Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 18:38)
Aš tai žinau - negalima bulkų, negalima užkandžiauti ir viskas bus ok.

Nieko panašaus biggrin.gif Nevalgau bulkų, neužkandžiaujų, nes tikrai nenoriu. Saldumynai man niekada nepatiko. Iki kokių 35m. buvau 170cm ir 50kg, pirkdavau rūbus ir iš vaikiškų biggrin.gif Iki 40m. šoktelėjo svoris iki ~53kg. Po 40 jau ~55kg, bet karantinas dar papildomai pridėjo biggrin.gif
Manau amžius irgi daug ką daro. Reikia pradėti sportuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 24 vasario 2021 - 18:59
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 18:57)
Pakepinti svogai, grikiai, daug prieskonių ir ant viršaus be lukšto virtas kiaušinis! Tobula košė  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 18:00)

mano irgi panaši išraiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 24, 19:02)
mano irgi panaši išraiška  biggrin.gif

Man grikiai labai nepatinka, išvis košės baisu. Kažkada bandžiau valgyt- per negaliu - po 15 min valgyt norėjau dar labiau.
Atsakyti
Marš šiandien su sniegu tris kartus veidą numazgot, būsit tada gražios (vieversio dienos išmintis) lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2021 02 24, 18:02)
AT kelnės  XS su 91cm tobulai

Man 90 per klubus, pritariu, idealiai xs tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 20:09)
Marš šiandien su sniegu tris kartus veidą numazgot, būsit tada gražios (vieversio dienos išmintis) lady.gif

Vau, ta proga vakarienei bulvių lizdeliai su vistyte smile.gif

O po tokiu purvu veidukas murzinas bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 vasario 2021 - 19:16
QUOTE(kriisti @ 2021 02 24, 20:14)
Vau, ta proga vakarienei bulvių lizdeliai su vistyte smile.gif

O po tokiu purvu veidukas murzinas bus biggrin.gif

2 in 1 - purvo vonios - bonusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 vasario 2021 - 19:39
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 19:09)

Aš vakar pasidariau "plastikinę", tai jaučiuos graži biggrin.gif
Atsakyti
Man reikia -9, sako kilo.lt.
Nevaikštau, nesportuoju, viską valgau. BLDV 29 džinsus užsisegiau tik pilvą įtraukus unsure.gif cray.gif Neparduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 19:07)
Man grikiai labai nepatinka, išvis košės baisu. Kažkada bandžiau valgyt- per negaliu - po 15 min valgyt norėjau dar labiau.

Labai myliu grikius, paskrudinu ir vaikui grybų sriubytę verdu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 02 24, 19:49)
Man reikia -9, sako kilo.lt.
Nevaikštau, nesportuoju, viską valgau. BLDV 29 džinsus užsisegiau tik pilvą įtraukus  unsure.gif  cray.gif Neparduosiu.

Pabandyk pradžiai vaikščiot ir kitaip valgyt- pvz kokias bulbes, blynus ir panašius angliavandenius stenkis suvalgyt pirmoj dienos pusėj, idealiausia vėlyviems pusryčiams, o popiet- mėsa, žuvis su žolėm, tada vakare nesinori taip ryt viską iš eilės. Aš sau kitokio recepto neprisitaikau- košių nekenčiu, stengiuos kuo vėliau pradėt valgymus, tik gerai išalkus ir kuo anksčiau baigt, vėliausiai 18 val.
Atsakyti