Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2021 08 11, 20:18)
wow kaip greitai. aš gavau pranešimą, kad tik penkt. bus

jie dažnai atsiunčia greičiau, nei rašo pranešime. Prekes, kurias turi sandėlyje, dažnai atsiunčia per vieną - dvi dienas. Prekes iš kitų parduotuvių (pvz Next, Marks Spencer) parsisiunča pas save, tuomet pakuoja ir siunčia gavėjui, tai užtrunka keliom dienom ilgiau. Bet apskritai, labai greitas siuntimas, greitas ir pinigų grąžinimas, netikus prekei.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 11, 20:56)
<p>Ir as gavau savo martensus ka tik!!! </p>

aš net nesakiau dukrai, kad nupirkau, kol negavau tyliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 08 11, 19:41)

Carlin jūs dviratininkams aprangos ieškojote, man atrodo yra ten, pažiūrėkit kol nuolaida galioja ax.gif

Nu kur aš vakar buvau unsure.gif
Atsakyti

Nu kur aš vakar buvau unsure.gif

Aš vakar porą užsakymų padariau. Daugiau nei 2 kartus naudoti kodo neleidžia :D 

Šiandien jau visokiems MK, RL brandams nuolaida. Bet aišku ne visiškai viskam, bet taiko ir drabužiams, batams, aksesuarams :)

Jau įdomu kokios nuolaidos bus kitomis dienomis, nes kainos tai tikrai geros su ta papildoma nuolaida :) Kai kas pigiau nei kokioj Humanoj manau vakar buvo :D

Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 08 12, 09:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72859333" data-time="1628747162"><div><p>Nu kur aš vakar buvau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš vakar porą užsakymų padariau. Daugiau nei 2 kartus naudoti kodo neleidžia biggrin.gif </p><p>Šiandien jau visokiems MK, RL brandams nuolaida. Bet aišku ne visiškai viskam, bet taiko ir drabužiams, batams, aksesuarams smile.gif</p><p>Jau įdomu kokios nuolaidos bus kitomis dienomis, nes kainos tai tikrai geros su ta papildoma nuolaida smile.gif Kai kas pigiau nei kokioj Humanoj manau vakar buvo biggrin.gif</p>

Aš tai tik susinervinau pasižiūrėjus, nes tikrai būčiau ką radus dviračiams pirkt. O jei dar šalmams taikė, tai išvis pravalas unsure.gif nes kaip tik naujo šalmo reik.
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72859333" data-time="1628747162"><div><p>Nu kur aš vakar buvau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš vakar porą užsakymų padariau. Daugiau nei 2 kartus naudoti kodo neleidžia biggrin.gif </p><p>Šiandien jau visokiems MK, RL brandams nuolaida. Bet aišku ne visiškai viskam, bet taiko ir drabužiams, batams, aksesuarams smile.gif</p><p>Jau įdomu kokios nuolaidos bus kitomis dienomis, nes kainos tai tikrai geros su ta papildoma nuolaida smile.gif Kai kas pigiau nei kokioj Humanoj manau vakar buvo biggrin.gif</p>

Aš susikūriau kelias paskyras ir pirkau iš abiejų. Reikėjo tik naujo el pašto ir kito vardo. Sąskaita, adresas ir telefonas tiko tas pats. Leido pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 08 12, 10:07)
Aš susikūriau kelias paskyras ir pirkau iš abiejų. Reikėjo tik naujo el pašto ir kito vardo. Sąskaita, adresas ir telefonas tiko tas pats. Leido pirkti biggrin.gif

Ką jūs čia ir iš kur perkat ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 08 12, 09:41)
Ką jūs čia ir iš kur perkat ?

zalando.lt
Atsakyti

Jo, norėjau dar basučių MK, bet... joms jau netaikė...
Dukrai net Kalėdoms dovanų radau bigsmile.gif
Manau, kad čia Zalando atėjimo į rinką daro tokias kainas, nes UK nesu mačius panašių dalykų... net panašių..

Rodykit, ką paisėmėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 rugpjūčio 2021 - 09:50

As siandien jau papirkau, nuo ryto scrolinau  :D  ryt manau nuolaidu paskutine diena. Ne viskam taiko bet labai daug kam. Dar paspoksosiu i Lagerfeldo Trench coata iki vakaro  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 rugpjūčio 2021 - 09:55
Man tik klausimas, ar bus galima grąžinimus sujungti į vieną biggrin.gif
Atsakyti
Gaila nemačiau kai buvo rūbams -60 zalando, nes yra ir vaikiškų kombinezonų, gal kuri turit parduoti 90-100 cm mergaitei žieminį didriksons/reimos?

Taip pat ieškau swarovski bella ax.gif 4u.gif
Atsakyti