Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2021 05 18, 18:48)
Ačiū už siuntinį/prekes  4u.gif
O gal netyčia kažkuri nusipirkote per mažus 7.5-7 dydį ,o norėtumėt 8 ?
https://www.nordstro.....or=CBLACK/FTW

Gafsa,prašau,papasakok kaip reik naudot probiotikus  4u.gif  ax.gif
Šuo sveria nepilnus 6 kg (apie 5600) Lyg ir sakei,kad sugirdyt su švirkštu,taip?Kiek miltelių,kiek ml vandens?1 k dienoj?Tas pats kuriuo laiku?
https://www.amazon.c...3...GI6GA&psc=1

Mano katinas sveria panašiai, kokį pusę to samtelio vos praskiedžiu, kad galima būtų į švirkštuką sutraukt. O tada svarbiausia užduotis- pacientą pagaut. Tas rėkia ir spjaudosi, tai stengiuos kad kuo mažesnis tūris būtų, kitaip viską kibeni išputos biggrin.gif Karto pakanka per dieną.

Kadangi šuo normalus gyvūnas, pabandyk su kokiu skaniu koncervu ar mėsyte sumaišyt, gal pats suvalgys.
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 18, 19:26)
bigsmile.gif aš irgi ne pedantė ir prie tinginio rolleyes.gif
kokį turite?

Seno modelio Hobot'ą iš lazyhouse.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2021 05 18, 18:41)
Jei turite galimybę - išsinuomuokite  ir išbandykite. Aš jau 3 metus turiu iš lazyhouse, tai man labai patinka. Na, kampučių gerai nepasiekia tik, bet kai 7 aukštas, tai man dzin tie kampučiai  išorėje, o viduje pavalau ir tiek. Kol valo, aš kitus darbus dirbu arba šiaip kažką veikiu. Langų daug namuose, labai palengvina gyvenimą.

Rėmų nenuvalo, deja.

Aš irgi 7 000189.gif Kampučius ir rėmus su lidlo kažkokiom servetėlėm pavalau, spec langams ir veidrodžiams, ir ok.
---------------------

Svarbu nenaudot jokių eko ploviklių su visokiom spec funkcijom, kad robotas neslidinėtų. Šitas puikiai tinka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 gegužės 2021 - 19:28

kas galetu buti, isvere maziukais maziukais spuogiukais pradzioj ranka, paskui tai blauzdas, skalbiklio nekeiciau va kazkoki prausikli is tu siegel bunkiu padovanojo gal jis? ir kaip gydytis tavegilis nelabai padejo 

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 18, 20:51)
<p>kas galetu buti, isvere maziukais maziukais spuogiukais pradzioj ranka, paskui tai blauzdas, skalbiklio nekeiciau va kazkoki prausikli is tu siegel bunkiu padovanojo gal jis? ir kaip gydytis tavegilis nelabai padejo </p>

Gali buti. Man gelis su sia veikliaja labai padeda visais tokiais atvejais
Difenhidramino dichloridas
Atsakyti
UNIQLO nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 20:32)

Kadangi šuo normalus gyvūnas, pabandyk su kokiu skaniu koncervu ar mėsyte sumaišyt, gal pats suvalgys.
Papildyta:

Mano šuo tai sulaižė sausą. Galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 20:32)
Mano katinas sveria panašiai, kokį pusę to samtelio vos praskiedžiu, kad galima būtų į švirkštuką sutraukt. O tada svarbiausia užduotis- pacientą pagaut. Tas rėkia ir spjaudosi, tai stengiuos kad kuo mažesnis tūris būtų, kitaip viską kibeni išputos  biggrin.gif Karto pakanka per dieną.

ačiū wub.gif
QUOTE(triule @ 2021 05 18, 21:38)
Mano šuo tai sulaižė sausą. Galima?  unsure.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif tikėkimės galima biggrin.gif Išlaižė ir dar labai norėjo biggrin.gif
Kaip faina,kad nereiks vargt,taip paprastai valgys yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 18 gegužės 2021 - 20:53
QUOTE(rapoja @ 2021 05 18, 20:52)
ačiū  wub.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif tikėkimės galima  biggrin.gif Išlaižė ir dar labai norėjo  biggrin.gif
Kaip faina,kad nereiks vargt,taip paprastai valgys  yahoo.gif

perskaičiau savo nedėkingam katinui unsure.gif panašu, kad netiki unsure.gif
Atsakyti
Dar gavau tą Viori šampūną- dabar žiuriu , kad reik galvą šlapint- aš kaimas galvojau ( arba nusigalvojau), kad sausus plaukus įtrint biggrin.gif tipo sausas šampūnas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 05 18, 22:09)
Dar gavau tą Viori šampūną- dabar žiuriu , kad reik galvą šlapint- aš kaimas galvojau ( arba nusigalvojau), kad sausus plaukus įtrint  biggrin.gif tipo sausas šampūnas  hihihi.gif

A kvep? biggrin.gif aš ryt pasiimsiu
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.ralphlauren.com
www.abercombie.com
www.usspoloass.com
www.watchstation.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com
www.anntaylor.com - 40%
www.marena.com - 20%
www,jomashop.com
www.walmart.com
www.victoriassecret.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.shop.samsonite.com
www.hautelook.com
www.jimmyjazz.com
www.target.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.belk.com - $15 nuo $75
www.amazon.com
www.kohls.com
www.puma.com
www.asos.com - 25%
www.costco.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com - 30%
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.tanforless.com
www.bathandbodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 35%
www.yslbeauty.com
www.marcjacobsbeauty.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.franceluxe.com
www.yesstyle.com - 12%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 gegužės 2021 - 21:46
QUOTE(JMD @ 2021 05 18, 22:34)
A kvep?  biggrin.gif aš ryt pasiimsiu

Oi, jaučiu mažoj patalpoj, pvz mašinoj, tai kaip kvepalas veiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 05 18, 18:06)
Aciu, bet nenudžiuginote unsure.gif.

Aš turiu hobot 298. Pirmiausiai išsinuomojau abu 298 ir 388, išsibandžiau, tai galiu pasakyti, jei langai nedideli ir pasiekiami nuvalyti, tai tikrai neverta pirkti, bet pas mane kadangi 6 m langai vienoje pusėje, o jų ir ne veinas, tai man jau persudėtinga nuvalyti juos, todėl ir pirkau, nes langams valyti visgi reikia ir jėgos, nors turiu ir visus rankinio valymo aksesuarus, su kuriais profesionalai dirba. Minusai, gana garsiai dirba, negali palikti be priežiūros kaip pvz roboto siurblio, nes kai nuvalo langą reikia perkelti ant kito lango arba pakeisti šluostę, na ir paskutinis minusas- tobulai nenuvalo, t.y. jei yra kokių prilipusių taškų, jų nenuvalo. Pliusai, langus nuvalo, matosi, kad nuvalyti, blizga, nėra dulkiių, lietaus lašų, nors jei saulė pašviečia, matosi kažkiek ruožai, bet man jie matosi ir ranka valant, na ir nereikia pačiam fiziškai dirbti, nes man langų valymas turbūt pats sunkiausias darbas, o vyras šito darbo irgi nedaro, aukščio bijo, sukasi jam galva. Tad priklauso, pirkti ar ne nuo langų dydžio, jų pasiekiamumo ir kaip svarbu, kad langai būtų išvalyti be priekaištų, nes to robotas nepadaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 18 gegužės 2021 - 23:03