Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 05 28, 17:55)
O pas mus darbe jau skiepija ir tuos, kas sirgo žiemą, nes tipo nuo skiepo platesnio spektro imunitetas formuojas, nei nuo konkretaus štamo, kuriuom sirgai, kažkaip taip  biggrin.gif
Gal žinai kaip su apmokėjimu? Ar pirma pats turi susimokėt, o tada draudimas kompensuoja apsvarstęs, ar ligoninė kontaktuoja su draudimu? Aš tundra šituos reikaluos.
Papildyta:
Kam riebaluojas plaukai, pavojinga imt šampūnus riebiems plaukams, jie sausina. Reik ieškot kuo švelnesnių, kuo mažiau odos apsauginį barjerą ardančių, nes poveikis bus momentinis, o paskui dar daugiau riebaluosis apsaugos tikslais. Riebiems tikrai reik sls vengt.

Paduodi kortelę, joje yra visi kodai jiem reikalingi surašyti ir jie tiesiogiai kontaktuoja su mūsų ligonių kasom.
Atsakyti

nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.

O jei, sveikit. Nieko nėr blogiau už prastą savijautą  :(

Atsakyti

Taigi suklastota čia ta statistika. Va mano babos ketvirtos eilės pusbrolio anūko draugė, sakė, kad čia nesąmonė. Nieks neserga, pinigus tik plauna su tomis vakcinomis unsure.gif

Parodykit geriau ką perkat bigsmile.gifman reikia šortų vyrui, visada j.crew pirkdavau, dabar žiūriu nieko nėra.

:lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 28, 18:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72836387" data-time="<a href="> nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.</blockquote>
<p> </p>
<p>O jei, sveikit. Nieko nėr blogiau už prastą savijautą  verysad.gif</p>

verysad.gif jetau, kaip gaila kad susirgot... JMD sveikit greičiau... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 28, 18:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72836387" data-time="<a href="> nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.</blockquote>
<p> </p>
<p>O jei, sveikit. Nieko nėr blogiau už prastą savijautą  verysad.gif</p>

Viskas čiki bari bus, mergiukai, mes nepasiduosim taip lengvai biggrin.gif ačiū už linkėjimus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 17:40)
Viskas čiki bari bus, mergiukai, mes nepasiduosim taip lengvai  biggrin.gif  ačiū už linkėjimus.

Svarbiausia dar kad čiukuosena nenuslinktų, kai jau sveiksti- galima ir pajuokaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 11:35)
nes skiepas nesuformuoja tikrojo covido antikunu. sake dabar virusas yra mutaves, o to tikrojo jau seniai nebera. uztat tie skiepu suformuoti atitole nuo teisybes.

neseniai EVA patvirtino, kad visos europoj registruotos vakcinos efektyvios pries mutacijas (apsaugo nuo hospitalizacijos ir mirties pagal savo veiksmingumo proc )

QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 13:01)
uztenka europos sveikatos korteles

tikrai? bet tik tam tikrose ligoninese ji galioja...

QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 15:44)
O žinokit man tas Viori nepaėjo. Išsiploviau dar kartą ir galvos oda kažkaip bais jautri pasidarė, plaukai atrodė kaip neplauti.

nu vo, o prisipirkau biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 18:01)
Paduodi kortelę, joje yra visi kodai jiem reikalingi surašyti ir jie tiesiogiai kontaktuoja su mūsų ligonių kasom.

reik dar pasiaiskint biggrin.gif kelione svieciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 15:44)
O žinokit man tas Viori nepaėjo. Išsiploviau dar kartą ir galvos oda kažkaip bais jautri pasidarė, plaukai atrodė kaip neplauti.

Vaikui atiduokit biggrin.gif Maniškis tik šampūną naudoja, sako gerai plaukai stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 28, 19:04)
neseniai EVA patvirtino, kad visos europoj registruotos vakcinos efektyvios pries mutacijas (apsaugo nuo hospitalizacijos ir mirties pagal savo veiksmingumo proc )
tikrai? bet tik tam tikrose ligoninese ji galioja...
nu vo, o prisipirkau biggrin.gif
reik dar pasiaiskint biggrin.gif kelione svieciasi biggrin.gif

Čia ne aš sugalvojau, nvsc darbuotoja šiand pasakė. Už ką pirkau už tą pardaviau. Skiepą pavadino chemija.

Su kortele gali eiti tik į valstybines gydymo įstaigas. Privačiose ji negalioja.

Man dar įdomu kaip skiepas gali suformuot imutitetą mutacijom, jei tada kai jas kūrė mutacijų nebuvo 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 gegužės 2021 - 18:16
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 28, 18:55)
Svarbiausia dar kad čiukuosena nenuslinktų, kai jau sveiksti- galima ir pajuokaut  biggrin.gif

Ir rankos kad nenutrupetu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 18:12)
Skiepą pavadino chemija.

lotuliukas.gif oj
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 10:40)
nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.

Mnao anytai covid komplikacija po 3 sav besimptomip sirgimo, neatmestina, kad turėjot virusą ir prieš prieš skiepą. Na arba jau po. Sveikatos.
Dukrytę normaliai pratęstavau - nerasta.

Atsakyti