Ir aš

___
Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti

asaj
Aaaš
. Nors maža vilčių, svoris kaip įkaltas neina žemyn
. Ale didelių pastangų ir nededu
.
ana karatina priaugau kokius 4-5 kilus, esu neauksta tai pirma karta gyvenime nesusiegiau kelniu, sijonu paskui per vasara pakrito, si karantina saziningai sveriuosi kiekviena ryta. Gal nera labai psichiskai sveika bet taip man pavyko islaikyt kontrole
neziuriu momentinio svorio, turiu proramele tai stebiu vidurki. ir dar skaitau kad du dalykai padejo nepriaugt net zieminiu kg tai vaiksciojimas nes labai daznai net per pietus isbedu i miska ratukui ir nevalgymas vakarais. Nusistatau kad pvz po 18 nededu ne kasnio i burna, is pradziu sunkoka, paskui supratau kad tusciu pilvu net geriau miegu
as spali kai uzsivedziau, variau sportuot, basienan ir tt, man l greit nukrito 4,6 kg. galvoju, o liuks, vel lyg viskas i vietas. tadaaaaaaaa, ikale ta karantina, sportklubius uzrauke, baseinu neliko, darbo papenkiagubejo, vaiko sule uzdare, kase uzdare, fsio. liko kompas namie ir kilimelis, ka iki siol darau. svertis nedristu, bet kelnes lyg tam paciam lygy. tikiuosi kad nenuejau i pliusa
, dabar ta saule pasviete, lyg automatiskai est maziau noris, lyg jegu daugiau randasi ir tas namu sportas toks nebera visiskai beprasmis. dar kol silumos nebuvo, su vaiku nuo kalnu dauzemes. tai kai 20 kartu i sesku kalna ilipi, supranti kad kazkoki raumena turi ir jauties liekna liekna
bet grizti namo, pagrilini sonkauli ar didkepsni, ir viskas eina velniop, apsiryji, tada nuskalauji prozeku ir amen juze visom dietom. antradieni tipo per treniruote uzsidedi svariukus ant ranku koju taip save nubausdama, ale cia nulis sveiku
reik is principo stabdyt
as tai traktuoju kad gyvenate balanse
Merginos, jau susipyniau, tai šios populiariosios kelnės yra didintos ar mažintos, nes ir man jų prireikė jau Ir dar liemuo su guma ar be?
[url="https://www.anntaylor.com/the-easy-ankle-pant/540729?skuId=30404243&defaultColor=2222&prodId=540729&selectedColor=2222"]https://www.anntaylor.com/the-easy-ankle-pant/540729?skuId=30404243&defaultColor=2222&prodId=540729&selectedColor=2222[/url]