QUOTE(evvva @ 2021 05 25, 10:37)
nezinau kiek tiesios ,kaip buvau pas ortodonta ziema jie ten visa hebra Pfizer skiepijosi, nezinau is kur istrauke, bet rekomendavo pries antra skiepa isgert nuo alergijos vaistu ta diena ..Mano antras skiepas po savaites, na ikalsiu tabletka eksperimento vardan
pasižiūrėkit geriau sudėtį vakcinos, ir jei žinot, kam alergiška, jei alergiška, tuomet tik gerkit vaistų.
Aš irgi girdėjau, kad reikia daug gerti skysčių prieš ir po skiepo ir net aspirino rekomendavo viena gydytoja išgerti jaunesniems, kad suskystintų kraują, kurie skiepijasi pfiser.
Man po pirmo skiepo po kelių dienų davė per silpniausią mano organizmo vietą, teko vaistus nuo skausmo leistis, galvojau sutapimas. Po antro skiepo, bet po dviejų savaičių, dar didesni skausmai, ir taip 5 dienas, dar tokių skausmų nebuvau apturėjus . Šeimos gydytoja sakė, kad šalutiniai požymiai gali pasireikšti iki mėnesio. Na bet aš vis viena labai džiaugiuosi pasiskiepijus, nes anksčiau bijojau nosį iškišt į žmones, nes nežinojau, kokia forma susirgčiau. Dabar rami kaip belgas, kad ir susirgsiu, tai tikiuosi nesunkiai