Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 20:16)
Oho, kaip smagu! Bet tavo mamai dar 70 nėra juk? Mano tėvukas virš 70, bet dar negavo kvietimo  unsure.gif

Gaus 4u.gif daug priklauso nuo to, kiek poliklinikos teritorijoj kokio amžiaus žmonių ir kiek sutinka skiepytis. Mamos brolis jaunesnis, bet jau anos sav. pradžioj paskiepytas. Šiaip atrodo poliklinikos gauna įvairių vakcinų, tetą šiandien Moderna paskiepijo. Juda reikalai.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 20:40)
<p>As kita savaite isskrenu i Egipta kaituot  smile.gif 2 savaitem  yahoo.gif atvirai pasakysiu kad man siuo metu baisiau cia uzsikrest nei ten nuskridus  huh.gif skiepyt skiepyciaus bet nieks nesiulo o iki skiepo be atostogu neisgyvensiu, darbe kazka paskersiu  biggrin.gif Normaliai neatostigavau nuo 2019 gruodzio.</p>

O gydytis Egipte nebaisu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 kovo 2021 - 20:47
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 20:43)
Mamikei vasarį suėjo 68. Gydytoja paskambino. Sakė Astra Zeneca skiepys.

Geras bigsmile.gif tai gal ir maniškiams tuoj paskambins. Kaip norėčiau, kad greičiau juos suskiepytų.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 03 05, 20:37)
drinks_cheers.gif Pritariu tavo treneriui, tikra teisybe. Mano vaikis niekada nelanke ir nelanko sporto klubo, nubega, nuvaziuoja i stadiona ant skersiniu, prasau rezultatas  koks buvo. Maista ziurejo , jokiu sporto priedu ir vitaminu, niekas netikedavo.

vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip norėčiau, kad mano gražuolis tokią lentą turėtų ❤❤❤
Atsakyti

Jei pas juos uzsikreti, gauni pilna medicinine prieziura ir apgyvendinima menesiui. Bet siaip kaukes. Jei dezinfekuosi rankas ir saziningai nesiosi, maza tikimybe kad susirgsi. Jei elgsies atsakingai, manau kad bus viskas ok :)

o beto skiepas taves neapsaugo nuo susigrimo gi. Uzsikresti vis tiek gali tik neplatinsi ir sirgis lengvai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 kovo 2021 - 20:54
QUOTE(Carlin @ 2021 03 05, 20:46)
Geras  bigsmile.gif  tai gal ir maniškiams tuoj paskambins. Kaip norėčiau, kad greičiau juos suskiepytų.

Aga manau gaus neužilgo.

Užtat mano senoji babūnka nebenori skiepo 🙈
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 03 05, 20:37)
drinks_cheers.gif Pritariu tavo treneriui, tikra teisybe. Mano vaikis niekada nelanke ir nelanko sporto klubo, nubega, nuvaziuoja i stadiona ant skersiniu, prasau rezultatas  koks buvo. Maista ziurejo , jokiu sporto priedu ir vitaminu, niekas netikedavo.

Labai kokybiska mase, jei galima taip issireikst. Puikus sudejimas.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 20:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72795597" data-time="<a href="> O gydytis Egipte nebaisu?</blockquote> Jei pas juos uzsikreti, gauni pilna medicinine prieziura ir apgyvendinima menesiui. Bet siaip kaukes. Jei dezinfekuosi rankas ir saziningai nesiosi, maza tikimybe kad susirgsi. Jei elgsies atsakingai, manau kad bus viskas ok smile.gif
<p>o beto skiepas taves neapsaugo nuo susigrimo gi. Uzsikresti vis tiek gali tik neplatinsi ir sirgis lengvai.</p>

Kad skaičiau, jog pasiskiepyję gali nešiot virusą.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 21:46)

Ale kokia pikc gydytoja biggrin.gif

___

Mano tėvai, manau, net ir paskiepyti nebendraus. Kaip tėtis juokiasi iš mamos, ji nori gyventi 200 metų.

___

Džyzis, Maxėj seniokas pamatęs mane, kad šooooko, tik pritūpimą padarė, rankas ištiesė (na kaip Čakas, kovinėj pozoj) - LAIKYKITĖS atstumo. Kol atsigavau nu šoko, palinkėjau sveikatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 05, 20:53)
Jei pas juos uzsikreti, gauni pilna medicinine prieziura ir apgyvendinima menesiui.

Man iš savo profesinės pusės tas optimizmas atrodo labai perdėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 21:55)
Kad skaičiau, jog pasiskiepyję gali nešiot virusą.

Tai pvz tie visi paskiepyti iš seniukų namų. Pas juos yr virusas, jei neserga, bet nešioja. Tai kaip kaip visi kokai stafilokokai, mes juos turim ir gyvenam visą amželį. Čiuju, ka ir su koronike bus panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 20:58
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 20:55)
Ale kokia pikc gydytoja biggrin.gif

Nu *** nereikėtų tikėtis, kad gausi visą kompleksinį gydymą ir deguonį jei prireiks į viešbučio kambarį biggrin.gif
Iš sirgusių kolegų buvo ir tokių, kur ne vieną savaitę ligoninėj praleido, sveiki, stiprūs žmonės. Sako, tokio š niekam nelinkėtų.
Atsakyti

As pavargau bijot  :) pilna draugu isskridusiu i tenerife, meksika, cape towna, dominyka, cape verde visi sveiki  :) o va viena marsiruodama darbas namai sugebejo uzsikresti vietoje. Ir kokia ta medicinos prieziura pas ja? Guli namie su bilioteniu.  :hmm:  as ir kaituodama koja galiu nusilauzti bet manes tai nesustabdo.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 05 kovo 2021 - 21:08