Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kristi, as nieko nejauciau ir po antro pfizerio. Na truputeli ryte atsikelus sunki galva buvo ir ranka aisku skaudanti. Bet cia tokia baika, kad maziau jautresnis savo pojuciams zmogus ir nepastebetu net. Tempos nebuvo. Mano dar jaunesnei kaimynei (ta pacia diena skiepyjomes) lygiai tas pats. Ir as is tu, kurie iki 50 biggrin.gifbet nerimavau taip kaip ir tu. Tiesa, vidury dienos buvau prisnudus, na gal cia ir buvo salutinis poveikis. Bet tik tiek.

siaip cia labai indvidualu. As vis tiek rekomenduoju sekancia diena po antro Pfizer shoto planu neturet. Nes pvz mes su kaimyne skiepijomes ta pacia savaite, esam panasaus amziaus (iki 35), jos draugui nieko o mudvi kita diena po skiepo vos pakilom is lovos nuo silpnumo, galva kvadratine, akys skaudejo, asarojo, vakare vedziau suni didesniam ratui aplink namus tai galvojau nepareisiu nes apalpsiu, tik prakaitas pilt pradejo, galva suktis. Bet del to skiepytis neatsisakyciau nes manau visgi susirgus butu dar sunkiau  :unsure: bet siaip paskui skaiciau kad kazkaip jaunesni zmones ir moterys jaucia didesnius salutinius poveikius. Cia amerikonai zymejosi kaip jauciasi po skiepu. 

Atsakyti
Saulesvaikas, nu va, paskaiciavau kiek pazistu, kas su pfizer skiepyjosi. Isvados: 10 jaute tik tokius kaip mano minimalius pojucius ar visai nieko, 4-iem buvo sunkiau (tempa ir dar kazkas). Tiesa, cia iskaiciavau ir tuos, kurie tik pirma doze gave (3). Visi mano pazistami virs 40 metu. Atlikau tyrima! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sorry, uz temos tersima, mergaites
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 25, 10:05)
Sis dar netik, reikia siauru klubu jam:(
Realiai mielas vasarai.
M dydzio
25 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

As toki xs dydzio parduodu, man didelis, iskrentu biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kiek tiesios ,kaip buvau pas ortodonta ziema jie ten visa hebra Pfizer skiepijosi, nezinau is kur istrauke, bet rekomendavo pries antra skiepa isgert nuo alergijos vaistu ta diena ..Mano antras skiepas po savaites, na ikalsiu tabletka eksperimento vardan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 25, 11:37)
nezinau kiek tiesios ,kaip buvau pas ortodonta ziema jie ten visa hebra Pfizer skiepijosi, nezinau is kur istrauke, bet rekomendavo pries antra skiepa  isgert nuo alergijos vaistu ta diena ..Mano antras skiepas po savaites, na ikalsiu tabletka eksperimento vardan  biggrin.gif

O aš negerčiau nieko, kad reakcijos nenūtų dar blogesnės
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 05 25, 11:26)
Saulesvaikas, nu va, paskaiciavau kiek pazistu, kas su pfizer skiepyjosi. Isvados: 10 jaute tik tokius kaip mano minimalius pojucius ar visai nieko, 4-iem buvo sunkiau (tempa ir dar kazkas). Tiesa, cia iskaiciavau ir tuos, kurie tik pirma doze gave  (3). Visi mano pazistami virs 40 metu. Atlikau tyrima! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif sorry, uz temos tersima, mergaites

Man nebuvo visiškai jokių neįprastų pojūčių nei nuo vienos Pfizer dozės. Bet savaitę prieš antrą skiepą ėmė nerealiai skaudėti koją, kuriai kažkada operuotos venos. Ir tas skausmas nebepraeina, nors ėmiausi visokių prieinamų priemonių, kad kompensuoti, jog buvau apsileidus ir nieko nebevartodavau. Aišku, kad tai greičiausiai tik sutapimas, bet nebegaliu kęsti, ieškausi daktaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 25, 10:49)
Sveiki, gal galite patikrinti ar gavote mano joesnewbalanceoutlet užsakymą? nuo vakar negaunu, kad gauta sužsakymas, gal sakau ne ten kur nugrybavo....

Dabar jau gavome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 25, 10:37)
nezinau kiek tiesios ,kaip buvau pas ortodonta ziema jie ten visa hebra Pfizer skiepijosi, nezinau is kur istrauke, bet rekomendavo pries antra skiepa  isgert nuo alergijos vaistu ta diena ..Mano antras skiepas po savaites, na ikalsiu tabletka eksperimento vardan  biggrin.gif

Is anksto nebent gali vandens isgert, dar gal magnio ar valerijono. Patarimas apie vaistus nuo alergijos svelniai tariant keistas.
Atsakyti
Bišk ne į temą ax.gif : ką darot su gmail, perkat papildomai GB? Nebegaliu kaip nervina, atrodo viską ištrinu, reklamas ir t.t. kaip trūksta vietos, taip trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 25, 10:59)
Bišk ne į temą ax.gif : ką darot su gmail, perkat papildomai GB? Nebegaliu kaip nervina, atrodo viską ištrinu, reklamas ir t.t. kaip trūksta vietos, taip trūksta...

Kasdien trinu visas reklamas, juodrascius pratrinu. Kol kas uztenka.
Atsakyti
JCREW papildoma 40% nuolaida sale
Atsakyti
kiekvienas turi savo galva ant peciu , kas kaip nori tas taip daro . Isikalbejom su medikais ,pasake kaip jie dare , vat ir viskas. Siap matau tame logikos...na, bet , taciau ...
Atsakyti