Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jurgota @ 2021 05 27, 09:52)
Aš juos ir pirkau kaip olaplex 3 pigesnį variantą, tai ir gavau rezultatą😣. Man kol juos naudojau plaukai tikrai puikūs, paklusnūs, nesišiaušė. Bet po kurio laiko  jau pabaigus naudoti plaukai baisiai išsausėjo, pasidarė, kaip stagarai, pačiūpini plaukus, tai net nupurtydavo kokie sausi paliko, reikejo nukirpti. Bet cia gal tik man taip daugiau nebenaudoju, nes dregmei atstatyti reikejo labai daug laiko.

As irgi ta pirmaji kazkada turejau, gal dar ir turiu. Zinau, kad ji panaudojau ir nustojau, bet nepamenu kodel ir kas nepatiko biggrin.gif . Taip kad neprisipirkit po 100 vnt bent is karto. Gal netiks. Be to Tlab sampunai irgi man nelabai tinka: sukelia niezuli ir pleiskanu atsiranda: tiek man, tiek sunui. Naudoju melyna ir juoda. Su Tlabais buvau uzinfluencinta: jie brangus, o prisipirkau, dabar reik sunaudot. Tiesa apie kondicionierius ar apsauga nuo karsio nieko blogo negaliu pasakyt. Butent sampunai man netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 27 gegužės 2021 - 10:06
Junkitės prie ATOPALM

Su kodu MEMORIAL duoda -20% 4u.gif

https://www.atopalm.com/default.asp
Atsakyti
Lyskit pasikuisti i nordstromraka, lygtais 25% nuolaidele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 05 27, 10:00)
a
As irgi ta pirmaji kazkada turejau, gal dar ir turiu. Zinau, kad ji panaudojau ir nustojau, bet nepamenu kodel ir kas nepatiko biggrin.gif . Taip kad neprisipirkit po 100 vnt bent is karto. Gal netiks. Be to Tlab sampunai irgi man nelabai tinka: sukelia niezuli ir pleiskanu atsiranda: tiek man, tiek sunui. Naudoju melyna ir juoda. Su Tlabais buvau uzinfluencinta: jie brangus, o prisipirkau, dabar reik sunaudot. Tiesa apie kondicionierius ar apsauga nuo karsio nieko blogo negaliu pasakyt. Butent sampunai man netinka

Geriausia kirpykloj meginiu susisaudyt. As taip ir aptikau, kad man labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 05 27, 11:20)
Lyskit pasikuisti i nordstromraka, lygtais 25% nuolaidele. smile.gif

Neturime tos nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 11:24)
Geriausia kirpykloj meginiu susisaudyt. As taip ir aptikau, kad man labai tinka.

Tai va, taip ir reik daryt turbut. As pastebejau, kad man daugiausiai netinka tie naturalesni sampunai, kazkaip dirgina oda. Bet va tas Viori, kol kas man ok.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 27, 09:29)
Neturime tos nuolaidos

O gal jums veliau ja taikys kaip anasyk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 05 27, 10:33)
Tai va, taip ir reik daryt turbut. As pastebejau, kad man daugiausiai netinka tie naturalesni sampunai, kazkaip dirgina oda. Bet va tas Viori, kol kas man ok.

O man kake make ze best biggrin.gif brangius sampunus irgi naudoju, bet su pertraukom. Jie plaukui rojus, bet odai pekla, ima niezet. Tai bandau kompensuot tokiom uzpildanciom priemonem, kad greit nebluktu ir nesausetu. Svarbu, kad silikono nebutu sudety, visa kita kaip nors.

Nors nuo Pureology neniezedavo, bet jie irgi bjauriai kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 27 gegužės 2021 - 10:41
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 05 27, 11:34)
O gal jums veliau ja taikys  kaip anasyk? ax.gif

Deja, ne
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 11:38)
O man kake make ze best  biggrin.gif brangius sampunus irgi naudoju, bet su pertraukom. Jie plaukui rojus, bet odai pekla, ima niezet. Tai bandau kompensuot tokiom uzpildanciom priemonem, kad greit nebluktu ir nesausetu. Svarbu, kad silikono nebutu sudety, visa kita kaip nors.

Nors nuo Pureology neniezedavo, bet jie irgi bjauriai kainuoja.

CHe, maniau man vienai ta Kakė patinkaa biggrin.gif
Atsakyti
Svarkas su linu nereali kaina, kam tinka Petite

Silko-medvilnes-kasmyro megztinis 25$

Moteriska palaidine su silku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 gegužės 2021 - 10:55
QUOTE(jurgota @ 2021 05 27, 09:52)
Aš juos ir pirkau kaip olaplex 3 pigesnį variantą, tai ir gavau rezultatą😣. Man kol juos naudojau plaukai tikrai puikūs, paklusnūs, nesišiaušė. Bet po kurio laiko  jau pabaigus naudoti plaukai baisiai išsausėjo, pasidarė, kaip stagarai, pačiūpini plaukus, tai net nupurtydavo kokie sausi paliko, reikejo nukirpti. Bet cia gal tik man taip daugiau nebenaudoju, nes dregmei atstatyti reikejo labai daug laiko.

Tą patį galiu pasakyti, kol naudojau plaukai lyg nieko atrodė, o dabar nustojus naudot ir praėjus kuriam laikui plaukai kaip šiaudai pasidarė, visi išsausėję, trupa, skilinėja galiukai. Niekad nesu turėjusi tokių prastų plaukų, o plaukai žemiau juosmens. Turbūt teks kirpt gerokai unsure.gif
Esu skaičius apie juos daug atsiliepimų, kad efektas tik tol kol naudoji, nes plauką aplipdo silikonais, o nustojus naudot tada pasirodo žala padaryta plaukam. Nors pagal etiketę kaip tik turėtų plaukų struktūrą atstatyti. Nežinau kiek čia teisybės. Man tai nutriušo labai plaukai, gal tik sutapimas, kad nuo šių priemonių...
Atsakyti