Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 14:48)
as tikiuosi, kad labiau pavasariop as nuvaziuosiu pas savo mociute ir padarzsiu jos portreta. idomu ka pasakysite tuomet biggrin.gif

beje mano mama mokesi toj pacioj dailioskej, piese ir lipde tas pacias galvas biggrin.gif jos akim ziurint, skalpelio nera  biggrin.gif

Mano močiutė iš mamos pusės taip pat beveik raukšlių neturėjo, bet jos veido struktūra taip vadinamas baby face, nors pati nestambi buvo, bet veidas daugiau riebalo išlaiko. Tokie žmonės senstant visada mažiau raukšlių turi, bet Loren ne tokia veido struktūra.
O tai nei antakiai, nei vokai, nei žandikaulio linija nepakritusi nei kiek? sakyčiau tada stebuklas, kad jokios gravitacijos jėgos nepaveikė per tiek metų bigsmile.gif Ir žinoma tada džiaukitės, kad dalį jos genų turite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2021 03 02, 22:16)
As daznai bunu dalintojos pusej  kazkur ten aplinkui  smile.gif bet db busiu tik šestadienio ryte. Bet jei esat is Akademijos ir tos puses rasykit, kitas siuntas tikrai man nesunku iki Noreikiskiu parsivezt  4u.gif beveik kasdien ten as

Parašiau AŽ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

CIURLIONI oro_buckis.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 03, 14:58)
Mano močiutė iš mamos pusės taip pat beveik raukšlių neturėjo, bet jos veido struktūra taip vadinamas baby face, nors pati nestambi buvo, bet veidas daugiau riebalo išlaiko. Tokie žmonės senstant visada mažiau raukšlių turi, bet Loren ne tokia veido struktūra.
O tai nei antakiai, nei vokai, nei žandikaulio linija nepakritusi nei kiek? sakyčiau tada stebuklas, kad jokios gravitacijos jėgos nepaveikė per tiek metų  bigsmile.gif Ir žinoma tada džiaukitės, kad dalį jos genų turite  bigsmile.gif

ar as ju turiu nezinau, bet mano mama tikrai ju turi. jos kakta lygut lygutele, o jai 67.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2021 03 03, 11:30)
<p>Iš ryto pažiūrėjau, dabar dar kartą tą PRO beauty apžiūrėjau. Kaip negražu, taip negražu. Prieš patobulinimus gražiau, nei po jų. Nepatinka, kai dingsta natūralios lūpų raukšlelės. </p>

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 03, 11:38)
Aš irgi pažiejau. Arba nulis rezultato, jei nori labai mini mini. Tiesio foto PO - su riebaliuku. Tai čia tą raudonį ir blizgesį išgaut galima ir su lūpų blizgiais. O kur jau norėta didesnio efekto - atsikišusios lūpos. O norisi, kad tiesiog jos padidėtų, bet deja, užpildai jas pirmiausiai atkiša, gryn ančiukai.

O man labai grazu ax.gif ypac ten, kur dingsta tos rauksles lupu ir atsiranda aiskesnis konturas, kur minimaliai padaryta, nera to anciuko, bet lupos sviezesnes ir gyvesnes atrodo. Ir kur asimetrija islyginta.
Su lupu blizgesiais ir piestukais daug ka isgaut galima, bet tam ir daro tas proceduras, kad nesimakaluot tais blizgiais, kurie laiko pora val, max pusdieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 03 kovo 2021 - 15:01
QUOTE(ciobreliss @ 2021 03 03, 14:58)

CIURLIONI oro_buckis.gif  heart.gif

4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 15%
www.victoriassecret.com
www.puma.com
www.loft.com - 60%
www.bedbathandbeyond.com
www.anntaylor.com - 70%
www.anntaylorfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 10%
www.reebok.com - 50%
www.saksoff5th.com-$100 nuo $400
www.overstock.com-$30 nuo $150
www.hautelook.com
www.sierra.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 40%
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 275$ nuo 1000$
www.fragranceshop.com
www.vitacost.com - 15$ nuo 75$
www.puritan.com - 19%
www.maxaroma.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.us.pureclinica.com
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 03 kovo 2021 - 15:58
QUOTE(JMD @ 2021 03 03, 15:21)
Jūs turėtumėt pamatyti mano mamą!

Tikiu, bet tokių tikrai nedaug.

Mano mama (aš beje, nė vieno grožio jos geno nepaveldėjau, kaip Briuso Williso dukros, ne į mamą, vargšės) irgi atrodo ne pagal metus. Kakta - be raukšlių, nugara - švelnumo, kaip pas kūdikį. Bet ji prie veidrodžio daaaaug praleidžia - kremukai, masažiukai, tinkama kryptimi veidą valyti, sportas, sveika mityba.... Nors saulės - oj kaip nevengė - ir nieko. Aš tai vat visą dieną šiandien žadu pasitept kremu, bet vis dar tik žadu, nes tyyyyngiu biggrin.gif Toli tie obuoliai rieda biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 03 03, 14:58)

CIURLIONI oro_buckis.gif  heart.gif

Prašom pasidžiaugti nukautu gėriu viešai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 03, 09:52)
va lūpas norėčiau pasikoreguoti, nes mano labai plonos, ir konturas neaiškus, kažkada pūslelinė randelius paliko, tai labai minimaliai, kad neatrodytu tokios džiūsnos...bet gi labai skausminga, plius dar jei alerginė reakcija....

Labai rekomenduoju pamastyti apie lupu permanenta pas gera meistre. Grazins kontura, proporcijas, naturalios spalvos pigmentu paryskins.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2021 03 01, 16:11)
Ačiū už siuntą komandai bigsmile.gif

labai grazu wub.gif 4u.gif

QUOTE(juratela @ 2021 03 02, 08:38)
Ačiū komandai už siuntinį  4u.gif Justarm  4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 03 02, 08:39)
Ačiū už siuentinuką.

QUOTE(Dabartė @ 2021 03 02, 12:02)
Ačiū komandai už gautas prekes 

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 02, 12:07)
Irgi dėkoju merginoms už prekes.

QUOTE(obuoline @ 2021 03 03, 02:44)
Ačiū labai merginoms už sugaudymą ir nupirkimą

aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jurgota @ 2021 03 02, 12:10)
Ar dar bus 19d. Saskaitų?

taip, dar bus ax.gif

QUOTE(stuleju @ 2021 03 03, 02:51)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif

aciu, stuleju, dzinsai labai grazus 4u.gif wub.gif

Turime laisvu JBL Tune 290, $16 (jau Lietuvoje)

Atsakyti

Labai rekomenduoju pamastyti apie lupu permanenta pas gera meistre. Grazins kontura, proporcijas, naturalios spalvos pigmentu paryskins.
Tikrai taip. Jei reikia saviske galiu vln parekomenduoti. As ne lupas o antakius pas ja darausi :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 kovo 2021 - 15:50
Na, merginos, gavau leidimą savo gimtadienį švęsti su kitu ūkiu lauke yahoo.gif huh.gif Kokią čia vietelę pasirinkti bigsmile.gif tourist5.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 kovo 2021 - 16:00