Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisva vyriska J.Crew, S dydi uz $15.59
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2021 05 18, 19:20)

Nuo 21.67$ minusuosis apie 19%
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 05 18, 19:06)
Aciu, bet nenudžiuginote unsure.gif.

O langų rėmus pačiai reik valyt ar robotas nuvalo biggrin.gif ?
Klausimas ne konkrečiai jums,aplamai kas turi/žino ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 18 gegužės 2021 - 18:32
QUOTE(rapoja @ 2021 05 18, 19:30)
O langų rėmus pačiai reik valyt ar robotas nuvalo  biggrin.gif ?
Klausimas ne konkrečiai jums,aplamai kas turi/žino  ...

Nenuvalo
Atsakyti

As karta per metus uzsisakau valymo imone ir uz 25 eurus isvalo visus buto langus, jei pas mane 4 dideli. Uztrunka max valanda kai pati bruzinciau visa diena 😀

Eilini karta labai patenkinta pirkiniais🥰 uzsakinejau sita rankine kai buvo gera kaina tai vasara turesiu kuo puostis ❤ 
https://surprise.kat...7883723678.html

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 05 18, 15:44)
<p><strong>Vilnius gavo 708, manau nuo ~17:30 susimokėjusios jau galėtu paimti. Skambinkit kam aktualu.</strong></p>

laba, o į meilus info gausim? adresą ir tel? aš bijau ne ten prisistatyt biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 05 18, 19:06)

manęs irgi unsure.gif
planavau įsigyti langams, nes grindų robotu-siurbliu labai džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 05 18, 18:06)

Jei turite galimybę - išsinuomuokite ir išbandykite. Aš jau 3 metus turiu iš lazyhouse, tai man labai patinka. Na, kampučių gerai nepasiekia tik, bet kai 7 aukštas, tai man dzin tie kampučiai išorėje, o viduje pavalau ir tiek. Kol valo, aš kitus darbus dirbu arba šiaip kažką veikiu. Langų daug namuose, labai palengvina gyvenimą.

Rėmų nenuvalo, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 gegužės 2021 - 18:44
Ačiū už siuntinį/prekes 4u.gif

O gal netyčia kažkuri nusipirkote per mažus 7.5-7 dydį ,o norėtumėt 8 ?
https://www.nordstro.....or=CBLACK/FTW

Gafsa,prašau,papasakok kaip reik naudot probiotikus 4u.gif ax.gif
Šuo sveria nepilnus 6 kg (apie 5600) Lyg ir sakei,kad sugirdyt su švirkštu,taip?Kiek miltelių,kiek ml vandens?1 k dienoj?Tas pats kuriuo laiku?
https://www.amazon.c...3...GI6GA&psc=1
Atsakyti
Gal kas LT užmatėt gražią vyrišką liemenę (kostiuminę, bet tokią ne visai biggrin.gif ) , bet, kad būtų ilgesnė. Faina turėjo, bet ko tais per trumpa :/ Siųstis jau nespėsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 gegužės 2021 - 19:15
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 18, 19:37)
<p>As karta per metus uzsisakau valymo imone ir uz 25 eurus isvalo visus buto langus, jei pas mane 4 dideli. Uztrunka max valanda kai pati bruzinciau visa diena 😀

o kokia įmonė?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 18, 18:41)
manęs irgi unsure.gif
planavau įsigyti langams, nes grindų robotu-siurbliu labai džiaugiuosi  wub.gif

Aš tai džiaugiuosi, bet aš tinginė ir ne pedantė ax.gif man nesunku skuduriukus keliskart pakeist ir distancinį pamaigyt. Kadangi plaut fiziškai nelabai galiu, nes padirbus pakeltom rankom sprandą surakina ir migrena prasideda- tai man stebuklas tas robotas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 18, 20:24)
Aš tai džiaugiuosi, bet aš tinginė ir ne pedantė  ax.gif man nesunku skuduriukus keliskart pakeist ir distancinį pamaigyt. Kadangi plaut fiziškai nelabai galiu, nes padirbus pakeltom rankom sprandą surakina ir migrena prasideda- tai man stebuklas tas robotas.

bigsmile.gif aš irgi ne pedantė ir prie tinginio rolleyes.gif
kokį turite?
Atsakyti