Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://www.nordstro.../SKULL CASHMERE
Atsakyti

Foto nesimato gerai, bet gyvai derinukas liuksinis

Labai labai super atrodo!  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 12:28)
Foto nesimato gerai, bet gyvai derinukas liuksinis
vartotojo įkelta nuotrauka

galėsime kaip dvynės vaikščioti biggrin.gif kaip liolikas ir bolikas biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2021 02 23, 12:36)
o ką darote ir kas daro? Mūsų planuose taip pat pasikeisti baldus kai kurių kambarių, bet kol kas tik paieškose esu.

tris metus gyvenam, bet dar neturėjom baldo, kuris eitų virš židinio ir šone su lentynomis/tv staliuku. Toks net ne visai baldas, o visa siena gaunasi. Labai norėjau plokščių su briuseliais ant viršaus suktais, bet pasirinkome frezuotą variantą. Laukiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
O vasario 5 d. saskaitu dar bus daugiau, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 13:28)
O vasario 5 d. saskaitu dar bus daugiau, ane?  ax.gif

kadangi aš negavau tai bus biggrin.gif tikrai žinau, kad ten mano vienas dalykas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 13:29)
kadangi aš negavau tai bus biggrin.gif tikrai žinau, kad ten mano vienas dalykas yra  ax.gif

As jau biški gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 02 23, 09:29)
Nieko negaunu, nei sausio 25, nei 28, ka jau kalbet apie vasario 4 pirkimu paskaiciavimus unsure.gif. Pamiršt, matyt, reikia tuos laikus, kai siuntos pasiekdavo galutinį tašką per tris savaites nuo pirkimo verysad.gif. Gerai, kad nieko tokio skubaus lyg nelaukiu.

as net uz sausi pirktas prekes negaunu paskaiciavimu ,rasiau i pasta -sake laukt ..Isvis kruva visko laukiu ir rankine ir striuke odine ir kasmyrus ir kruva apatinio trikotazo ir ta ir ana...zodziu...kur saskaitos ....auuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 02 23, 13:40)
as net uz sausi pirktas prekes negaunu paskaiciavimu ,rasiau i pasta -sake laukt ..Isvis kruva visko laukiu  ir rankine ir striuke odine ir kasmyrus ir  kruva apatinio trikotazo ir ta ir ana...zodziu...kur saskaitos ....auuuuu lotuliukas.gif

Kokia striuke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 09:57)
Man irgi. Ypac 1990-2000 kūrimo.
[...]

Šnekat čia, šnekat - Jicky, Jungle - nu ir paėmiau Shalimar biggrin.gif
Žiauriai pasiilgus.
_________
Beje, Kenzo Jungle Drambliukas kvepalu saloj yra dabar kaip tik mačiau
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 12:25)
galėsime kaip dvynės vaikščioti  biggrin.gif  kaip liolikas ir bolikas biggrin.gif
tris metus gyvenam, bet dar neturėjom baldo, kuris eitų virš židinio ir šone su lentynomis/tv staliuku. Toks net ne visai baldas, o visa siena gaunasi. Labai norėjau plokščių su briuseliais ant viršaus suktais, bet pasirinkome frezuotą variantą. Laukiu kas gausis  biggrin.gif

mes planuojam vasarą darytis židinį, vieta, t.y. kanalai viskas paruošta, tik paties židinio trūksta, bet kadangi aukšta siena tarp langų, vis neapsisprendėm kaip daryti apdailą ar per visą aukštį, ar ties kažkuria vieta kirsti, o trys dizainerės skirtingus variantus rekomendavo smile.gif. Tad sūnus padarė vizualizacijas ir nusprendėm patys ax.gif
Tad planuose miegamą pasikeist, svetainei nauji baldai ir židinys, o ir vyras sakė, man iš svečių kambario pasidaryt darbo kambarį, nes nenusimato greitas grįžimas į darbą, sakė, kiek gali dirbt ant sofutės smile.gif
Kai padarys, prašau parodykit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 23 vasario 2021 - 14:15
QUOTE(anira12 @ 2021 02 23, 12:44)

Aciu uz nuoroda 4u.gif Viena uzsake mergaites. Jei Nordas atsius odines kelnes, turetu tikti prie ju bigsmile.gif
Atsakyti
geros kašmyrų kainos. Aš jau pasiėmiau vieną, nors jau sakiau nieko nereikia, kalnas nepranešiotų rūbų unsure.gif
https://www.nordstro...sort=best_value
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 23 vasario 2021 - 14:17