Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(madmuazele @ 2021 02 24, 18:15)
Šiaip įdomu, apskritai lyg ir nepriaugau, bet rūbai labiau veržiantys tapo.. Nekenčiu šito jausmo. Judėjimo mažiau, treniruočių nėra.
Bandysiu mitybą pasireguliuoti labiau.

Raumuo virto lašiaku: svoris tas pats, apimtis pasikeitė.

Todėl treniruojantis aš prie svorių matojuos apimtis (tikiuos svorį išlaikyti, o apimtis sumažinti).
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 24, 20:04)
91-92, bet liemuo gal svarbiau net sakyčiau.

o liemuo tada koks? aš tai galvoju, kad gerai įtrauki pilvą, sutrombuoji lašinius ir užtrauki užtrauktuką biggrin.gif ką čia su tuo liemeniu prigalvosi daugiau biggrin.gif p
Atsakyti
Klaipeda gavo 626 dezute, kieno sumoketa rasykit/ skambinkit, veliau atsiusiu laiskelius ;)
Atsakyti
Man tai kaip tik karantine mityba geriau sureguliuota- valgai pagal valandas, vakare apie 18-19val baigi. O tai būdavo po sporto grįžti po 19val -ir pietvakarienė. Dar dieną kokį superfood kokteiliuką susiplaki, kas darbe neįmanoma. Ir valgyt kažkaip nelabai traukia, kai energijos mažiau išnaudoji. Tik per šalčius labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 24, 17:16)
O kodėl galvojate, kad kava - blogis?

Aš tai nuo košės niekada soti nebūsiu. Geriausiai - kiaušai, avokadas, koks sūris - tobuli man pusryčiai.

taip parašyta smile.gif
O man kaip tik košės labai tinka, grikių košę galiu valgyti kiekvieną dieną, bet netinka jokie jogurtai, varškė, aš jų pavalgius, tuoj pat vėl noriu valfyti
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 24, 19:35)
taip parašyta smile.gif
O man kaip tik košės labai tinka, grikių košę galiu valgyti kiekvieną dieną, bet netinka jokie jogurtai, varškė, aš jų pavalgius, tuoj pat vėl noriu valfyti

Jogurto seniai nevalgau. Varškė - nebent varškės apkepas, varškėtukai.

Aš tai žinau - negalima bulkų, negalima užkandžiauti ir viskas bus ok. Bet tai krito motyvacija, šviesos tunelio gale nebėr ir vėl tas emocinis valgymas prasideda.
Atsakyti

QUOTE(*Kamelija* @ 2021 02 24, 18:33)
o liemuo tada koks? aš tai galvoju, kad gerai įtrauki pilvą, sutrombuoji lašinius ir užtrauki užtrauktuką biggrin.gif ką čia su tuo liemeniu prigalvosi daugiau  biggrin.gif p

Bet tada kvėpuot neis biggrin.gif ploniausioje vietoje 68 pas mane. Bet segasi žemiau kažkur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 18:25)
kofė ir varfkė yr neėdama

Kudėėėėė
Atsakyti
Neatsispyriau ir aš - nusiunčiau užsakymą AT kelnėm - tik juodom biggrin.gif
dar į paltą akis varvinau, bet žydros spalvos, kurio greit neliko.. Nelemta vadinasi.
Apie svorius kalbant.. Aš po gimdymo dėl vaiko alergijų (maitinau) sėdėjau ant labai griežtos dietos, tai numečiau žiauriai daug svorio, bet kad net pačiai nefaina buvo - pirkdavau 14-mečių rūbus.. Dabar nė už ką į juos neįtilpčiau biggrin.gif Bet per tuos karantinus mečiau šokius, tai fak, svoris tikrai greit prisipliusavo, reik kažkaip numest.. blink.gif aš ne godi, man užteks ir -3 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geliuke: 24 vasario 2021 - 18:49
QUOTE(lola.lola @ 2021 02 24, 18:27)
Raumuo virto lašiaku: svoris tas pats, apimtis pasikeitė.

Todėl treniruojantis aš prie svorių matojuos apimtis (tikiuos svorį išlaikyti, o apimtis sumažinti).

4u.gif Reikia deginti riebalus.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 24, 18:25)
kofė ir varfkė yr neėdama

Pakepinti svogai, grikiai, daug prieskonių ir ant viršaus be lukšto virtas kiaušinis! Tobula košė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 24, 18:47)
Kudėėėėė

nefkanu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti