QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 14:02)
o iš kur žinot, kad nedarė? nedarė ji jaunystėje pagal holivudo standartus tų mažų nosyčių ir pan., bet senatvėje matosi, kad pakoreguota, tik, kad saikingai lyginant su kitomis. Ypač kakta, skruostai aukštai ir su pilnu tūriu, antakiai.
Jūs visada ryžtingai atremiate visas kalbas apie tai, kad nebūtumėt išsaugojusi savo grožio be plastinės chirurgijos įsikišimo...
Jūs turėtumėt pamatyti mano mamą! Ji mirė būdama 81-erių. Ir iki paskutinės dienos ji atrodė nuostabiai ir jautė, kad jai priklauso pasaulis. Taigi viską lemia geri genai. Aš manau, kad gamtai reikia duoti laisvę ir nesinaudoju plastine chirurgija. Tiesa, jeigu atrodai kaip košmaras, tada reikia kažką daryti. Grožis sklinda iš žmogaus širdies. Susitikęs pačia gražiausią merginą pasaulyje vyras gali nieko nepajusti. O kita su didele nosimi ir didele burna spinduliuos kažką ypatingo. Štai kas stebina mus žmonėse. Jeigu žmogus stokoja šilumos jis neįdomus, kad ir koks gražus išoriškai jis bebūtų.
Papildyta:
Mano mociutei 91, ji neturi rauksliu!!! siaip sakyciau netikiu Sofi Loren pasakojimais, bet turiu gyva irodyma
Manau jai galejo daryt visokias injekcijas, bet tarkim skalpeliniu operaciju gal ir nedare. Ir labai net realu.