Foto nesimato gerai, bet gyvai derinukas liuksinis
Labai labai super atrodo!
QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 12:28)
galėsime kaip dvynės vaikščioti

QUOTE(regal @ 2021 02 23, 12:36)
o ką darote ir kas daro? Mūsų planuose taip pat pasikeisti baldus kai kurių kambarių, bet kol kas tik paieškose esu.
tris metus gyvenam, bet dar neturėjom baldo, kuris eitų virš židinio ir šone su lentynomis/tv staliuku. Toks net ne visai baldas, o visa siena gaunasi. Labai norėjau plokščių su briuseliais ant viršaus suktais, bet pasirinkome frezuotą variantą. Laukiu kas gausis

O vasario 5 d. saskaitu dar bus daugiau, ane?

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 13:28)
kadangi aš negavau tai bus

QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 13:29)
As jau biški gavau

QUOTE(manouche @ 2021 02 23, 09:29)
Nieko negaunu, nei sausio 25, nei 28, ka jau kalbet apie vasario 4 pirkimu paskaiciavimus
. Pamiršt, matyt, reikia tuos laikus, kai siuntos pasiekdavo galutinį tašką per tris savaites nuo pirkimo
. Gerai, kad nieko tokio skubaus lyg nelaukiu.

as net uz sausi pirktas prekes negaunu paskaiciavimu ,rasiau i pasta -sake laukt ..Isvis kruva visko laukiu ir rankine ir striuke odine ir kasmyrus ir kruva apatinio trikotazo ir ta ir ana...zodziu...kur saskaitos ....auuuuu

QUOTE(evvva @ 2021 02 23, 13:40)
as net uz sausi pirktas prekes negaunu paskaiciavimu ,rasiau i pasta -sake laukt ..Isvis kruva visko laukiu ir rankine ir striuke odine ir kasmyrus ir kruva apatinio trikotazo ir ta ir ana...zodziu...kur saskaitos ....auuuuu 

Kokia striuke?

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 09:57)
Šnekat čia, šnekat - Jicky, Jungle - nu ir paėmiau Shalimar

Žiauriai pasiilgus.
_________
Beje, Kenzo Jungle Drambliukas kvepalu saloj yra dabar kaip tik mačiau
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 12:25)
galėsime kaip dvynės vaikščioti
kaip liolikas ir bolikas
tris metus gyvenam, bet dar neturėjom baldo, kuris eitų virš židinio ir šone su lentynomis/tv staliuku. Toks net ne visai baldas, o visa siena gaunasi. Labai norėjau plokščių su briuseliais ant viršaus suktais, bet pasirinkome frezuotą variantą. Laukiu kas gausis

mes planuojam vasarą darytis židinį, vieta, t.y. kanalai viskas paruošta, tik paties židinio trūksta, bet kadangi aukšta siena tarp langų, vis neapsisprendėm kaip daryti apdailą ar per visą aukštį, ar ties kažkuria vieta kirsti, o trys dizainerės skirtingus variantus rekomendavo

Tad planuose miegamą pasikeist, svetainei nauji baldai ir židinys, o ir vyras sakė, man iš svečių kambario pasidaryt darbo kambarį, nes nenusimato greitas grįžimas į darbą, sakė, kiek gali dirbt ant sofutės

Kai padarys, prašau parodykit

QUOTE(anira12 @ 2021 02 23, 12:44)
Aciu uz nuoroda

geros kašmyrų kainos. Aš jau pasiėmiau vieną, nors jau sakiau nieko nereikia, kalnas nepranešiotų rūbų 
https://www.nordstro...sort=best_value

https://www.nordstro...sort=best_value