Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 02 23, 07:50)
. Kai kurie senesnės serijos kvepalai man patinka labiau nei niša.

Man irgi. Ypac 1990-2000 kūrimo.

QUOTE(kriisti @ 2021 02 23, 07:57)
Labas rytas, gafsa, gavau L dydį AT kelnių, per naktį pamislinau, ieškau xl, nes noriu kritimo, nes dabar su L aš jas visas išpildau ir jos man nekrenta verysad.gif
tai va jei kas turite xl siūlykite, aš tadum gafsai L perleisiu smile.gif

Ok.

QUOTE(Madam V @ 2021 02 23, 07:59)
<>La vie es belle turiu. Kai pasikvėnu, klausia kuo kvepiu. Masažuotojas paklausė, nes panoro tokį kvapą žnonai nupirkti. Man jie tapo neįdomūs, kai douglas ant langų didelius butelius užsidėjo ir aplinka jais kvepėti pradėjo. Padėjau buteliuką į tolimiausią lentyną. Bet kvapas, jo natos man patiko. Turbūt pačiuliai ir tonka man tinka biggrin.gif </p>

Man tai vieni is nepriimtiniausiu kvapu. Dar kenzo flower, Si ir trussardi jeans panasiai.
Atsakyti
KIEHLS
https://www.kiehls.c...IkP3RO62t75SXhA

junkite prie OLD Navy kol dar yra Cash(~40%),galioja viskam
https://oldnavy.gap....?...D_1&clink=1

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 23 vasario 2021 - 10:20
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 10:55)
Visos mes čia dizainerės ir gyvenimo būdo vadybininkės  wub.gif

Aš va vieną sudėtingą baldą pati su pieštukais spalvotais nusipaišiau biggrin.gif laukiau kol dizainerė vizualizacijas iškeps ir supratau, kad galiu ir pati biggrin.gif kai atvažiavo projektuotojas baldo projektuoti, sakė nerealus darbas! biggrin.gif įsirėminsiu  ax.gif

Parodykite bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos jūs čia daug visko žinot. Kaip atskirti kur normali internetinė parduotuvė, ne koki apgavikai. Gal kas girdėjot ką apie www.irisimo.lt
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2021 02 23, 10:34)
Sveikos,
Merginos jūs čia daug visko žinot. Kaip atskirti kur normali internetinė parduotuvė, ne koki apgavikai. Gal kas girdėjot ką apie www.irisimo.lt

Šita gal normali. Nurodo adresus Slovakijoj korespondencijai, savo PVM kodą.. dar paieškočiau info internete, ar viskas ok su prekių pristatymu. Dabar sunkiai net atrodo patikimom parduotuvem einas, jei jau BabyCity, atrodo, normali didele parduotuvė, ir tai, prekių neturi, info ateina kone už savaitės unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 23, 10:23)
Parodykite bigsmile.gif

Kai bus realizuotas projektas galėsiu parodyt biggrin.gif dabar laukiam, baldų gamybos terminai kosminiai šiuo metu.
Atsakyti

Kad prisipurškiau fordo vanilės wub.gifwub.gifdūstu, bet jaz kaio lauke gerai kvep wub.gifwub.gif

Mano mylmiausi  :wub: man dabar reiketu kazko vasarai/pavasariui, myliu Jo Malone bet nekvepinus tikrai nepirkciau visos bonkes :huh2: o deja ju parduiotuves dar uzdarytos

Atsakyti

Spyglyz,

rūbų dizainas bus paskui, dabar reik namų :) turiu aš vizualizacijas, bet tokių detalių apie akcentinę spalvą noriu... nesinori vien pilkos spalvos, norisi vientisumo ;) 

Atsakyti
https://www.nordstro...SagZyMulZEUzn1c
Atsakyti
Foto nesimato gerai, bet gyvai derinukas liuksinis
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
spygliz super derinukas!!
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 10:03)
Kai bus realizuotas projektas galėsiu parodyt biggrin.gif dabar laukiam, baldų gamybos terminai kosminiai šiuo metu.

o ką darote ir kas daro? Mūsų planuose taip pat pasikeisti baldus kai kurių kambarių, bet kol kas tik paieškose esu.
Atsakyti