Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(mia66505 @ 2021 03 03, 12:17)
idomu, kaip jos visos atrodys po 50, nes metus isduoda ir kaklas ir rankos...Veidas bus tininguotas, o kitur smile.gif

deves golfus ir pristines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 03 03, 09:44)
Nu koks gerulis tas AT švarkelis barchatinis, kur šlavėm visos  - sėdžiu darbe visa pasipuošus wub.gif Ačiū labai merginoms už sugaudymą ir nupirkimą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip dydžiai? Jei jcrew su ožkom marškiniai tiko 6 dydžio, kokį švarką pirkti? 🧐
Atsakyti

Pasidomekit apie ta Pro Beauty, bent jos darbai man naturalus (kur moterys praso naturalumo), pati nieko nesu dariusi ir apie ja nieko nebandziau suzinot. Tiesiog atkreipiau demesi, kad graziai padaryta (kazkaip ir lupose visos meistres skirtinga "braiza" turi). Galima juk ir pasikonsultuot, nedarant is karto.
Papildyta:

Na taip, gal ir jusu tiesa 4u.gifviskas smegenyse. Gaila i jas jokiu injekciju nesuleidzia 🤣

Iš ryto pažiūrėjau, dabar dar kartą tą PRO beauty apžiūrėjau. Kaip negražu, taip negražu. Prieš patobulinimus gražiau, nei po jų. Nepatinka, kai dingsta natūralios lūpų raukšlelės. 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 12:28)
deves golfus ir pristines biggrin.gif

ypac vasara, kai bus karštis smile.gif), dar ilgas kelnes ir batus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2021 03 03, 13:30)
o pažiūrėjau, dabar dar kartą tą PRO beauty apžiūrėjau.

Aš irgi pažiejau. Arba nulis rezultato, jei nori labai mini mini. Tiesio foto PO - su riebaliuku. Tai čia tą raudonį ir blizgesį išgaut galima ir su lūpų blizgiais. O kur jau norėta didesnio efekto - atsikišusios lūpos. O norisi, kad tiesiog jos padidėtų, bet deja, užpildai jas pirmiausiai atkiša, gryn ančiukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 kovo 2021 - 12:38
QUOTE(mia66505 @ 2021 03 03, 12:34)
ypac vasara, kai bus karštis smile.gif), dar ilgas kelnes ir batus smile.gif)

man tai del ju neskauda biggrin.gif paziurekit i sofi loren. noriu buti tokia pat, grazia, elegantiska, atrodancia pagal savo metus ir nesudarkytais nei bruozais nei mimika.
Atsakyti
JOESNEWBALANCEOUTLET turime -15% papildoma nuolaida

Belk nedaug truksta iki free shipo

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 12:43)
man tai del ju neskauda  biggrin.gif paziurekit i sofi loren. noriu buti tokia pat, grazia, elegantiska, atrodancia pagal savo metus ir nesudarkytais nei bruozais nei mimika.

Bėda ta, kad daugumos musu visai kitokia veido struktura ir kitaip senstam. Mes tiesiog nukaram. Labiau, kaip BBardot, deja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 12:09)
as visa zila. na kazkaip dar kol kas netinka man zili, tai uzdazau biggrin.gif paskui matyt kad plauku negadint kai bus 100 proc zili teks prazilt

aš irgi žila, labai anksti atsirado pas mane žilų plaukų...genai..

tai dažau, ir kad nesimatytų ir šiaip nenoriu būt pilka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 03 03, 12:29)
Kaip dydžiai? Jei jcrew su ožkom marškiniai tiko 6 dydžio, kokį švarką pirkti? 🧐

aš nešioju S, tai ėmiau 4 dydį ir idealiai- visa laimė nenusimažinau savęs su 2d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 03 03, 13:25)
aš nešioju S, tai ėmiau 4 dydį ir idealiai- visa laimė nenusimažinau savęs su 2d. biggrin.gif

Ačiū, 4 ir užsisakiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 03, 13:10)
Bėda ta, kad daugumos musu visai kitokia veido struktura ir kitaip senstam. Mes tiesiog nukaram. Labiau, kaip BBardot, deja.

va gryn mano atveju, neturiu geros kaukolės.....oda kaip pas tuos šuniukus kabo... na dar gal nelabai, bet ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 03 kovo 2021 - 13:39