Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vavute11 @ 2021 08 14, 14:05)
Gal kuri norit martens Jadon batuku 38 dydzio? Pirkti su 60 nuolaida 🙂
https://www.zalando....d0-51e3868038ce

idomumo delei , kai buvo 60 proc , ar ecco batu buvo puikiom kainom ? ax.gif biggrin.gif
gal kam netiko 40 eu dydis odinuku , juodu bateliu ,keduku ? (reik paauglei )
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 08 14, 14:27)
Merginos reikia jūsų pagalbos , jei aš siunčiuosi iš JAV prekes už 74 $ tai man reikes moketi muitą?

Mokėsite PVM. Muitas nuo 150 EUR.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 14, 07:21)
Aš appsą turiu, tada labai patogu.

Ir kuo padėsi rimaitytei, kad apsą turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 08 14, 15:27)
Merginos reikia jūsų pagalbos , jei aš siunčiuosi iš JAV prekes už 74 $ tai man reikes moketi muitą?

Jei pati - PVM mokėti reikės ir gal kažkokį pašto mokestį.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 08 14, 16:02)

Nieks nepadeda.😓
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 08 14, 18:58)
Nieks nepadeda.😓

Šiaip jei on-line užpildėte grąžinimą, tai nelabai ką ir padarysit. Siūlau pirkti iš naujo norimą prekę ir laukt už grąžintą pinigų.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 08 14, 07:52)
Jus cia viska zinot, GELBEKIT, gal komanda nesupyks.  unsure.gif

Kaip ieiti i europini yooxa. Prisijungus buvau belekokiu telefono numeriu, o dabar  neprisimenu kodo   prisijungimo ir neieidzia ieiti i el. pasta.

O svarbiausia gavau ne tuos batus kur uzsakiau ,issiunciau atgal, bet mano  batai atsirado uzsakyti [ kazkas grazino atgal, nes ne tuos irgi gavo] , galeciau juos vel pirkti is naujo, bet kodo netaiko, kaip taike kai juos pirkau. Parasyciau Yooxui  kad apkeistu, o kaip ieiti i pasta parasyti. doh.gif

O į savo asmeninį el.paštą negalit į eiti?
Nemanau, kad jie darys keitimą, tiesiog pasiūlys pirkti, ir nesvarbu, kad jų klaida.
Gal gali kažkas nupirkt, kuris dar neturi paskyris, gal kokiems naujokams siūlo kodą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 14 rugpjūčio 2021 - 18:21
QUOTE(Carlin @ 2021 08 14, 17:07)
Šiaip jei on-line užpildėte grąžinimą, tai nelabai ką ir padarysit. Siūlau pirkti iš naujo norimą prekę ir laukt už grąžintą pinigų.

Taip, uzpildziau grazinima on-line . Tai va kad tie batai be kodo 70 euru gaunasi brangiau ir plius dar 20 euru siuntimas.Zodziu, sunervino . doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 14, 17:17)
O į savo asmeninį el.paštą negalit į eiti?
Nemanau, kad jie darys keitimą, tiesiog pasiūlys pirkti, ir nesvarbu, kad jų klaida.
Gal gali kažkas nupirkt, kuris dar neturi paskyris, gal kokiems naujokams siūlo kodą?

Aga, i savo asmenini. unsure.gif
Na NAUJOKAI atsiliepkit i az , ar turite koduka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 08 14, 18:02)

Neturi prie ko prisikabinti? prisikabink prie stulpo.

Aš pasakiau, kad jei turi appsą, niekada nereikia prisijunginėti 1000 kartų ir nebijai kad pamirši prisijungimo duomenų. Todėl ateityje siūlau jai jį įsiinstaliuoti.
Atsakyti
Gal kas turit tokius? Ar patogus uzsegimas ? Ir ar kabo kiek žemiau nei bella? Nes man bella kiek per aukstai, nes skyles matyt aukstai padarytos🙈
https://www.swarovsk...riantID=5560932
Atsakyti
Sveiki, iš kur perkate išmaniuosius laikrodžius?
Atsakyti
Sveiki .Gal turit koduką Ralph Lauren ?
Atsakyti