Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Renadai @ 2021 05 25, 11:49)
Man nebuvo visiškai jokių neįprastų pojūčių nei nuo vienos Pfizer dozės. Bet savaitę prieš antrą skiepą ėmė nerealiai skaudėti koją, kuriai kažkada operuotos venos. Ir tas skausmas nebepraeina, nors ėmiausi visokių prieinamų priemonių, kad kompensuoti, jog buvau apsileidus ir nieko nebevartodavau. Aišku, kad tai greičiausiai tik sutapimas, bet nebegaliu kęsti, ieškausi daktaro  rolleyes.gif

Ir man kažkas panašaus. Niekad nejaučiau nieko kojose, o po skiepo jaučiu visas gyslas. Ir lyg tos kojos būt patinusios.
Atsakyti

pasižiūrėkit geriau sudėtį vakcinos, ir jei žinot, kam alergiška, jei alergiška, tuomet tik gerkit vaistų.
Aš irgi girdėjau, kad reikia daug gerti skysčių prieš ir po skiepo ir net aspirino rekomendavo viena gydytoja išgerti jaunesniems, kad suskystintų kraują, kurie skiepijasi pfiser.
Man po pirmo skiepo po kelių dienų davė per silpniausią mano organizmo vietą, teko vaistus nuo skausmo leistis, galvojau sutapimas. Po antro skiepo, bet po dviejų savaičių, dar didesni skausmai, ir taip 5 dienas, dar tokių skausmų nebuvau apturėjus . Šeimos gydytoja sakė, kad šalutiniai požymiai gali pasireikšti iki mėnesio. Na bet aš vis viena labai džiaugiuosi pasiskiepijus, nes anksčiau bijojau nosį iškišt į žmones, nes nežinojau, kokia forma susirgčiau. Dabar rami kaip belgas, kad ir susirgsiu, tai tikiuosi nesunkiai smile.gif

pirmas salutinis poveikis man pasireiske tokiu kojos skausmu kad sunkiai vaiksciojau tas dienas. O ta koja mano silpnesne vieta nes rudeni turejau trauma. Bet ji jau apgijus ir paskausta nebent po didesnio fizinio kruvio o ne sedint ant sofos kaip buvo po skiepo.

Nu sakau tos reakcijos visu labai skirtingos ir net neabejoju kad tesiasi ne diena ir ne dvi nes as dar visa savaitgali buvau kaip ne sava, kaip draugei sakiau, atsikeliu ir tokia nu ne fresh. 

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 25, 11:59)
Bišk ne į temą ax.gif : ką darot su gmail, perkat papildomai GB? Nebegaliu kaip nervina, atrodo viską ištrinu, reklamas ir t.t. kaip trūksta vietos, taip trūksta...

Gal turit google diske ar google nuotraukose failų, nes tai sudaro bendrą gmail talpą: jų visų+pašte esančių laiškų
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 25, 12:16)

NEBERA

M dydis odines imestas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 gegužės 2021 - 12:29
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 25, 09:59)
Is anksto nebent gali vandens isgert, dar gal magnio ar valerijono. Patarimas apie vaistus nuo alergijos svelniai tariant keistas.

Man tos medikes, kurios skiepijo, liepe iskart po skiepo grizus namo gert nuo alergijos ir nimesilo, ir neaukt, kol reakcijos prasides. Tai patys skiepijantys medikai taip liepia 🤷‍♀️
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 25, 12:41)

Jei nepadėjo liotonas, detralexas, tikrai reik gydytojo, kad tromboflebito nepražiopsot. Tas sėdėjimas namie daug kam panašių bėdų padarė, draugė irgi turėjo antikoaguliantus gert dėl tos pat priežasties.

