Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Bet kaip greit gavot, aš dar nė pirmos negavau, kai buvo rūbams nuolaida.
O jau taip spirgasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letita @ 2021 08 12, 13:25)
Merginos, atsiliepkite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kas per klaidą gavote šį iš Belk užsakytą Champion XS dydžio bliuzoną vietoj S. Pas mane atkeliavo S vietoj XS. 
https://www.belk.com...8660391938.html

Gal kas foto padėtų įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letita @ 2021 08 13, 13:40)
Gal kas foto padėtų įkelti 4u.gif

Sveiki, jums buvo uzsakytas teisingas dydis, Rudaplauke paste jums atrasys del sios situacijos, aciu, kad palauksite. 4u.gif
Atsakyti
696 - iv.miestai buvo jau?
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2021 08 13, 19:58)
696 - iv.miestai buvo jau?

Buvo.
Atsakyti
Jus cia viska zinot, GELBEKIT, gal komanda nesupyks. unsure.gif

Kaip ieiti i europini yooxa. Prisijungus buvau belekokiu telefono numeriu, o dabar neprisimenu kodo prisijungimo ir neieidzia ieiti i el. pasta.

O svarbiausia gavau ne tuos batus kur uzsakiau ,issiunciau atgal, bet mano batai atsirado uzsakyti [ kazkas grazino atgal, nes ne tuos irgi gavo] , galeciau juos vel pirkti is naujo, bet kodo netaiko, kaip taike kai juos pirkau. Parasyciau Yooxui kad apkeistu, o kaip ieiti i pasta parasyti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 14 rugpjūčio 2021 - 07:06
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 08 14, 07:52)
Jus cia viska zinot, GELBEKIT, gal komanda nesupyks.  unsure.gif

Kaip ieiti i europini yooxa. Prisijungus buvau belekokiu telefono numeriu, o dabar  neprisimenu kodo  prisijungimo ir neieidzia ieiti i el. pasta.

O svarbiausia gavau ne tuos batus kur uzsakiau ,issiunciau atgal, bet mano  batai atsirado uzsakyti [ kazkas grazino atgal, nes ne tuos irgi gavo] , galeciau juos vel pirkti is naujo, bet kodo netaiko, kaip taike kai juos pirkau. Parasyciau Yooxui  kad apkeistu, o kaip ieiti i pasta parasyti. doh.gif

Aš appsą turiu, tada labai patogu.
Atsakyti
Neturiu aš to appso, gelbėkit palatos kolegės, noooriu batų, negaliu.😡
Atsakyti
Gal kuri norit martens Jadon batuku 38 dydzio? Pirkti su 60 nuolaida 🙂
https://www.zalando....d0-51e3868038ce
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 08 13, 21:03)

dalino jau? sumokejau viską, bet negavau kvietimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2021 08 14, 14:08)
dalino jau? sumokejau viską, bet negavau kvietimo blink.gif

Jau prieš savaitę atsiėmiau
Atsakyti
Merginos reikia jūsų pagalbos , jei aš siunčiuosi iš JAV prekes už 74 $ tai man reikes moketi muitą?
Atsakyti