Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 12:46)

sakyciau greiciau pavargo nosis - receptoriai ir "paeme" pauze smile.gif nenaudojant kuri laika jokiu kvepalu, veliau imi vel juos uzuosti.

Mano atveju, turbūt ne tai. Nes kurį laiką nieko nenaudojau, kol namie tupėjau karantine. Va dabar jau vėl buteliukus išsirikiavau😀
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 09:38)
Coach crossbodis irgi mano mylimiausias biggrin.gif toks nedidukas, bet toks talpus. Nemėgstu mažų rankinių, bet šis pats tas.

Jus kalbat apie ta su stora rankena ? Ar su ta plona - klasikine?
Nes as dvejojau kaip tik del dydzio,nes pasirode didokas fotkese ant modeliu.. nors as kai didele motera, gal nebutu atrodes per didelis.. paskui gailejausi, bet ai bus kitu rankiniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 24 vasario 2021 - 13:04
QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 13:46)
nereik man, as savo pamazinsiu ir bus ciki bari
Papildyta:

sorry, Gafsa norejau rasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 12:53)
Mano atveju, turbūt ne tai. Nes kurį laiką nieko nenaudojau, kol namie tupėjau karantine. Va dabar jau vėl buteliukus išsirikiavau😀

aš namie pradėjau kvėpintis. Nėr čia ko.

QUOTE(r@mke @ 2021 02 24, 12:58)
Jus kalbat apie ta su stora rankena ? Nes as dvejojau kaip tik del dydzio,nes pasirode didokas ant Merginu.. nors as kai didele motera, gal nebutu atrodes per didelis..  paskui gailejausi, bet ai bus kitu rankiniu  ax.gif

taip, apie tą patį smile.gif nu nežinau kokio Jūs dydžio rankinukus nešiojate, jei šis Jums didelis pasirodė biggrin.gif jis mano pats mažiausias turimas turbūt, o aš viso labo metrasšemtrys.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 13:01)
as butent per krutine i savo dydi netelpu.

Ačiū, nusiunčiau ir M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 12:53)
zinoma, bu

zinoma, pas kiekviena dar ir uosle skirtinga ir skirtingai priima kvapus ar juos atpazista.
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2021 02 24, 11:31)
Imkite kas nors mano kelnes, M dydį  ax.gif  Keisčiausi i L, nes labai mielos  wub.gif

NEBETURIU, parduotos pirmai parašiusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 13:05)
taip, apie tą patį smile.gif nu nežinau kokio Jūs dydžio rankinukus nešiojate, jei šis Jums didelis pasirodė biggrin.gif jis mano pats mažiausias turimas turbūt, o aš viso labo metrasšemtrys.

konpka tu knopka biggrin.gif reik tave bisk ant turniko pakabyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 02 24, 13:53)

As net budama namie kvepinuosi, arba eidama vakare pasivaiksciot, kazkaip nuotaika pasikelia wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 02 24, 12:26)
Gafsa imk kelnes, nes as neaiski baisiai.

Susinervinau kiek kg priaugau, tai kur tos kelnes bus man laisvos.... blink.gif vsio morkas grauzt tik man.....

Sisirasom vakare, imsiu.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 24, 12:58)
Jus kalbat apie ta su stora rankena ? Ar su ta plona - klasikine?
Nes as dvejojau kaip tik del dydzio,nes pasirode didokas fotkese ant modeliu.. nors as kai didele motera, gal nebutu atrodes per didelis..  paskui gailejausi, bet ai bus kitu rankiniu  ax.gif

Aš su plačia rankena buvau pirkus. Visai jis nedidelis, bet žiauriai patogus ir smagus.

QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 13:05)

Teisingai smile.gif O tai surūgs kvepalai, rūbus kandys suės per tuos karantinus tongue.gif

QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 13:06)
zinoma, pas kiekviena dar ir uosle skirtinga ir skirtingai priima kvapus ar juos atpazista.

Faktas. Užtat ir kvepalų galybė, ir visiems jie skirtingai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 14:05)

Visokiu turiu, į darbą kai eidavau, net visai didelius nesdavausi, .. O dbr kai nešuosi tik banko kortele , mobilu ir masinos raktus.. tai turiu tokia labai kompaktiska CK.. nu ok ok galvoju,kad reikia man jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 24 vasario 2021 - 13:14