Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ADIDAS
vartotojo įkelta nuotrauka

ASOS

BLUEFLY

JCREW FACTORY Summer Score ispardavimas

FINISHLINE papildoma 30% nuolaida sioms prekems, ship 7$ dalinsis perkancioms

JCREW

LEVIS 50% sale ir free ship viskam, perkame iskart

REEBOK

SAKSOFF5TH papildoma 40% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems

TIMBERLAND papildoma 32% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems
Atsakyti
Kasmyras 24$

Kasmyras 24$

Kasmyras 24$

Kasmyras 24$
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 28, 15:30)
Mano 12-metės irgi riiebaluotis labiau pradėjo. Plauna Kakės Makes šampūnu. Manau, viskas dėl brendimo, ir prakaitavimas padidėjęs, tiesiog dažnesnis prausimasis ir galvos trinkimas. Ne kas dieną, bet kas 3-čią plauna, jei į lauką "sparnus kelia"  biggrin.gif .

Jau plauna galva kas antra, kartais kasdien po treniruočiu, pradės sausėt plaukai labai smile.gif Gal yra koks stebuklingas šampūnas kad nesiriebaluotų taip greit ir kad plaukai nesausėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 14:25)
Patarkit koki gerą šampūną besiriebaluojantiem plaukam. Dukrai 11 metų, geras pusmetis kai pradėjo riebaluotis plaukai, pas mane tokios bėdos nėra buvę, tai perku kas ka jau be pasakė  doh.gif Nuo vieno atsirado pleiskanų, su kitu pleiskanas išnaikinom bet plaukai dar daugiau riebaluojasi, taip atrodo kad pasaka be galo  blink.gif

gal toks tiktų, ir riebaluotiems, ir su pleiskanom:
https://groziokelias...-aliejumi-200ml
kažkada turėjau, tokiau vau efekto kad visai nesiriebaluotų tai sunku bus rasti....
dar gal kokiu arbatmedžio hidrolatu pasipurškalioti
dar šis turi tokią savybė mažint riebalavimasi, bet yra su ženšeniu...nemanau kad vaikui gerai, kartais būna nuolaida...po jo tikrai keik mažiau riebaluojasi, aš nakčiai pasipurškalioju
https://aromama.lt/l...kas-misku-dukra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 28 gegužės 2021 - 14:03
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 15:25)
Patarkit koki gerą šampūną besiriebaluojantiem plaukam. Dukrai 11 metų, geras pusmetis kai pradėjo riebaluotis plaukai, pas mane tokios bėdos nėra buvę, tai perku kas ka jau be pasakė  doh.gif Nuo vieno atsirado pleiskanų, su kitu pleiskanas išnaikinom bet plaukai dar daugiau riebaluojasi, taip atrodo kad pasaka be galo  blink.gif

Klorane su avizom arba citrina 4u.gif dabar kelis kart su viori dukrai galva ploviau, kol kas visai neblogai, bus matyt ar pasiteisins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 gegužės 2021 - 14:03
Basler tai nematyti produktai, reiks bandyti.
Klorane su avižomis daug metų naudojom, kol nepradėjo riebaluotis plaukai. Šiaip labai geras šampūnas, pati vis grįžtu prie jo, bet jis labiau sausiems/normaliems plaukams.

O gal yra kokios priemonės kas reguliuoja tokius dalykus, nors vaikui brendimo laikotarpis prasidėjęs, reikia išgyvent tai ir tikiuos susireguliuos viskas ;)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 28 gegužės 2021 - 14:21
iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kaip riebalavosi taip ir riebaluojasi visą gyvenimą.
jokios stebuklingos priemonės nepadeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2021 05 28, 14:25)

Mano 10 m. mergaitės irgi pradėjo labai riebaluotis, jau kitą dieną po plovimo atrodo tragiškai. Plovė kakės makės, parsisiunčiau tą viori šampūną -muilą ir jau trečia diena viskas ok. Nežinau kaip bus toliau, bet dabar super
Atsakyti
QUOTE(dovilegu @ 2021 05 28, 16:32)
Mano 10 m. mergaitės irgi pradėjo labai riebaluotis, jau kitą dieną po plovimo atrodo tragiškai.  Plovė kakės makės, parsisiunčiau tą viori šampūną -muilą ir jau trečia diena viskas ok. Nežinau kaip bus toliau, bet dabar super

o kuri viori pirkote?
Atsakyti
O žinokit man tas Viori nepaėjo. Išsiploviau dar kartą ir galvos oda kažkaip bais jautri pasidarė, plaukai atrodė kaip neplauti.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 28, 13:05)
I tolimas salis kol kas nevyksiu vyksime su masina grisime tranzitu o grizus bus kaip bus, tiesiog ryte dar buvo abejoniu, bet dabar net nedvejoju savo sprendimu. Sveikatos kas sergate , nebediskutuojam. Kiekvienam savo, as gerbiu tuos kurie skiepijasi, gerbkime ir tuos kurie ne

Jūs jų negerbiate, o jais naudojatės. Kitų sąskaitą žiūrit tik savo uodegą. Visi būtų spurgos ir amžinam karantine vis po milijoną palaidojant.
Va čia tai gerbimas!
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 28, 15:31)
iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kaip riebalavosi taip ir riebaluojasi visą gyvenimą.
jokios stebuklingos priemonės nepadeda  4u.gif

Visą gyvenimą turiu tą problemą, ir jokie šampūnai to neišsprendė, ir galvos retesnis plovimas taip pat.
Atsakyti