Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Same story unsure.gifvienai vis kažkas netinka, tai spaudžia, tai trina, tai veržia, tai liežuvis ne vietoje. Kita jau šiaip apie madas "baisiai daug supranta" ir NB sakė ne madoj unsure.giftai laukiu vasaros, galės basos vaikščioti ax.gif

Oi, NB dar ir kaip madingi 😀 as ieskojau vieno modelio tai radau tik europiniame urban outfiteriuose ir dar uz siuntima 20 eur mokejau 😀 ale kedai tokie geri kad visi turimi nugrusti i kampa😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 21, 08:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72832493" data-time="1621574869"><div><p>Same story vartotojo įkelta nuotraukavienai vis kažkas netinka, tai spaudžia, tai trina, tai veržia, tai liežuvis ne vietoje. Kita jau šiaip apie madas "baisiai daug supranta" ir NB sakė ne madoj vartotojo įkelta nuotraukatai laukiu vasaros, galės basos vaikščioti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oi, NB dar ir kaip madingi 😀 as ieskojau vieno modelio tai radau tik europiniame urban outfiteriuose ir dar uz siuntima 20 eur mokejau 😀 ale kedai tokie geri kad visi turimi nugrusti i kampa😀</p>

Kurie čia tokie buvo norimi? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 21, 08:27)
Same story  unsure.gif  vienai vis kažkas netinka, tai spaudžia, tai trina, tai veržia, tai liežuvis ne vietoje. Kita jau šiaip apie madas "baisiai daug supranta" ir NB sakė ne madoj  unsure.gif  tai laukiu vasaros, galės basos vaikščioti  ax.gif

Pas mane nors ir bernai vis tiek nieko nebeįtaikau doh.gif
Liepiu patiems rinktis, nieko neranda ir ramu

Beje irgi sako NB nesąmonė, dabar reikia Vansų. Už tai man pravalas tie batai ir kainos kosminės kaip už inkariukus.

Atsakyti
Pas mane trys bernai, ir pas visus skirtingas skonis/stilius. Vyresnių atsiklausiu, o aštuonmečiui viskas tinka.
Ir pvz. vyriausiam buvo tarpsnis, kad jokios mėlynos - nei džinsų, ne nieko tokios spalvos. Bet dabar jau visai tinka.

Man tai įdomu pas ką vyrukai, kaip jie atsirenka kur kieno.. nes pvz. Vyriausias sūnus su vyru visada supainioja, nors ir kojines skirtingas perku, kokiu raštu ar kuo kad skirtųsi. Bet kai kiti du dar paaugs, kaip keturiems atriboti. Ir aišku aš viską turiu atsiminti kad kieno. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 05 21, 09:28)
Pas mane nors ir bernai vis tiek nieko nebeįtaikau doh.gif
Liepiu patiems rinktis, nieko neranda ir ramu

Beje irgi sako NB nesąmonė, dabar reikia Vansų. Už tai man pravalas tie batai ir kainos kosminės kaip už inkariukus.

aš įtaikau nebent jei užsakau juodos spalvos- vat tada, tai mama gera ir šauni biggrin.gif ax.gif O pas mus valdo nike, adidas, laukiu kada daeis iki Vans rolleyes.gif O šiaip tai, jei randu kažką gero, nusiunčiu print screen'ą ir klausiu, ar tiks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 21, 08:38)
Kurį pirkot?

https://viori.com/co...yao-shampoo-bar
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 05 21, 09:47)

Va kaip blizga plaukai net kambario šviesoj

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 09:02)
Va kaip blizga plaukai net kambario šviesoj

kaip juo naudotis?
as turiu tii šampūną, tai jaučiu nieko gero nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 05 21, 09:36)
Pas mane trys bernai, ir pas visus skirtingas skonis/stilius. Vyresnių atsiklausiu, o aštuonmečiui viskas tinka.
Ir pvz. vyriausiam buvo tarpsnis, kad jokios mėlynos - nei džinsų, ne nieko tokios spalvos. Bet dabar jau visai tinka.

Man tai įdomu pas ką vyrukai, kaip jie atsirenka kur kieno.. nes pvz. Vyriausias sūnus su vyru visada supainioja, nors ir kojines skirtingas perku, kokiu raštu ar kuo kad skirtųsi. Bet kai kiti du dar paaugs, kaip keturiems atriboti. Ir aišku aš viską turiu atsiminti kad kieno. unsure.gif

aš žinokit žymiu rūbus, nes atsimint nepajėgiu, o pagal dydį tik mažojo eina atskirt, visi kiti panašaus dydžio.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 05 21, 09:41)
aš įtaikau nebent jei užsakau juodos spalvos- vat tada, tai mama gera ir šauni biggrin.gif  ax.gif O pas mus valdo nike, adidas, laukiu kada daeis iki Vans  rolleyes.gif O šiaip tai, jei randu kažką gero, nusiunčiu print screen'ą ir klausiu, ar tiks smile.gif

Ir aš biggrin.gif , dar pilka įtinka
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 05 21, 10:05)
kaip juo naudotis?
as turiu tii šampūną, tai jaučiu nieko gero nebus ax.gif

suslapinti plaukus ir suslapinti ta muila, tada ismakaluoji, jis labai putoja ir viskas, ismaigai, pamasazuoji. man svarbu, kad neniezetu galvos oda ir plaukai blizgetu, tai kol kas gerai, viskas bus aisku rytoj smile.gif
Atsakyti