Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, gal kuri parduodat šią Coach rankinę? rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kaukiu lauke negalima nesioti tik jei 2 metru aplink nera zmoniu. Tai nebent gudziam miske  :D o del viso kito, is tikruju baikim bambet, musu valdzia dar stebuklingo budo uzkirsti sitai pandemijai nerado kaip ir visas pasaulis. Yra du pasirinkimai arba laisve arba mirtis :huh2: ir taip, mes palaidojam teta mano mamos amziaus nuo koronoa sukeltu komplikaciju kuri neturejo jokiu gretutiniu ligu. Visos salys zaidzia tuo paciu principu uzsidarau/atsidarau. O dbr dar tos intrigos tragedijos del vakcinu darzelinuku lygmeny. Net nieko nebenoriu skaityt nes su tokia visuomene arba visi ismirs arba visa gyvenima sedesim karantine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 24 vasario 2021 - 20:56
QUOTE(keistuole @ 2021 02 24, 17:13)
aš tai save guodžiu, kad kai metų ne niolika, tai natūralu, kad tos gyvenimo patirties šiek tiek ir ant šonų užsideda.

Tai ir aš save taip guodžiu tongue.gif

QUOTE(regal @ 2021 02 24, 17:23)
na aš nusistačiau nuo kada pradedu ir pradėjau- pirmą kartą gyvenime laikausi dietos: negeriu kavos, žalios/juodos arbatos, vyno , tik vanduo ir žolelių arbata, jokių pieno produktų, jokių miltinių patiekalų, cukraus, jokių riebalų išskyrus alyvuogių aliejų. Laikausi jau geras mėnuo, kažkokio labai didelio lengvumo pojūčio ar sveikatos pagerėjimo- nepajaučiau, tik pirmą savaitę siaubinga migrena buvo, gal kad organizmas negavo savo kofeino dozės, nes būdavo 3-4 puodeliai į dieną. Vaikštau irgi, ne kiekvieną dieną, nes kartais per darbą neišeinu, pasportuoju į savaitę 2-3 kartus.

Mirtis mane anksčiau laiko ištiktų nuo tokios dietos unsure.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 18:04)
91-92, bet liemuo gal svarbiau net sakyčiau.

Prieš 10 metų ir mano tokie klubai buvo🤣🤣🤣 Dabar deja deja tongue.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 19:07)
Man grikiai labai nepatinka, išvis košės baisu. Kažkada bandžiau valgyt- per negaliu - po 15 min valgyt norėjau dar labiau.

Grikių nemėgstu praktiškai jokiam pavidale/patiekale. Košės irgi labai nežavi. Nebent bulvių košė su pagardinimais biggrin.gif

Prirašėt apie maistą skanų ir neskanų, aš net valgyt užsimaniau biggrin.gif 🙈
Atsakyti

Nieko panašaus biggrin.gifNevalgau bulkų, neužkandžiaujų, nes tikrai nenoriu. Saldumynai man niekada nepatiko. Iki kokių 35m. buvau 170cm ir 50kg, pirkdavau rūbus ir iš vaikiškų biggrin.gifIki 40m. šoktelėjo svoris iki ~53kg. Po 40 jau ~55kg, bet karantinas dar papildomai pridėjo biggrin.gif
Manau amžius irgi daug ką daro. Reikia pradėti sportuoti ax.gif

Dar is mokyklos atsimenu kaip trenere minejo kad amzius letina medziagu apykaita :) o sportas gerina.

Atsakyti

Kaukiu lauke negalima nesioti tik jei 200 metru aplink nera zmoniu. Tai nebent gudziam miske  :D o del viso kito, is tikruju baikim bambet, musu valdzia dar stebuklingo budo uzkirsti sitai pandemijai nerado kaip ir visas pasaulis. Yra du pasirinkimai arba laisve arba mirtis :huh2: ir taip, mes palaidojam teta mano mamos amziaus nuo koronoa sukeltu komplikaciju kuri neturejo jokiu gretutiniu ligu. Visos salys zaidzia tuo paciu principu uzsidarau/atsidarau. O dbr dar tos intrigos tragedijos del vakcinu darzelinuku lygmeny. Net nieko nebenoriu skaityt nes su tokia visuomene arba visi ismirs arba visa gyvenima sedesim karantine.

Nuo vasario 25 d. atsisakoma privalomo kaukių dėvėjimo atvirose erdvėse, kai šalia 2 metrų atstumu nėra kitų asmenų, išskyrus šeimos narius (sutuoktinis, partneris, vaikai, įvaikiai, sutuoktinio ar partnerio vaikai, tėvai, įtėviai, globėjai). Kaukių dėvėjimas viešose uždarose erdvėse nesikeičia

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 20:40)
Bet tada kvėpuot neis biggrin.gif ploniausioje vietoje 68 pas mane. Bet segasi žemiau kažkur biggrin.gif

ai, pakvėpuosi, kai nusimausi biggrin.gif baika čia biggrin.gif

man tai puikiai lašiniai nutirpsta išmetus angliavandenius ir sočiųjų riebalų nepamažint reik
Atsakyti

Nuo vasario 25 d. atsisakoma privalomo kaukių dėvėjimo atvirose erdvėse, kai šalia 2 metrų atstumu nėra kitų asmenų, išskyrus šeimos narius (sutuoktinis, partneris, vaikai, įvaikiai, sutuoktinio ar partnerio vaikai, tėvai, įtėviai, globėjai). Kaukių dėvėjimas viešose uždarose erdvėse nesikeičia

Aciu kad pataisete, pati irgi pasitaisiau :) esmes tas nekeicia manau. 

Atsakyti
Kam spalva tinka lb gera kaina su ~ 20 proc https://www.overstoc...tLink:CartItems
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 24, 21:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Laukinė orchidėja*" data-cid="72789916" data-time="1614192127"><div><p>Nuo vasario 25 d. atsisakoma privalomo kaukių dėvėjimo atvirose erdvėse, kai šalia <strong>2 metrų</strong> atstumu nėra kitų asmenų, išskyrus šeimos narius (sutuoktinis, partneris, vaikai, įvaikiai, sutuoktinio ar partnerio vaikai, tėvai, įtėviai, globėjai). Kaukių dėvėjimas viešose uždarose erdvėse nesikeičia</p></div></blockquote><p>Aciu kad pataisete, pati irgi pasitaisiau smile.gif esmes tas nekeicia manau. </p>

Dar kaip keičia biggrin.gif
Atsakyti
Kažin, kiek dizaineriui metų hmm.gif https://www.coachout...dwvar_color=KHA
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 22:00)

2 arba 102 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 21:00)

Nuostabus! Dizaineriui 25-30
Atsakyti