QUOTE(Carlin @ 2021 08 11, 11:22)
O gal kokį skystą skalbiklį esi atradus? Niekaip nerandu. Kurį laiką naudojau Miele 2 fazių ploviklius, bet kaina nelabai adekvati, grįžau prie įprastinių ir vėl galvoju Miele pirkt 
O kokybiškas ploviklos, galvoju pabandyti mieles. Ir kokį būtent naudojate per kur perkate?
QUOTE(ericute @ 2021 08 12, 11:54)
O kokybiškas ploviklos, galvoju pabandyti mieles. Ir kokį būtent naudojate per kur perkate?
Aš šituos perku. Phase 1 ir Phase 2. Bet pas mane Miele skalbyklė, kur šios kasetės statosi ir tada priklausomai nuo skalbinių užterštumo ir spalvos abu automatiškai dozuojasi. Šiaip neblogai tikrai skalbia. Tik kaina man nepatinka
Nors užtenka jų ilgai.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 12, 10:23)
Tikrai mačiau pas juos kažkur: kaip grąžinti skirtingų užsakymų prekes vienu metu.
Bet šiandien tik vaikiškų prekių brandams nuolaidos?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 12, 11:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="72859444" data-time="1628758652"><div><p>Tikrai mačiau pas juos kažkur: kaip grąžinti skirtingų užsakymų prekes vienu metu.
Bet šiandien tik vaikiškų prekių brandams nuolaidos?</p></div></blockquote><p>dizaineriu daiktam ir visiem aksesuaram. </p>
Bet šiandien tik vaikiškų prekių brandams nuolaidos?</p></div></blockquote><p>dizaineriu daiktam ir visiem aksesuaram. </p>
Man turbūt specialiai, kad nepirkčiau
Gal galite įmesti moteriškų ir vyriškų nuorodas.. Ačiū.
Jau pavyko, per programėlę.
Jo, norėjau dar basučių MK, bet... joms jau netaikė...
Dukrai net Kalėdoms dovanų radau
Manau, kad čia Zalando atėjimo į rinką daro tokias kainas, nes UK nesu mačius panašių dalykų... net panašių..
Rodykit, ką paisėmėt
taip cia iejimo i rinka nuolaidos tai nors turiu neplanuotu islaidu bet vis tiek nusiskausminau nes zinau kad tokiu kainu kazi ar dar kada bus ![]()
Visgi pasiemiau trench coata:
https://www.zalando....21u01e-b11.html
Ir pasiemiau sita telefono dekla nes jau pameciau sia vasara telefona, iskrito is kisenes, ne visada nesuosi rankinuka nes nieko i ji nebededu, viskas telefone o kisenej nesiotis pavojinga:
QUOTE(ciobreliss @ 2021 08 12, 11:45)
Gaila nemačiau kai buvo rūbams -60 zalando, nes yra ir vaikiškų kombinezonų, gal kuri turit parduoti 90-100 cm mergaitei žieminį didriksons/reimos?
Taip pat ieškau swarovski bella

Taip pat ieškau swarovski bella
Turiu swarowski bella, parašykit el.paštą, atsiųsiu nuotraukų, tik mano 2 kartus užsidėti, nėra nauji, bet dėžutė originali.
O gal kuri turit parsisiųstų, bet nenešiojamų papuošalų su ciklameno spalva ar rožine?
QUOTE(perliuke86 @ 2021 08 12, 11:53)
Sveikos,gal šiuo metu Tory burch kokia nuolaidele papildoma yra ?
Sveiki, siuo metu atostogaujame, pirkimu nedarome
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 12, 10:49)
Jo, norėjau dar basučių MK, bet... joms jau netaikė...
Manau, kad čia Zalando atėjimo į rinką daro tokias kainas, nes UK nesu mačius panašių dalykų... net panašių..
Rodykit, ką paisėmėt
Rodykit, ką paisėmėt
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 12, 12:12)
Man turbūt specialiai, kad nepirkčiau
tik vaikų duoda...
Atsiprasau, bet nuorodoms yra skirta si tema