Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2021 05 23, 15:30)
Aš irgi turiu pasą, tik šiandien dukrai seilių testas teigiamą parodė, antras neigiamą, požymių turi, reiks  testuotis normaliai. Velniava nu.

Aš šiand irgi testą dariau, bo guliu plozam su 38 🙈
Atsakyti
Uniqlo gauruotas dzemperis

Uniqlo gauruotas dzemperis

Atsakyti
Sveikatytes visoms su simptomais, kad juos kur... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 23, 15:51)
Aš šiand irgi testą dariau, bo guliu plozam su 38 🙈

Aš irgi su 38,7, rytoj testą darysiuosi.Jokiu požymių daugiau, tik tempa🙄
Du skiepai padaryti vasario mėn.
Atsakyti

As tai gavusi skiepu pasa isdidziai atsisesiu kavines viduj  :unsure: sian brunchinau naujam Paupio turguj, kazkur ant skersvejo kad viena ranka reikejo laikyt lekste, kita mimozos taure kad neatsidurtu ant zemes, o galiausiai dar ir lyti pradejo 😀 :unsure: 

Atsakyti

Ir visgi sugalvojau kad man reik frensh coato, kur tuos grazuolius pirkote? 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 23, 16:27)
Aš irgi su 38,7, rytoj testą darysiuosi.Jokiu požymių daugiau, tik tempa🙄
Du skiepai padaryti vasario mėn.

Aš tai žinau nuo ko čia man. Ketvirtad ryte iš dušo į plonas kelnytes, švarkutį ir darban biggrin.gif o vėjas o šalta, ir dar su Lila ryte kaip dvi ciocės ant vėjo reik papletkyt, o vakare po trešos šlapia nuo prakaito galva gavau lietaus kibirą kol iki mašinos nuvariau. Užteko. Viską užuodžiu, kosėju ir sprandą skauda.
Atsakyti
Panos, o jums paėjo su Ralfu? Norėčiau Išdykauskui nupirkt treningučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 23, 15:46)
<p>As tai gavusi skiepu pasa isdidziai atsisesiu kavines viduj  unsure.gif sian brunchinau naujam Paupio turguj, kazkur ant skersvejo kad viena ranka reikejo laikyt lekste, kita mimozos taure kad neatsidurtu ant zemes, o galiausiai dar ir lyti pradejo 😀 unsure.gif </p>

https://www.facebook...225108475200636
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 23, 16:49)
<p>Ir visgi sugalvojau kad man reik frensh coato, kur tuos grazuolius pirkote? </p>

Aš Uniqlo labai džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 23, 17:28)
Panos, o jums paėjo su Ralfu? Norėčiau Išdykauskui nupirkt treningučius  ax.gif

Dar teberenkame
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 23, 13:42)
Podstranoj ir mes esam gyvenę. Nepatiko kad į kalną namo reik lipt. Vos galo negavau. Bet užtat kokį vaizdą turėjom 🙈 numirt, atsikelt ir vėl numirt galima. Ir dar nepatiko, kad visa ta podstrana skaityk virs via adriatica yra. Tai einant pliažan, kur krantinė irgi gana siauroka, reik tą magistralę pereit. Su vaikais bišk pavojinga.
Papildyta:
norėjau nupirkt mamai batus. Tai maža to, kad dydį pražioplinau, tai dabar juos visai išpirko doh.gif

Mes ant jūros kranto abu kartus gyvenome, tai nei į kalną lipti nereikėjo, nei magistralę kirsti smile.gif
Atsakyti