Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 05 18, 23:48)
Minusai, gana garsiai dirba, negali palikti be priežiūros kaip pvz roboto siurblio, nes kai nuvalo langą reikia perkelti ant kito lango arba pakeisti šluostę

Pakeisti šluostë nebėda, bet man nei vienas turėtas robotas nenuvalo lango nuo pradžios iki galo. Tai viduryje sustoja, tai apsisuka każkaip kvailai... Jums taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 18, 23:21)
Pakeisti šluostë nebėda, bet man nei vienas turėtas robotas nenuvalo lango nuo pradžios iki galo. Tai viduryje sustoja, tai apsisuka każkaip kvailai... Jums taip nebūna?

na aš tik vieną kartą dar valiau, prieš pusmetį pirkau, tai kol kas nepastebėjau tokių dalykų, bet lyg tais, kur padėdavau, tai po kiek laiko , ten ir grįždavo, o ir kadangi langai dideli, tai nežiūriu, kur ir kaip jis vaikšto, ateinu tik kaip pradeda dainuoti smile.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, dar ką pastebėjau, jei šviečia saulė tiesiai i langą ir robotas padėtas iš vidinės pusės, tai dirba tik iki apšviestos vietos, iš pat pradžių net nesupratau, kas jam darosi, galvojau sugedo: švieskės mirksi, muzika groja, bet nejuda smile.gif
Atsakyti

QUOTE(rapoja @ 2021 05 18, 11:48)
Ačiū už siuntinį/prekes  4u.gif

aciu ir jums 4u.gif

Turime laisva Calvin Klein Ladies' Fleece Lined Windbreaker, Medium, Black, $24.99 (preke jau Lietuvoje) 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vakar užsi'cute'inau gautais rūbeliais, net nebepadėkojau ax.gif Ačiū komandai už siuntinuką wub.gif Eglei atskiras ačiū už padalinimą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien imsiu iš Eglės, gal kam paimt jei tinka atsiėmimas prie Justiniškių lidlo. turit laiko apsigalvot iki 12 h biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, parduodu 4u.gif

Nauja Free People suknele, dydis S (atitinka XS). Spalva juoda, po apacia apatine suknele. Kaina 13 eur
Naujas J. Crew mergaitiskas megztukas, dydis 10. Pazastukai 42 cm, ilgis priekyje 51 cm, nugaroje 53 cm, rankoves isorine siule 43.5 cm. Kaina 10 eur
Nauja J. Crew suknele mergaitiska, dydis 12 metu. Ilgis nuo petuko vidurio 79 cm, liemuo 36 cm, liemuo nera tamprus. Kaina 14 eur
Naujas J. Crew lininis sijonas, dydis 0 (XS). Liemuo 34.5 cm, ilgis 52 cm. Segasi uztrauktuku, su pamusalu. Kaina 10 eur
Nauja Ralph Lauren suknele, dydis 12 metu, kaina 24 eur
Nauja New York company dzemperine suknele, dydis XS. Ilgis nuo petuko vidurio 82 cm, pazastukai 47-47.5 cm. Ant pilvo yra kisene. Kaina 10 eur
Nauji 7 FOR ALL MANKIND dzinsai, dydis 26. Visas ilgis 96,5 cm, vidine siule 79 cm, liemuo 33 cm, klubai 39 cm. Kaina 15 eur
Nauja Victorios Secret Lightly Lined Demi liemenele, dydis 34 C (75C, mano nuomone puse dydzio mazintas). Papuosimai siuvineti. Kaina 26 eur
Nauji Ralph Lauren polo marskineliai berniukui, dydis 6 (6 metai). Kaina 13 eur
Naujas J. Crew sijonas. Dydis 4 (liemuo 36 cm, ilgis 75 cm), segasi uztrauktuku. Kaina 23 eur
Atsakyti

aš kaip tik šiandien bais pikta ant tokių kaip Jūs biggrin.gif
Statau mašiną specialiai tam padarytose vietose prie sporto klubo jau 15 metų staiga kažkokiam ar kažkokiai su didele iniciatyva ar suminkštėjusiais smegenimis nuo covido, karantino ar vakcinos mano mašina užkliuvo.
Policija tik sugebėjo paaiškinti, kad jiems praneša, jie turi reaguoti gun_bandana.gif

Na jei statote kur galima tai nežinau kodėl pranešė pareigūnams tada :) Aš asmeniškai tikrai neinu ir visų nefotografuoju, kad įdėt į epoliciją. Tą dariau tik prie pat namų esančioj gatvėj, ties perėjom, kur pati gyvenu ir tenka vaikščioti dažnai ir kai jau trūko kantrybė. Nekreipiu ir į tuos dėmėsio, kur ant žolės, vos ne stotelėse pastato :D Nemanau, kad jūs džiaugtumėtės važiuodama gatve pristatytomis mašinomis prie pat ar ant perėjų. Jokių pėsčiųjų nesimato, apie vaikus net nėra kalbos. Sustoji pilnai, įsitikini kad nieko nėra ir niekas neįšoks į kelią.. Lygiai tas pats iš pėsčiųjų pusės - prieini ir po truputį lendi į gatvę ir stebi ar spės sustoti. Nes ne visi kreipia dėmesį, kad čia perėja, pristabdyti reikėtų ir pan. Na bet čia manau galima diskutuot ir diskutuot šia tema. 

Bet geriau jau apie šmutkes kalbam, bent nuotaiką pataiso:D  

Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 22:34)
A kvep?  biggrin.gif aš ryt pasiimsiu

kvepia, kvepia, aš dar laukiu kondicionieriaus
Atsakyti
Sekiau jusu diskusija apie prabangias masinas ir keliu centu taupyma, tai turiu tokia pazystama ty vyro draugo drauge- tai ji turte, bet idomiausia kad skrega, nusiveze suniuka i viesbuti klaipedoje ir kiek ji derejosi su administratore del 10 eur kad net geda buvo, vargsiuke administratore nusileido patyrusiai banginei, bet as kaip sakau cia jau budas zmoniu geriau sau gucci tapkes nusipirks bet nusideres 2 eur. kaip ir taujenu dvare nesutiko 2eur sumoketi uz sodo paziura nu zodziu u bagatyx svaji privycki
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 19, 09:04)
bet as kaip sakau cia jau budas zmoniu geriau sau gucci tapkes nusipirks bet nusideres 2 eur. kaip ir taujenu dvare nesutiko 2eur sumoketi uz sodo paziura nu zodziu u bagatyx svaji privycki

man bloga nuo tokių menkystų... unsure.gif
Atsakyti
Turime laisva vyriska Levis parka, M dydi uz 23.99$
Atsakyti