Pas šeimos jau buvau, o penktadienį eisiu pas kraujagyslių chirurgę 4u.gif Taip, čia tas sėdėjimas tikrai savo padarė daug kam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 05 25, 12:41)
pasižiūrėkit geriau sudėtį vakcinos, ir jei žinot, kam alergiška, jei alergiška, tuomet tik gerkit vaistų.
Aš irgi girdėjau, kad reikia daug gerti skysčių prieš ir po skiepo ir net aspirino rekomendavo viena gydytoja išgerti jaunesniems, kad suskystintų kraują, kurie skiepijasi pfiser.
Man po pirmo skiepo po kelių dienų davė per silpniausią mano organizmo vietą, teko vaistus nuo skausmo leistis, galvojau sutapimas. Po antro skiepo, bet po dviejų savaičių, dar didesni skausmai, ir taip 5 dienas, dar tokių skausmų nebuvau apturėjus . Šeimos gydytoja sakė, kad šalutiniai požymiai gali pasireikšti iki mėnesio. Na bet aš vis viena labai džiaugiuosi pasiskiepijus, nes anksčiau bijojau nosį iškišt į žmones, nes nežinojau, kokia forma susirgčiau. Dabar rami kaip belgas, kad ir susirgsiu, tai tikiuosi nesunkiai smile.gif

o man po 1 sav nuo Astros skiepo, spaudimas sukilo...gyvenime neturėjau, ir migrenos be sustojimo....teko net nedarbingumą imti ir po lašalinėm tupėti....vat ir nežinau ar stresas, ar skiepas, ar abu kalti...
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 05 25, 12:29)
Man tos medikes, kurios skiepijo, liepe iskart po skiepo grizus namo gert nuo alergijos ir nimesilo, ir neaukt, kol reakcijos prasides. Tai patys skiepijantys medikai taip liepia 🤷‍♀️

Negerai daro, iš to, kas žinoma, oficialios rekomendacijos visiems yra panašiai taip kažkaip- https://www.15min.lt...rti-541-1488816
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 25, 12:54)
o man po 1 sav nuo Astros skiepo, spaudimas sukilo...gyvenime neturėjau, ir migrenos be sustojimo....teko net nedarbingumą imti ir po lašalinėm tupėti....vat ir nežinau ar stresas, ar skiepas, ar abu kalti...

Turbūt realu, nes po covid irgi neretai saudimas lieka sunkiai suvaldomas, arba neurologinių simptomų lieka unsure.gif
Atsakyti
S dydis odines atsirado
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 25, 13:57)
Negerai daro, iš to, kas žinoma, oficialios rekomendacijos visiems yra panašiai taip kažkaip- https://www.15min.lt...rti-541-1488816
Papildyta:

Turbūt realu, nes po covid irgi neretai saudimas lieka sunkiai suvaldomas, arba neurologinių simptomų lieka  unsure.gif

Ka jus turit omeny neurologiniu simptomu? Nes man kazkoks nepaaiskinamas nerimas atsirado. Galvoju ar cia del astros ? Idomu ka galima padaryti? Pas neurologa kreiptis?
Atsakyti

Ka jus turit omeny neurologiniu simptomu? Nes man kazkoks nepaaiskinamas nerimas atsirado. Galvoju ar cia del astros ? Idomu ka galima padaryti? Pas neurologa kreiptis?

ikisiu trigrasi nes nesenai maciau interviu su neurologu kad 90 proc pacientu jie siuncia pas psichologus  :huh2:  taciau aisku pasitikrinti nepakenks.

Jei atvirai as esu buvusi pas neurologa del tragisku nugaros skausmu, maniau kad trauma ar pan tai mane isgyde antdepresantai ir psichoterapija.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 25, 14:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lomute" data-cid="72834747" data-time="1621941344"><div><p>Ka jus turit omeny neurologiniu simptomu? Nes man kazkoks nepaaiskinamas nerimas atsirado. Galvoju ar cia del astros ? Idomu ka galima padaryti? Pas neurologa kreiptis?</p></div></blockquote><p>ikisiu trigrasi nes nesenai maciau interviu su neurologu kad 90 proc pacientu jie siuncia pas psichologus  huh.gif  taciau aisku pasitikrinti nepakenks.
</p><p>Jei atvirai as esu buvusi pas neurologa del tragisku nugaros skausmu, maniau kad trauma ar pan tai mane isgyde antdepresantai ir psichoterapija.</p>

Pilnai tikiu 4u.gif
dabar kaip tik artimam žmogui nugaros skausmai ir slepiama negydoma depresija. Pažiūrėsim ar nukreips pas psichologą.
Atsakyti