As irgi viska isbandziusi galvai, jokiu geru ziniu. Plaunu kas diena ir viskas, susitaikiau 
Viori man patinka kol kas
Bet visvien plaunu kas diena, jauciuosi nevala neissiplovusi galvos

Viori man patinka kol kas

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 28, 15:52)
Jūs jų negerbiate, o jais naudojatės. Kitų sąskaitą žiūrit tik savo uodegą. Visi būtų spurgos ir amžinam karantine vis po milijoną palaidojant.
Va čia tai gerbimas!
Va čia tai gerbimas!
Kol skiepai nėra privalomi, negalima šitaip kalbėt. Kiekvienas turi savo galvą ant pečių. Kad ir kaip bebūtų sunku susitaikyt su kita nei tavo nuomone.
Davai baigiam apie tuos covydus o ypač skiepus. Užkniso.
Aš mačiau labai gražius nb. Ir niekur nerandu

Mano Viori spintoje tarp kašmyrų.
O RL džinsų dydžiai kaip? Kaži jei JCrew 29 dydis tinkamas, RL taip pat toks tiks?

O RL džinsų dydžiai kaip? Kaži jei JCrew 29 dydis tinkamas, RL taip pat toks tiks?
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 28, 14:31)
iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kaip riebalavosi taip ir riebaluojasi visą gyvenimą.
jokios stebuklingos priemonės nepadeda
jokios stebuklingos priemonės nepadeda

sitas vienam nueme galvos nieztejima, o kitam pleiskanas ir riebalavimasi. jau pora metu kaip problemos neatsinaujina, bet profilaktiskai 2-3 kartus per menesi issiplauna galva su juo.
https://www.davines....=38062477377719
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 14:25)
Patarkit koki gerą šampūną besiriebaluojantiem plaukam. Dukrai 11 metų, geras pusmetis kai pradėjo riebaluotis plaukai, pas mane tokios bėdos nėra buvę, tai perku kas ka jau be pasakė
Nuo vieno atsirado pleiskanų, su kitu pleiskanas išnaikinom bet plaukai dar daugiau riebaluojasi, taip atrodo kad pasaka be galo 

Mums kirpėja patarė L'oreal, tai ir naudoja dukra (11m.). Aišku plaukai kažkiek riebaluojasi, bet gyventi galima

https://www.mini-max...300-500-ml.html
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 15:40)
o kuri viori pirkote?
Citrus https://viori.com/co...=32094503010403
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 13:58)
Jau plauna galva kas antra, kartais kasdien po treniruočiu, pradės sausėt plaukai labai
Gal yra koks stebuklingas šampūnas kad nesiriebaluotų taip greit ir kad plaukai nesausėtų 

Prasidėjus paauglystei (puberty) visiems labai riebaluojasi plaukai, nes padidėja kūno prakaitavimas. Po to viskas vėl stoja į vietas. Mano 12-metei labai riebalavosi, dabar, kai 16-os, viskas vėl gerai
Man tai norisi šampūną/muilą pakaitalioti,ką ir darau.Tada ir poveikis geresnis ,nenusibosta ir plaukams tinka/patinka
Mano paauglei dukrai irgi sunku rasti šampūną,kad lb nesiriebaluotų prie šaknų ir neatsirastų pleiskanų.Tai kol kas visai tinka tlab žalia linija ir viori muilas/kondicionierius.Dar kartais pirmą kartą išplaunu su HEAD & SHOULDERS,o antrą kartą su prieš tai paminėtu kažkuriuo.
Šie šampūnai/kondicionierius lb neblogi,tiko https://www.viskasgr.../teacna-teabase
Dukros plaukai dažyti/šviesinti sruogelėmis,galai linkę sausėti.Kirpykloje darė olaplex procedūras,plovė olaplex šampūnu,tai iš karto netiko,pradėjo rastis pleiskanų...Sunku atitaikyti,kad viskas būtų ok.
Galams visai tinka/patinka ellips kapsulės
.

Mano paauglei dukrai irgi sunku rasti šampūną,kad lb nesiriebaluotų prie šaknų ir neatsirastų pleiskanų.Tai kol kas visai tinka tlab žalia linija ir viori muilas/kondicionierius.Dar kartais pirmą kartą išplaunu su HEAD & SHOULDERS,o antrą kartą su prieš tai paminėtu kažkuriuo.
Šie šampūnai/kondicionierius lb neblogi,tiko https://www.viskasgr.../teacna-teabase
Dukros plaukai dažyti/šviesinti sruogelėmis,galai linkę sausėti.Kirpykloje darė olaplex procedūras,plovė olaplex šampūnu,tai iš karto netiko,pradėjo rastis pleiskanų...Sunku atitaikyti,kad viskas būtų ok.
Galams visai tinka/patinka ellips kapsulės

QUOTE(Lux @ 2021 05 28, 17:35)
Prasidėjus paauglystei (puberty) visiems labai riebaluojasi plaukai, nes padidėja kūno prakaitavimas. Po to viskas vėl stoja į vietas. Mano 12-metei labai riebalavosi, dabar, kai 16-os, viskas vėl gerai
Man net nepamenu nuo kada pradėjo riebaluotis plaukai, dukrai nuo kokių 8-9 metų... Nemanau, kad čia kažką galima padaryti. Tiesiog kondicionierius, aliejukus ir kitas reikalingas priemones naudojam tik galiukams, saikingai... Galvą tenka plauti kasdien...
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 10:35)
nes skiepas nesuformuoja tikrojo covido antikunu. sake dabar virusas yra mutaves, o to tikrojo jau seniai nebera. uztat tie skiepu suformuoti atitole nuo teisybes.
O pas mus darbe jau skiepija ir tuos, kas sirgo žiemą, nes tipo nuo skiepo platesnio spektro imunitetas formuojas, nei nuo konkretaus štamo, kuriuom sirgai, kažkaip taip

QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 12:01)
uztenka europos sveikatos korteles
Gal žinai kaip su apmokėjimu? Ar pirma pats turi susimokėt, o tada draudimas kompensuoja apsvarstęs, ar ligoninė kontaktuoja su draudimu? Aš tundra šituos reikaluos.
Papildyta:
Kam riebaluojas plaukai, pavojinga imt šampūnus riebiems plaukams, jie sausina. Reik ieškot kuo švelnesnių, kuo mažiau odos apsauginį barjerą ardančių, nes poveikis bus momentinis, o paskui dar daugiau riebaluosis apsaugos tikslais. Riebiems tikrai reik sls vengt.