Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 08 11, 07:23)
<p>Labas rytas. Pasidalinkit patirtimi, iš kur perkat buitinę chemiją ir skalbimo priemones. Gal siunčiatės iš kur nors? Perku negalvodama prekybos centruose, bet gal yra alternatyva pigiau įsigyti? </p>

Kai prekybcentriuose buna 40-50%, nemanau, kad kur imanoma rasti pigesne alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 08 11, 07:23)
<p>Labas rytas. Pasidalinkit patirtimi, iš kur perkat buitinę chemiją ir skalbimo priemones. Gal siunčiatės iš kur nors? Perku negalvodama prekybos centruose, bet gal yra alternatyva pigiau įsigyti? </p>

Dažniausiai iš ThomPhilips parduotuvės. Ne dėl kainų, dėl kokybės.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 08 11, 11:10)
Dažniausiai iš ThomPhilips parduotuvės. Ne dėl kainų, dėl kokybės.

O gal kokį skystą skalbiklį esi atradus? Niekaip nerandu. Kurį laiką naudojau Miele 2 fazių ploviklius, bet kaina nelabai adekvati, grįžau prie įprastinių ir vėl galvoju Miele pirkt unsure.gif
Atsakyti
Labai ačiū už siuntinį, labai viskas patiko. Gavau tokius batus, kainavo gal 30 dol, o minkšti, kokybiški, gražūs https://www.yoox.com..._shoeswomensl80

Basutes tikrai nešiosiu, gyvai atrodo geriau nei foto, dydis idealiai tiko 10, nei per siauros, nei per plačios, padas patogiai įgaubtas https://www.6pm.com/...572392/color/72

Nustebino coach, rankinę pirkau iš pagrindinio psl, ne outleto. Gavau supakuotą ne prasčiau nei LV, dėžė, kaspiniukas, popierius su lipduku, maišelis ir tt wub.gif smulkmena, bet maloni https://uk.coach.com...r...sie&start=3

dar pora smulkmenėlių, tos irgi džiugina, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gafsa,dėkinga ,kad užrodei basutes 4u.gif Fainos,patogios.Mano šviesios,bet irgi gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 08 11, 11:39)
Gafsa,dėkinga ,kad užrodei basutes  4u.gif Fainos,patogios.Mano šviesios,bet irgi gražios smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Dar mergaitės atostogauja? Iki kada? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inita @ 2021 08 11, 12:45)
Dar mergaitės atostogauja? Iki kada? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rašė, kad iki rugsėjo pradžios daugmaž ir atskirai informuos, kada pradės pirkt 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 08 11, 11:22)
O gal kokį skystą skalbiklį esi atradus? Niekaip nerandu. Kurį laiką naudojau Miele 2 fazių ploviklius, bet kaina nelabai adekvati, grįžau prie įprastinių ir vėl galvoju Miele pirkt  unsure.gif
Aš tik skystus ir perku, bet pavadinimų neatgaminsiu. Na, dabar dar tas gelines kapsules esu atradus. Mane labai erzina kvapai skalbikliuose (ale vasaros gaiva ir jūros ošimas visokie), tai aš renkuosi dažniausiai, kur būna jautriai odai, ten ir kvapų mažiausiai privaryta. Dar kartą esu užsipirkus priemonių Švaros kampelyje - visai patiko, lyg kokybiškesnės pasirodė, ir kvapais neerzinančios 4u.gif.
Atsakyti
Kam patogu paimti siuntinukus Santariskiu gale, galiu paimti is Egles, vaziuosiu mazdaug po pusvalandzio, praneskit Eglei kad man atiduotu
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 10, 18:26)
<p>As gavau pranesima kad gausiu siunta per kelias darbo dienas, neatsauke!!!</p>

Aš vakar pirkau, o va dabar atvežė siuntą, viskas gerai ir greitai. Tikiuosi panos kurios pirko Martensus neatšaukė ax.gif biggrin.gif

Šianden sportinei aprangai ir apatiniams rūbams nuolaida.

Carlin jūs dviratininkams aprangos ieškojote, man atrodo yra ten, pažiūrėkit kol nuolaida galioja ax.gif
Atsakyti

Ir as gavau savo martensus ka tik!!! 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 11, 18:56)
<p>Ir as gavau savo martensus ka tik!!! </p>

wow kaip greitai. aš gavau pranešimą, kad tik penkt. bus
Atsakyti