Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 14:05)
aš namie pradėjau kvėpintis. Nėr čia ko.

Ir aš biggrin.gif

___

Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti angel_sadangel.gif Kas su manim iki vasaros stoja į kovą su -5 kg? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 13:32)
Ir aš  biggrin.gif

___

Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti  angel_sadangel.gif Kas su manim iki vasaros stoja į kovą su -5 kg? biggrin.gif

asaj biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš  biggrin.gif

___

Nu ką, pradėjau ir aš vėl storėti  angel_sadangel.gif Kas su manim iki vasaros stoja į kovą su -5 kg? biggrin.gif

Aaaš bigsmile.gif box.gif. Nors maža vilčių, svoris kaip įkaltas neina žemyn unsure.gif. Ale didelių pastangų ir nededu biggrin.gif.
Atsakyti

asaj biggrin.gif

Aaaš bigsmile.gifbox.gif. Nors maža vilčių, svoris kaip įkaltas neina žemyn unsure.gif. Ale didelių pastangų ir nededu biggrin.gif.

ana karatina priaugau kokius 4-5 kilus, esu neauksta tai pirma karta gyvenime nesusiegiau kelniu, sijonu  :huh2: paskui per vasara pakrito, si karantina saziningai sveriuosi kiekviena ryta. Gal nera labai psichiskai sveika bet taip man pavyko islaikyt kontrole  :huh2: neziuriu momentinio svorio, turiu proramele tai stebiu vidurki.  ir dar skaitau kad du dalykai padejo nepriaugt net zieminiu kg tai vaiksciojimas nes labai daznai net per pietus isbedu i miska ratukui ir nevalgymas vakarais. Nusistatau kad pvz po 18 nededu ne kasnio i burna, is pradziu sunkoka, paskui supratau kad tusciu pilvu net geriau miegu  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 24 vasario 2021 - 13:54
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 24, 14:53)
Nusistatau kad pvz po 18 nededu ne kasnio i burna, is pradziu sunkoka, paskui supratau kad tusciu pilvu net geriau miegu  huh.gif</p>

Aš nevalgau nuo 18 iki 10 ryto. Kartais savaitgaliais būna koks baliukas.
Bet vat dieną sėdžiu ėdu nuo 10 iki 18 val. frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 14:00)

as spali kai uzsivedziau, variau sportuot, basienan ir tt, man l greit nukrito 4,6 kg. galvoju, o liuks, vel lyg viskas i vietas. tadaaaaaaaa, ikale ta karantina, sportklubius uzrauke, baseinu neliko, darbo papenkiagubejo, vaiko sule uzdare, kase uzdare, fsio. liko kompas namie ir kilimelis, ka iki siol darau. svertis nedristu, bet kelnes lyg tam paciam lygy. tikiuosi kad nenuejau i pliusa biggrin.gif, dabar ta saule pasviete, lyg automatiskai est maziau noris, lyg jegu daugiau randasi ir tas namu sportas toks nebera visiskai beprasmis. dar kol silumos nebuvo, su vaiku nuo kalnu dauzemes. tai kai 20 kartu i sesku kalna ilipi, supranti kad kazkoki raumena turi ir jauties liekna liekna biggrin.gif biggrin.gif bet grizti namo, pagrilini sonkauli ar didkepsni, ir viskas eina velniop, apsiryji, tada nuskalauji prozeku ir amen juze visom dietom. antradieni tipo per treniruote uzsidedi svariukus ant ranku koju taip save nubausdama, ale cia nulis sveiku biggrin.gif reik is principo stabdyt biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš  biggrin.gif

___

As, bet su desimt biggrin.gif Jau kelinta diena marinuoju uzsirasyti online treniruotes pas Jovita Savickaite, nzn ar toki tempa pavesiu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 vasario 2021 - 14:14
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 14:32)
Ir aš  biggrin.gif

___

Ašš -6 tur būt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

eikit pasivaiskciot vadinasi dazniau :unsure:​ 

Atsakyti

as spali kai uzsivedziau, variau sportuot, basienan ir tt, man l greit nukrito 4,6 kg. galvoju, o liuks, vel lyg viskas i vietas. tadaaaaaaaa, ikale ta karantina, sportklubius uzrauke, baseinu neliko, darbo papenkiagubejo, vaiko sule uzdare, kase uzdare, fsio. liko kompas namie ir kilimelis, ka iki siol darau. svertis nedristu, bet kelnes lyg tam paciam lygy. tikiuosi kad nenuejau i pliusa biggrin.gif, dabar ta saule pasviete, lyg automatiskai est maziau noris, lyg jegu daugiau randasi ir tas namu sportas toks nebera visiskai beprasmis. dar kol silumos nebuvo, su vaiku nuo kalnu dauzemes. tai kai 20 kartu i sesku kalna ilipi, supranti kad kazkoki raumena turi ir jauties liekna liekna biggrin.gifbiggrin.gifbet grizti namo, pagrilini sonkauli ar didkepsni, ir viskas eina velniop, apsiryji, tada nuskalauji prozeku ir amen juze visom dietom. antradieni tipo per treniruote uzsidedi svariukus ant ranku koju taip save nubausdama, ale cia nulis sveiku biggrin.gifreik is principo stabdyt biggrin.gif

as tai traktuoju kad gyvenate balanse  :D​ 

Atsakyti
Labai patiko zumba 7 isukis, youtubei, vaikui kuno kultura, tai kai su dukra pavariau 26 min. Maniau nugriusiu, viskas dreba, bet tokia muzikyte dar :) tai arba man kuku, bet labai patiko, net lasinukai pabego. Dukra sako mamyte dabar 7 d. Taip dirbsim :)
Atsakyti

Merginos, jau susipyniau, tai šios populiariosios kelnės yra didintos ar mažintos, nes ir man jų prireikė jau  :4u:​  Ir dar liemuo su guma ar be?

[url="https://www.anntaylor.com/the-easy-ankle-pant/540729?skuId=30404243&defaultColor=2222&prodId=540729&selectedColor=2222"]https://www.anntaylor.com/the-easy-ankle-pant/540729?skuId=30404243&defaultColor=2222&prodId=540729&selectedColor=2222[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngreL: 24 vasario 2021 - 14:22