Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.victoriassecret.com
www.sierra.com
www.puma.com
www.asos.com
www.loft.com - 40%
www.containerstore.com
www.shop.samsonite.com
www.gapfactory.com~40%
www.oldnavy.com~40%
www.gap.com~40%
www.guess.com - 10%
www.hautelook.com
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 10%
www.walmart.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.puritan.com - 20%
www.maxaroma.com - 15%
www.fragranceshop.com
www.maccosmetics.com
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com
www.tanforless.com

Atsakyti
Oj kaip įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif https://www.fragrant...olor-14679.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 23, 21:36)
Tau tos kelnės labiausiai tinka  wub.gif

A ko as nemaciau unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 21:37)
Storas storą visad supras  friends.gif

Storule atsirado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 02 23, 21:45)
Katroj vietoj pas tau stora? Ties finigine?  biggrin.gif

Va va biggrin.gif biggrin.gif sutikciau. Gafsa uz mane kudesne biggrin.gif tik kad didelius rubus megsta biggrin.gif
Atsakyti

jau ir aš per jus tų kelnių užsimaniau  :hmm: 

tik nemoku atskapstyt tu skaitiniu dydziu- kur 26/27....31. siaip nesioju us 2 arba 4 dydi. zodziu, jei kam netiktu toks dydis- sakykit  :angel_not:​ 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 23:19)
A ko as nemaciau  unsure.gif
Storule atsirado biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Va va biggrin.gif biggrin.gif sutikciau. Gafsa uz mane kudesne biggrin.gif tik kad didelius rubus megsta biggrin.gif

Neaiskink. Ar tu zinai, kad man bldwn tamsios maikes neatsius? Pikc esu.
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 02 23, 22:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72789258" data-time="1614109832"><div><p>Buvau, verkiau mokyklos tūlike, vadindavo mane visaip dėl to kūdumo. vartotojo įkelta nuotrauka
Šiand buvo treša. Tai pūškavau aš čia. Dabar taip užkepalį traukia. Kaip tyčia mama obuolių pyragą iškepė. Akim pavalgiau ir grajt uždengiau, nes nuo kvapo maniau nualpsiu.</p></div></blockquote><p>Kur vyksta sportas? Ir aš noriu🤔🤣🐷</p>

Namie per zoom
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 23:19)
A ko as nemaciau  unsure.gif
Storule atsirado biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš nesutikčiau. Pas jus skirtingos figūros. Gafsos labiau moteriškos linijos. Abi gražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 06:02)

Ir man 🥴
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 vasario 2021 - 07:08

Ir man 🥴

Užuojauta. Jūsų rytinis darbas šuniui ant uodegos. O man jos nepatiko, tai nepirkau  :P 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 06:23)
Aš nesutikčiau. Pas jus skirtingos figūros. Gafsos labiau moteriškos linijos. Abi gražios  biggrin.gif

Kad nelabai skirtingos 😁

QUOTE(Madam V @ 2021 02 24, 07:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72789326" data-time="1614139344"><div><p>Neaiskink. Ar tu zinai, kad man bldwn tamsios maikes neatsius? Pikc esu.</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72789330" data-time="1614143166"><div><p>Ir man 🥴</p></div></blockquote><p>Užuojauta. Jūsų rytinis darbas šuniui ant uodegos. O man jos nepatiko, tai nepirkau  tongue.gif </p>

Per anksti vertint kol negavom. Bus kaip su odinem kelnem 😁 pirkau 2 daiktus bldwn abu nepriekaištingos kokybės. Manau ir šitos nustebins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 vasario 2021 - 07:46

Kad nelabai skirtingos 😁

Per anksti vertint kol negavom. Bus kaip su odinem kelnem 😁 pirkau 2 daiktus bldwn abu nepriekaištingos kokybės. Manau ir šitos nustebins

Dėl kokybės neabejojau, man toks modelis netinka.

Atsakyti

Labas rytas. Ar macys pildo ir kelintą? Ačiukas. Pražiopsojau vakar striukę  :cry2: 

Atsakyti