Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal žinote kodėl kelias dienas neleidžia patekti į Ann Taylor, Loft parduotuvių puslapius?

Rašo "Access Denied: You don't have permission to access".

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 03 03, 11:12)
Gal žinote kodėl kelias dienas neleidžia patekti į Ann Taylor, Loft parduotuvių puslapius?

Rašo "Access Denied: You don't have permission to access".

reikia eiti per programa, kuri pakeistu jusu LT IP adresa i amerikoniska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 03 03, 10:36)
Aciu wub.gif Batai senukai MK, trecias ar ketvirtas sezonas  4u.gif

Aha, taip ir spėjau, kad MK. Lb fains modelis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 13:13)
reikia eiti per programa, kuri pakeistu jusu LT IP adresa i amerikoniska  biggrin.gif

Ir iki manęs priėjo smile.gif Priminkit, kokias naudojate programas? TunnelBear ?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 02, 23:10)
O dar dantys nėr tobuli. Man net skauda į ją žiūrėti buvo tas kelias sekundes https://www.delfi.lt...e.d?id=86603721

Aš irgi bijau. Darė man kartą mini OP med tikslais, tais prieš narkozę operacinėj ašaros kaip pupos bėgo. Nesuprantu, kame reikalas, visa giminė medikų, nu man kojas suima, net kai matau žaizdas.

Oj, toj FB grupėj ir aš pasicekavinu. Po tos pilvo plastikos, tai kaip per pusę pjautas žmogus lieka  huh.gif

vajetau, kokios lūpos unsure.gif nu tragedija, ne kitaip...

aš vakar irgi įlindus buvau į FB apie plastikas, tai kiek visko moterys darosi blink.gif

bet va, mano plaukai dažyti, tai jau aš nebenatūrali irgi tongue.gif nu bet nenoriu tų pilkų lietuviškų plaukų, fu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 12:13)
reikia eiti per programa, kuri pakeistu jusu LT IP adresa i amerikoniska  biggrin.gif

Kaži čia jau visam laikui taip ar lakinai. Nu anonymox taip letina kompa, nenoriu jo instaliuot, jau buvau prisidirbus darbiniam kompe, teko kviest IT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 03 03, 11:19)
Ir iki manęs priėjo smile.gif Priminkit, kokias naudojate programas? TunnelBear ?

TunnelBear ir anonymox pletini
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 03, 11:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="SeaWave" data-cid="72793827" data-time="1614759048"><div><p>Jau kaip ir parduotos vartotojo įkelta nuotraukaneberašykite vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Negaliu, kaip siutina neveikiantis paštas. Nieko negaliu iš jūsų visų nupirkti. Gal kuri susidūrėt su tokia problema? Susikurčiau kitą paskyrą, bet su tuo pačiu el. paštu neleidžia  cry.gif </p>

Eikit i sm sena versija.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 03 03, 13:47)
TunnelBear ir anonymox pletini

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 03, 11:27)
vajetau, kokios lūpos unsure.gif  nu tragedija, ne kitaip...

aš vakar irgi įlindus buvau į FB apie plastikas, tai kiek visko moterys darosi blink.gif

bet va, mano plaukai dažyti, tai jau aš nebenatūrali irgi tongue.gif nu bet nenoriu tų pilkų lietuviškų plaukų, fu unsure.gif

as visa zila. na kazkaip dar kol kas netinka man zili, tai uzdazau biggrin.gif paskui matyt kad plauku negadint kai bus 100 proc zili teks prazilt
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 03, 11:27)
vajetau, kokios lūpos unsure.gif  nu tragedija, ne kitaip...

idomu, kaip jos visos atrodys po 50, nes metus isduoda ir kaklas ir rankos...Veidas bus tininguotas, o kitur smile.gif
Atsakyti
ANN TAYLOR -70%
Atsakyti