Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kurie čia tokie buvo norimi? bigsmile.gif

cia tie klasikiniai: as emiau 452 modeli,dar 530 labai geras, su drauge prie visko juos nesiojam, odiniai, patogus ziauriai, ir i darba ir i soda kaip sakoma  :D  :D  :D 

aisku jei spalvai neisrankus tai nereik gal labai daug ieskot bet kitu atveju tenka pavargt kad gaut :) 

Atsakyti
Mes tai netradicinė šeima - mėgstam spalvas.
Mano tėtis, tiek jaunas, tiek dabar - irgi spalvas mėgsta, jam pilka - tai baisu (Lietuvos nacionalinė spalva), violetinė - lavonų spalva (gydytojui asociacijos).
Ir, matyt, aš perėmiau tą požiūri.
Dar ir nereali dailės mokytoja (turėjau 12 metų sustiprintą) sakė: žolė - ne žalia, dangus - ne mėlynas. Irgi įdiegė, kad visur yra labai daug spalvų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 10:02)
Va kaip blizga plaukai net kambario šviesoj

Kad plaukai patys tobuli ax.gif, netikiu, kad vien šampūno galia tame blizgėjime tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 05 21, 09:36)
Man tai įdomu pas ką vyrukai, kaip jie atsirenka kur kieno.. nes pvz. Vyriausias sūnus su vyru visada supainioja, nors ir kojines skirtingas perku, kokiu raštu ar kuo kad skirtųsi. Bet kai kiti du dar paaugs, kaip keturiems atriboti. Ir aišku aš viską turiu atsiminti kad kieno. unsure.gif

Manieji vyrukai (9 m ir 10 m) vienodo ūgio/batų dydžuo tai trusikus/kojines vienam su mėlynais akcentais perku, kitam su žaliais. Kitus rūbus po skalbimo duodu išsirušiuoiti patiems nes nežinau kas kieno. Bet jei ir susimaišo - dydžiai vienodi ir nešioja. Su mokyklinem kelnėm susimaišiau visiškai - nežinau kurios kurio. Kurias padedu tas ir dedasi, dzin jiems 😁 Švarkus atskiriu pagal 1 kitokią sagą😀
O su batais panaši problema - guli nauji Timberlandai, NB, Geox (turiu vilties, kad apsiaus) . Patogiausi sportinukai lengvi, labai pamėgę nesunešiojamus Clarksus.
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 05 21, 09:47)

Ačiū 4u.gif issisaugojau, lauksim akciju smile.gif. O kondicionierius koks prie jo?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 05 21, 09:36)
Man tai įdomu pas ką vyrukai, kaip jie atsirenka kur kieno.. nes pvz. Vyriausias sūnus su vyru visada supainioja, nors ir kojines skirtingas perku, kokiu raštu ar kuo kad skirtųsi. Bet kai kiti du dar paaugs, kaip keturiems atriboti. Ir aišku aš viską turiu atsiminti kad kieno. unsure.gif

o tai galvojat, su merginomis kitaip? Kojinės, apatiniai, kai dydžiai vos vos skiriasi. Tos pačios maikutės. Jau atrodo aš pati po skalbimo išrušiuoju, bet vis girdžiu "maaaam, kodėl sesė su mano maikute arba mano kojinėmis" biggrin.gif
o jei vyras skalbinius tvarko, tai su kojinėmis išvis pravalas biggrin.gif man sudeda vaikų, sau pasiima mano biggrin.gif kadangi mano dydžiai nedideli, tai ir mano maikutės pas vaikus atsiduria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 21, 10:16)
Kad plaukai patys tobuli  ax.gif, netikiu, kad vien šampūno galia tame blizgėjime  tongue.gif

labai priklauso, nuo daugelio jie pilki, astrus ir be gyvybes buna.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 21, 09:45)
<p>merginos o kur ji laikysite ? turiu toki dekliuka bet jis tikrai netinka buten sausam sampunui</p>

as kol kas laikau tame ipakavime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 10:16)
Mes tai netradicinė šeima - mėgstam spalvas.
Mano tėtis, tiek jaunas, tiek dabar - irgi spalvas mėgsta, jam pilka - tai baisu (Lietuvos nacionalinė spalva), violetinė - lavonų spalva (gydytojui asociacijos).
Ir, matyt, aš perėmiau tą požiūri.
Dar ir nereali dailės mokytoja (turėjau 12 metų sustiprintą) sakė: žolė - ne žalia, dangus - ne mėlynas. Irgi įdiegė, kad visur yra labai daug spalvų bigsmile.gif

Aš ir l.mėgstu spalvas, o sūnui kaip atėjo pilka, juoda paauglystė - taip ir nepraeina dar rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Carlin @ 2021 05 21, 07:27)
Same story  unsure.gif  vienai vis kažkas netinka, tai spaudžia, tai trina, tai veržia, tai liežuvis ne vietoje. Kita jau šiaip apie madas "baisiai daug supranta" ir NB sakė ne madoj  unsure.gif  tai laukiu vasaros, galės basos vaikščioti  ax.gif

i mokykla isejo su crocsais, te pasiunta doh.gif

QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 09:11)
suslapinti plaukus ir suslapinti ta muila, tada ismakaluoji, jis labai putoja ir viskas, ismaigai, pamasazuoji. man svarbu, kad neniezetu galvos oda ir plaukai blizgetu, tai kol kas gerai, viskas bus aisku rytoj smile.gif

ar cia visi tie sampunai vienodi tik kvapas skiriasi?
Papildyta:
Linamog ar esat ten tam VIOri registruoti, kokia kaina bus 13 ar 16 sampuno to ax.gif
Atsakyti
mano bernui buvo dzyn, dabar vis dazniau inkscia ir kazko nesivelka. todel pradejau klausti. del batu ypac. batai - TIK NIKE KEDAI , reikejo nauju kasio batu, vos neisprotejau as ir tas bicas kuris jam bande siulyti. taip, jis turi problemines pedutes, bet kad sitaip visi pigesni netiktu, taip tikrai nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 21, 10:46)
Linamog ar esat ten tam VIOri registruoti, kokia kaina bus 13 ar 16 sampuno to ax.gif

Ten kainu skirtumas ne registravime esme, o ar prenumeruoji produkta ir ji tau veza kas menesi, ar ne. Mes prenumeruoti neplanuojame. ax.gif
Atsakyti