Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(TrioSSS @ 2021 05 27, 04:52)
papirkau ☺

Tik kas imsit purskala, Jei plaukai labai ploni, pirma i delna papurkskit, patrinkit, o tada per dregnus plaukus braukit. Kiekvienam reik savo doze rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 26, 23:13)
4u.gif
nu va, vieną jau išpirko  blink.gif
Papildyta:

O tu šį kart dėl otkato sutarei ar vėl tuščiai dirbi? unsure.gif
Einu gal ir aš papirskiu. Rankoms nespėjau, tai bent plaukams kažką gal reik biggrin.gif
Atsakyti

Pamiršau padėkot už siuntinį, gavau ploščių- palatkę biggrin.giflabai geras oversaizas biggrin.gifZadig kašmyras maloniai nudžiugino, ačiū spygliui už nuorodą. 

Ar zadig kašmyras atitiko dydį? Tokio dar neturiu, kažką praleidau matyt. Kašmyrai karaliauja mano spintoj, nes man visada šalta  :D 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 27, 07:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72835750" data-time="1622057934"><div><p>Pamiršau padėkot už siuntinį, gavau ploščių- palatkę vartotojo įkelta nuotraukalabai geras oversaizas vartotojo įkelta nuotraukaZadig kašmyras maloniai nudžiugino, ačiū spygliui už nuorodą. 
</p></div></blockquote><p>Ar zadig kašmyras atitiko dydį? Tokio dar neturiu, kažką praleidau matyt. Kašmyrai karaliauja mano spintoj, nes man visada šalta  biggrin.gif </p>

As vyriska emiau, tai neturiu supratimo biggrin.gif ten toks plonas hoodis. Man bile rankoves iiiiilgos.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 05 27, 07:21)
O tu šį kart dėl otkato sutarei ar vėl tuščiai dirbi?  unsure.gif
Einu gal ir aš papirskiu. Rankoms nespėjau, tai bent plaukams kažką gal reik  biggrin.gif

As juos verdu...
Atsakyti
Eurovaistinėje 10 proc papildomas kodas PERKUDABAR10
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 26, 21:39)
Išpirksit paskui kaip kremus  unsure.gif
Pvz https://www.eurovais...per-nr-3-250-ml
https://www.eurovais...mmendations_fbt

pirmas naudojamas kaip olaplex 3, o antras nedaug ant drėgnų plaukų prieš džiovinant fenu, jis nuo šilumos aktyvuojasi.

Aš juos ir pirkau kaip olaplex 3 pigesnį variantą, tai ir gavau rezultatą😣. Man kol juos naudojau plaukai tikrai puikūs, paklusnūs, nesišiaušė. Bet po kurio laiko jau pabaigus naudoti plaukai baisiai išsausėjo, pasidarė, kaip stagarai, pačiūpini plaukus, tai net nupurtydavo kokie sausi paliko, reikejo nukirpti. Bet cia gal tik man taip daugiau nebenaudoju, nes dregmei atstatyti reikejo labai daug laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 27 gegužės 2021 - 08:58
Sveikos, smile.gif
Tai ką, populiarėja proktologai per pandemiją biggrin.gif
- Gal galite ką parekomenduoti Kaune? (AZ) - Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
O man reikia kitos rekomendacijos smile.gif
Žinau, kalbėta ne kartą, bet tada nebuvo aktualu- parekomenduokit džiovykles modeli smile.gif
Atsakyti
Merginos, renkam asos
Dydžių mažai beliko, bet gal kuriai tiks Timb kedai. Dydžiai UK nurodyti

Baigiu sudrožt tokius pat. Patogūs labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 27 gegužės 2021 - 09:27
QUOTE(jurgota @ 2021 05 27, 08:52)
Aš juos ir pirkau kaip olaplex 3 pigesnį variantą, tai ir gavau rezultatą😣. Man kol juos naudojau plaukai tikrai puikūs, paklusnūs, nesišiaušė. Bet po kurio laiko  jau pabaigus naudoti plaukai baisiai išsausėjo, pasidarė, kaip stagarai, pačiūpini plaukus, tai net nupurtydavo kokie sausi paliko, reikejo nukirpti. Bet cia gal tik man taip daugiau nebenaudoju, nes dregmei atstatyti reikejo labai daug laiko.

Jie nera olaplex pigesnis variantas, jie naujesnis variantas. Ir tokio principo priemoniu yra ir kitu gamintoju, reik savo atrast. Olaplex jau seniai pralenktas.
Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2021 05 27, 09:52)
Aš juos ir pirkau kaip olaplex 3 pigesnį variantą, tai ir gavau rezultatą😣. Man kol juos naudojau plaukai tikrai puikūs, paklusnūs, nesišiaušė. Bet po kurio laiko  jau pabaigus naudoti plaukai baisiai išsausėjo, pasidarė, kaip stagarai, pačiūpini plaukus, tai net nupurtydavo kokie sausi paliko, reikejo nukirpti. Bet cia gal tik man taip daugiau nebenaudoju, nes dregmei atstatyti reikejo labai daug laiko.

Aš naudoju jau seniai seniai, kai Gafsa pirmą kartą kažkadaise užrodė ax.gif Man tinka. Buvau nustojus, kai baigėsi, nepastebėjau kažko baisaus.
Bet aš geriu beauty shotu's biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 27 gegužės 2021 - 09:57