Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 12:43)
man tai del ju neskauda  biggrin.gif paziurekit i sofi loren. noriu buti tokia pat, grazia, elegantiska, atrodancia pagal savo metus ir nesudarkytais nei bruozais nei mimika.

Ji iš tos kartos, kai dar buvo madinga neigti, jog kažkas daryta. Netikiu nei kiek, kad jokių injekcijų ir operacijų jai nedaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 13:49)
Ji iš tos kartos, kai dar buvo madinga neigti, jog kažkas daryta. Netikiu nei kiek, kad jokių injekcijų ir operacijų jai nedaryta  biggrin.gif

Vienintelė, kuri nieko nedarė. Dar man grožio ir moteriškumo idealas yra Monika Beluči. Jaz kokia graži motera. Dabar tokių nei vienos nėra. Absoliučiai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 13:55)
Vienintelė, kuri nieko nedarė. Dar man grožio ir moteriškumo idealas yra Monika Beluči. Jaz kokia graži motera. Dabar tokių nei vienos nėra. Absoliučiai.

o iš kur žinot, kad nedarė? nedarė ji jaunystėje pagal holivudo standartus tų mažų nosyčių ir pan., bet senatvėje matosi, kad pakoreguota, tik, kad saikingai lyginant su kitomis. Ypač kakta, skruostai aukštai ir su pilnu tūriu, antakiai.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 14:02)
o iš kur žinot, kad nedarė? nedarė ji jaunystėje pagal holivudo standartus tų mažų nosyčių ir pan., bet senatvėje matosi, kad pakoreguota, tik, kad saikingai lyginant su kitomis. Ypač kakta, skruostai aukštai ir su pilnu tūriu, antakiai.

Jūs visada ryžtingai atremiate visas kalbas apie tai, kad nebūtumėt išsaugojusi savo grožio be plastinės chirurgijos įsikišimo...

Jūs turėtumėt pamatyti mano mamą! Ji mirė būdama 81-erių. Ir iki paskutinės dienos ji atrodė nuostabiai ir jautė, kad jai priklauso pasaulis. Taigi – viską lemia geri genai. Aš manau, kad gamtai reikia duoti laisvę ir nesinaudoju plastine chirurgija. Tiesa, jeigu atrodai kaip košmaras, tada reikia kažką daryti. Grožis sklinda iš žmogaus širdies. Susitikęs pačia gražiausią merginą pasaulyje vyras gali nieko nepajusti. O kita – su didele nosimi ir didele burna – spinduliuos kažką ypatingo. Štai kas stebina mus žmonėse. Jeigu žmogus stokoja šilumos jis neįdomus, kad ir koks gražus išoriškai jis bebūtų.
Papildyta:
Mano mociutei 91, ji neturi rauksliu!!! siaip sakyciau netikiu Sofi Loren pasakojimais, bet turiu gyva irodyma biggrin.gif
Manau jai galejo daryt visokias injekcijas, bet tarkim skalpeliniu operaciju gal ir nedare. Ir labai net realu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 14:21)
Jūs visada ryžtingai atremiate visas kalbas apie tai, kad nebūtumėt išsaugojusi savo grožio be plastinės chirurgijos įsikišimo...

Jūs turėtumėt pamatyti mano mamą! Ji mirė būdama 81-erių. Ir iki paskutinės dienos ji atrodė nuostabiai ir jautė, kad jai priklauso pasaulis. Taigi – viską lemia geri genai. Aš manau, kad gamtai reikia duoti laisvę ir nesinaudoju plastine chirurgija. Tiesa, jeigu atrodai kaip košmaras, tada reikia kažką daryti. Grožis sklinda iš žmogaus širdies. Susitikęs pačia gražiausią merginą pasaulyje vyras gali nieko nepajusti. O kita – su didele nosimi ir didele burna – spinduliuos kažką ypatingo. Štai kas stebina mus žmonėse. Jeigu žmogus stokoja šilumos jis neįdomus, kad ir koks gražus išoriškai jis bebūtų.
Papildyta:
Mano mociutei 91, ji neturi rauksliu!!! siaip sakyciau netikiu Sofi Loren pasakojimais, bet turiu gyva irodyma biggrin.gif
Manau jai galejo daryt visokias injekcijas, bet tarkim skalpeliniu operaciju gal ir nedare. Ir labai net realu.

Nežinau, dešimt metų dailioškėje galvas piešiau. Skruostai taip aukštai ir pilni, antakiai, lygi kakta. Į pilną veido patempimą panašu. Būna, kad vienas ar kitas niunasas išlieka dėl geros genetikos, bet ne viskas. Man tokios pasakų sekėjos, kad nieko nesidarė dar juokingesnės, nei tos, kurios persistengia ax.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių keisti BLDWN odinių kelnių 29 dydį į 30?
Atsakyti
QUOTE(dauksyte77 @ 2021 03 03, 14:38)
Gal yra norinčių keisti BLDWN odinių kelnių 29 dydį į 30?

Jei svarstysite parduoti 29 dydį parašykite man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 13:31)
Nežinau, dešimt metų dailioškėje galvas piešiau. Skruostai taip aukštai ir pilni, antakiai, lygi kakta. Į pilną veido patempimą panašu. Būna, kad vienas ar kitas niunasas išlieka dėl geros genetikos, bet ne viskas. Man tokios pasakų sekėjos, kad nieko nesidarė dar juokingesnės, nei tos, kurios persistengia  ax.gif

pritarčiau, nuėjau netgi pasižiūrėti nuotraukas, reikia pasižiūrėti kaklą ir veidą ir viskas matosi.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 14:31)
Nežinau, dešimt metų dailioškėje galvas piešiau. Skruostai taip aukštai ir pilni, antakiai, lygi kakta. Į pilną veido patempimą panašu. Būna, kad vienas ar kitas niunasas išlieka dėl geros genetikos, bet ne viskas. Man tokios pasakų sekėjos, kad nieko nesidarė dar juokingesnės, nei tos, kurios persistengia  ax.gif

as tikiuosi, kad labiau pavasariop as nuvaziuosiu pas savo mociute ir padarzsiu jos portreta. idomu ka pasakysite tuomet biggrin.gif

beje mano mama mokesi toj pacioj dailioskej, piese ir lipde tas pacias galvas biggrin.gif jos akim ziurint, skalpelio nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 13:21)
Mano mociutei 91, ji neturi rauksliu!!!

na niekaip negalėčiau patikėti, prašom įrodymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 03, 14:48)
pritarčiau, nuėjau netgi pasižiūrėti nuotraukas, reikia pasižiūrėti kaklą ir veidą ir viskas matosi.

kas matosi? photoshopas?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
SAKS OFF 5TH turime -$100 nuo $400 (~25%) nuolaida, kol kas galioja VISOMS prekems,bet raso kad turi galioti tik Clearance smile.gif
Atsakyti