile.gif
Kadangis anos tamsiai mėlynos baisiai mylimos, tikiuosi ir šitos tokios bus. Tik labai tikiuosi, kad įlysiu ir ilgis normaliai tiks, nereiks trumpinti  unsure.gif
Prie OOF striukės labai gerai turi atrodyti.

Tiesa pasakius, neturejau dar progos pravedinti.. Buvau lauke, bet su sniego kelnem, odiniu po apacia nesivilksi biggrin.gif nelabai kur iseinu paskutiniu metu unsure.gif darbo tiek, kad priaugus prie kedes ir kompo unsure.gif
Reiks pamegint derinuka su striuke, nerealiai turi atrodyt wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš gavau vieną skaitĮ už vasario 5 d. Tai įtariu atėjo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 23, 08:59)

Kokia į mane panaši ax.gif biggrin.gif

Kad prisipurškiau fordo vanilės wub.gif wub.gif dūstu, bet jaz kaio lauke gerai kvep wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes vakar varlinejom lauke tai grynai pavasaris kvepia smile.gif atrodo faina ta ziema ir paciuozinejom siemet ir pasivazinejom bet kai va pajutom pavasari tai jau nebesinori ziemuzes jau lyg ir varnenai jau atvaziavo aplink ciulba
Atsakyti

Sveiki, jei kam netiks Baldwin odinės kelnės 27 dydis perpirkčiau :4u:​ (mažai tikėtina, gal kas norės mainytis į 29 dydį)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 23 vasario 2021 - 09:29
Nieko negaunu, nei sausio 25, nei 28, ka jau kalbet apie vasario 4 pirkimu paskaiciavimus unsure.gif. Pamiršt, matyt, reikia tuos laikus, kai siuntos pasiekdavo galutinį tašką per tris savaites nuo pirkimo verysad.gif. Gerai, kad nieko tokio skubaus lyg nelaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 08:32)
įdomu kaip reikaliukai su 696  unsure.gif  jau taip odinės kelnės rūpi  unsure.gif

As nieko jau taip nelaukiu kaip šios siuntos. Ir kelnės rūpi, ir Nordic batai..

Bet tikrai vakar pavasariu kvepėjo wub.gif
Atsakyti
renkasi ATOPALM su 20% papildoma nuolaida
https://www.atopalm....eroid_s/208.htm

TAN FOR LESS
-25% nukrenta krepselyje

https://www.tanforle..._eid=2170118c32

Atsakyti

Merginos,gal kas iš čia esančių yra dizainerės? dizainerė nutraukė darbą nepabaigus projekto dėl sveikatos ir man tokių smulkių klausimų yra, pasitart kokią valandėlę už atlygį reiktų...

Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2021 02 23, 09:48)
<p>Merginos,gal kas iš čia esančių yra dizainerės? dizainerė nutraukė darbą nepabaigus projekto dėl sveikatos ir man tokių smulkių klausimų yra, pasitart kokią valandėlę už atlygį reiktų...</p>

kokios srities dizainerių ieškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2021 02 23, 09:48)
<p>Merginos,gal kas iš čia esančių yra dizainerės? dizainerė nutraukė darbą nepabaigus projekto dėl sveikatos ir man tokių smulkių klausimų yra, pasitart kokią valandėlę už atlygį reiktų...</p>

Visos mes čia dizainerės ir gyvenimo būdo vadybininkės wub.gif

Aš va vieną sudėtingą baldą pati su pieštukais spalvotais nusipaišiau biggrin.gif laukiau kol dizainerė vizualizacijas iškeps ir supratau, kad galiu ir pati biggrin.gif kai atvažiavo projektuotojas baldo projektuoti, sakė nerealus darbas! biggrin.gif įsirėminsiu ax.gif
Atsakyti