Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Luiza 30 @ 2021 05 23, 08:00)
Aciu labai JMD,tikejausi,kad parasysite mirksiukas.gif
Kad galima darytis prie sienos super,nes Klaipedoje mokejome po 90 eur blink.gif O musu 4 zmones unsure.gif
Papildyta:

O jai ant Kroatijos sienos pasidarai,kazin kiek laukti asakymo?

Man tik ką šeiminykas atsiuntė info. Man šiek tiek nesueina ta info su naujausiom taisyklėm. Todėl jis parašys man vakare. Aš jo paklausiu. Šios dienos naujienom testas kroatijoj 65€. Gauni greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 gegužės 2021 - 11:07
Reikia kompanijos siam kremui, iseis po 10$
Atsakyti
QUOTE(Luiza 30 @ 2021 05 23, 10:53)
Gal esae ka girdeje apie Kastela mieseli salia Splita?

Į kitą pusę už Splito mums Podstrana labai patiko, pora kartų esame joje atostogavę. Ir Omišas netoli jei norisi šurmulio, ir Splitas čia pat.
Atsakyti
Kai gausite parasykite JMD busiu labai dekinga:)nes pvz atgal nereikia mini namo per 24 val ir cia lt daraisi testa grizes arba saviizioliuojies, ok pasedesim namie zaliu kiemu pasidziaugsim:)
nuvykti i Kroatija su niegiamu testu reikia per 48 valandas. ok imanoma, va atgal klausimas ar tikrai kokia as turiu info ciuozi namo tranzitu per 24 val
saks5thavenue
dabar nenurmsiu kol sau pajar nenukausiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurga_m: 23 gegužės 2021 - 11:31
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 23, 13:28)
Kai gausite parasykite JMD busiu labai dekinga:)nes pvz atgal nereikia mini namo per 24 val ir cia lt daraisi testa grizes arba saviizioliuojies, ok pasedesim namie zaliu kiemu pasidziaugsim:)
nuvykti i Kroatija su niegiamu testu reikia per 48 valandas. ok imanoma, va atgal klausimas ar tikrai kokia as turiu info ciuozi namo tranzitu per 24 val
saks5thavenue
dabar nenurmsiu kol sau pajar nenukausiu:)

Man tai nieko neaisku.Tiek i Italija,tiek i Kroatija mes norime vazioti su dviem nakvynem,atsipalaidave be streso.
Tad 48 val.nuo pajemimo testo,neuztenka niekaip,nes atsakyma laukti para.
Jai galima pasidaryti prie sienos,pvz.Kroatijoje arba Italy,tai butu liux smile.gif
Atsakyti
Būtų dar nuolaida šitai bliuskutei ☺ https://www.jcrew.co...me=hthr-emerald
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 05 23, 12:44)
Būtų dar nuolaida šitai bliuskutei ☺  https://www.jcrew.co...me=hthr-emerald

Ne
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2021 05 23, 12:19)
Į kitą pusę už Splito mums Podstrana labai patiko, pora kartų esame joje atostogavę. Ir Omišas netoli jei norisi šurmulio, ir Splitas čia pat.

Podstranoj ir mes esam gyvenę. Nepatiko kad į kalną namo reik lipt. Vos galo negavau. Bet užtat kokį vaizdą turėjom 🙈 numirt, atsikelt ir vėl numirt galima. Ir dar nepatiko, kad visa ta podstrana skaityk virs via adriatica yra. Tai einant pliažan, kur krantinė irgi gana siauroka, reik tą magistralę pereit. Su vaikais bišk pavojinga.
Papildyta:
norėjau nupirkt mamai batus. Tai maža to, kad dydį pražioplinau, tai dabar juos visai išpirko doh.gif
Atsakyti
parduodu netikusius 30 dydžio tamsiai mėlynus populiariuosius Baldwin dzinsiukus, visgi man reikia 31 dydzio....

45 Eur, tiek gavosi su siuntimu

https://www.nordstro...5333?color=RAVE

Atsakyti
Turiu galimybių pasą, tik nežinau ką su juo veikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 23, 14:57)
Turiu galimybių pasą, tik nežinau ką su juo veikt  bigsmile.gif

As nesiociaus telefono ekrane iskelta ir isdidziai zvalgyciaus, ar visi mato biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu pasą, tik šiandien dukrai seilių testas teigiamą parodė, antras neigiamą, požymių turi, reiks testuotis normaliai. Velniava nu.
Atsakyti