Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2021 03 05, 19:18)
kaip nerealu būtų gaut skiepą ir kur nors skrist  wub.gif
p.s o vaikų neskiepys ?

neskiepys
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 20:17)
Aš pernai turėjau tik 8 dienas atostogų. Tai man jau ragų ragai ateina.

as 4 biggrin.gif siemet turiu susikaupusias 74 kalendorines dienas biggrin.gif svajociau, kad kas tiek duotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 kovo 2021 - 20:25
QUOTE(spygliz @ 2021 03 05, 20:24)
as 4  biggrin.gif siemet turiu susikaupusias 74 kalendorines dienas biggrin.gif svajociau, kad kas tiek duotu  biggrin.gif

Aš turiu man rodos 32
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 05, 19:24)
as 4  biggrin.gif siemet turiu susikaupusias 74 kalendorines dienas biggrin.gif svajociau, kad kas tiek duotu  biggrin.gif

kaip tai įmanoma, juk dėstytojus visus privalomai išvaro atostogų nuo liepos mėn.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 05, 20:26)
kaip tai įmanoma, juk dėstytojus visus privalomai išvaro atostogų nuo liepos mėn.

yra ka isvaro, yra kam liepia dirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 05, 21:24)

Tai, kad senokai jau darbo dienos, nebera kalendoriniu 4u.gif metams 20 darbo dienų 4u.gif ir max kaupimas 3 m. Paskui dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 19:16)

Kai aš treneriui pasakiau, kad noriu six packo, liepė eiti prisitraukimų daryt smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu tavo treneriui, tikra teisybe. Mano vaikis niekada nelanke ir nelanko sporto klubo, nubega, nuvaziuoja i stadiona ant skersiniu, prasau rezultatas koks buvo. Maista ziurejo , jokiu sporto priedu ir vitaminu, niekas netikedavo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

As kita savaite isskrenu i Egipta kaituot  :) 2 savaitem  :yahoo: atvirai pasakysiu kad man siuo metu baisiau cia uzsikrest nei ten nuskridus  :huh2: skiepyt skiepyciaus bet nieks nesiulo o iki skiepo be atostogu neisgyvensiu, darbe kazka paskersiu  :D Normaliai neatostigavau nuo 2019 gruodzio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 kovo 2021 - 20:40
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 03 05, 20:37)
drinks_cheers.gif Pritariu tavo treneriui, tikra teisybe. Mano vaikis niekada nelanke ir nelanko sporto klubo, nubega, nuvaziuoja i stadiona ant skersiniu, prasau rezultatas  koks buvo. Maista ziurejo , jokiu sporto priedu ir vitaminu, niekas netikedavo.

Jezau, koks bernas wub.gif
Maistas irgi labai svarbu, dėl to aš niekada jo neturėsiu, nes geras maistas man gyvenimo malonumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 05, 20:36)
Tai, kad senokai jau darbo dienos, nebera kalendoriniu 4u.gif metams 20 darbo dienų 4u.gif ir max kaupimas 3 m. Paskui dingsta.

ne taip parasiau, 74 darbo dienas biggrin.gif
mes turim 40 per metus smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 kovo 2021 - 20:44
QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 20:16)
Stebūklų nebūna biggrin.gif pirmiausia kolorijų deficitas, tada kardio ir tada viso kūno baziniai pratimai. Darant vien tik atsilenkimus, kuriuos turbūt 70 proc. daro neteisingai, daugiau žalos, nei naudos.
Balansiniai pratimai labai gerai presui,  planko variacijos, kojų kėlimai įvairūs, atsispaudimai, prisitraukimai. Tą patį bicepcą kočiojant teisingai su svoriais presas labai gerai dirba smile.gif
Kai aš treneriui pasakiau, kad noriu six packo, liepė eiti prisitraukimų daryt smile.gif

Aš mėnesį sąžiningai kas dien šią variaciją dariau
vartotojo įkelta nuotrauka
aišku žiūrėjau mitybą, dar normalias trefkes su treneriu dariau ir per mėnesį 220 km nuėjau, tai rezultatas rytais preso klausimu labai džiugina. Gaila, kad vakare nebe taip smagu biggrin.gif
Oho, kaip smagu! Bet tavo mamai dar 70 nėra juk? Mano tėvukas virš 70, bet dar negavo kvietimo  unsure.gif

Mamikei vasarį suėjo 68. Gydytoja paskambino. Sakė Astra Zeneca skiepys.
Atsakyti

Mamikei vasarį suėjo 68. Gydytoja paskambino. Sakė Astra Zeneca skiepys.

Mano mama 65, tai gal irgi greit gaus skiepa🤔

Atsakyti