Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Galla @ 2021 02 24, 11:52)
Merginos, o Helly hansen striukės nemazintos?  unsure.gif nusiunčiau S, bet radau atsiliepimą, kad su 34C M dydis per krūtinę mažokas  blink.gif
https://www.nordstro...0215?color=NAVY

as butent per krutine i savo dydi netelpu.
Atsakyti
Kaunas gavo 646 siuntą, susimokėjusioms laiškus išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2021 02 24, 10:36)
Ir man REIKIA tų Bldwin odinių kelnių 28 dydio ( gali būti ir 29)
Spygli, manęs tu nenervuok😆. Prirodo visokių daigtų, po to prarandi ramybę ir sveiką protą, tai kremai, tai vitaminai...
Vakar save apsidovanojau už vaikų gerą mokymąsi Puredistance Rubikona, turbūt patinka...

Kaip tik laukiu 28 dydžio. Bet labai tikiuosi, kad bus geros unsure.gif Kai gausiu bus matyt - ar eit bandelių užsipirkt, ar šaldytuvui spyną dėt biggrin.gif

Prieš savaitę nusipirkau PUREDISTANCE WHITE 10 ml testavimui. Dar nežinau ar prilips. Kad ne erzina, tau jau aišku. Bet aš jų nejaučiu ant savęs išvis. Tai turbūt gerai smile.gif
Atsakyti

as butent per krutine i savo dydi netelpu.

Tai jei iš usa paprastai s dydis , tai negi Helky hansen tada m reikia? 

Atsakyti
Sveiki, ar turite Uniqlo užsakymų, greitai nupirktumėte? atsiųsčiau krepšelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2021 02 24, 12:14)

Gafsa imk kelnes, nes as neaiski baisiai.

Susinervinau kiek kg priaugau, tai kur tos kelnes bus man laisvos.... blink.gif vsio morkas grauzt tik man.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 vasario 2021 - 13:00
pamenu mane apie puredistance supazindino merginos pagyrusios Laimingos merginos kvepalus, kvapomanus knisau bet gavau ir antonia ir varsava ir golda, bet va Rubikonas man kazkas tokio ir visi sako labai labai
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 02 24, 12:30)
pamenu mane apie  puredistance supazindino merginos pagyrusios Laimingos merginos kvepalus, kvapomanus knisau bet gavau ir antonia ir varsava ir golda, bet va Rubikonas man kazkas tokio ir visi sako labai labai

Man Varsava per sunki pasirodė ax.gif Prieš Kalėdas testatvau, tai kažkaip neužkabino. Reiks dar šiltesniu laiku pabandyt, gal kitaip sugros jinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 12:16)
Kaip tik laukiu 28 dydžio. Bet labai tikiuosi, kad bus geros unsure.gif Kai gausiu bus matyt - ar eit bandelių užsipirkt, ar šaldytuvui spyną dėt biggrin.gif

Prieš savaitę nusipirkau PUREDISTANCE WHITE 10 ml testavimui. Dar nežinau ar prilips. Kad ne erzina, tau jau aišku. Bet aš jų nejaučiu ant savęs išvis. Tai turbūt gerai smile.gif

As manau, geriausias rodiklis tinkamumo, jei nejauti ant saves.

QUOTE(Neduska @ 2021 02 24, 12:20)
Sveiki, ar turite Uniqlo užsakymų, greitai nupirktumėte? atsiųsčiau krepšelį  mirksiukas.gif

Sveiki, kazka turim, free ship nuo 99$

Geox geros kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 vasario 2021 - 12:44
Kas galite priminti jcrew lininiu kelniu nuoroda aciu
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 02 24, 12:31)
Imkite kas nors mano kelnes, M dydį  ax.gif  Keisčiausi i L, nes labai mielos  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš taip pat i M neilysiu, keisiu i L.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 02 24, 12:26)
JMD imk kelnes, nes as neaiski baisiai.

Susinervinau kiek kg priaugau, tai kur tos kelnes bus man laisvos.... blink.gif vsio morkas grauzt tik man.....

nereik man, as savo pamazinsiu ir bus ciki bari
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2021 02 24, 12:37)
As manau, geriausias rodiklis tinkamumo, jei nejauti ant saves.
Sveiki, kazka turim, free ship nuo 99$

Geox geros kainos

sakyciau greiciau pavargo nosis - receptoriai ir "paeme" pauze smile.gif nenaudojant kuri laika jokiu kvepalu, veliau imi vel juos uzuosti.
Atsakyti