Kaukiu lauke negalima nesioti tik jei 2 metru aplink nera zmoniu. Tai nebent gudziam miske o del viso kito, is tikruju baikim bambet, musu valdzia dar stebuklingo budo uzkirsti sitai pandemijai nerado kaip ir visas pasaulis. Yra du pasirinkimai arba laisve arba mirtis
ir taip, mes palaidojam teta mano mamos amziaus nuo koronoa sukeltu komplikaciju kuri neturejo jokiu gretutiniu ligu. Visos salys zaidzia tuo paciu principu uzsidarau/atsidarau. O dbr dar tos intrigos tragedijos del vakcinu darzelinuku lygmeny. Net nieko nebenoriu skaityt nes su tokia visuomene arba visi ismirs arba visa gyvenima sedesim karantine.
Nieko panašaus
Nevalgau bulkų, neužkandžiaujų, nes tikrai nenoriu. Saldumynai man niekada nepatiko. Iki kokių 35m. buvau 170cm ir 50kg, pirkdavau rūbus ir iš vaikiškų
Iki 40m. šoktelėjo svoris iki ~53kg. Po 40 jau ~55kg, bet karantinas dar papildomai pridėjo
Manau amžius irgi daug ką daro. Reikia pradėti sportuoti
Dar is mokyklos atsimenu kaip trenere minejo kad amzius letina medziagu apykaita o sportas gerina.
Kaukiu lauke negalima nesioti tik jei 200 metru aplink nera zmoniu. Tai nebent gudziam miske
o del viso kito, is tikruju baikim bambet, musu valdzia dar stebuklingo budo uzkirsti sitai pandemijai nerado kaip ir visas pasaulis. Yra du pasirinkimai arba laisve arba mirtis
ir taip, mes palaidojam teta mano mamos amziaus nuo koronoa sukeltu komplikaciju kuri neturejo jokiu gretutiniu ligu. Visos salys zaidzia tuo paciu principu uzsidarau/atsidarau. O dbr dar tos intrigos tragedijos del vakcinu darzelinuku lygmeny. Net nieko nebenoriu skaityt nes su tokia visuomene arba visi ismirs arba visa gyvenima sedesim karantine.
Nuo vasario 25 d. atsisakoma privalomo kaukių dėvėjimo atvirose erdvėse, kai šalia 2 metrų atstumu nėra kitų asmenų, išskyrus šeimos narius (sutuoktinis, partneris, vaikai, įvaikiai, sutuoktinio ar partnerio vaikai, tėvai, įtėviai, globėjai). Kaukių dėvėjimas viešose uždarose erdvėse nesikeičia
Nuo vasario 25 d. atsisakoma privalomo kaukių dėvėjimo atvirose erdvėse, kai šalia 2 metrų atstumu nėra kitų asmenų, išskyrus šeimos narius (sutuoktinis, partneris, vaikai, įvaikiai, sutuoktinio ar partnerio vaikai, tėvai, įtėviai, globėjai). Kaukių dėvėjimas viešose uždarose erdvėse nesikeičia
Aciu kad pataisete, pati irgi pasitaisiau esmes tas nekeicia manau.