Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zeneta @ 2021 08 15, 19:29)
Sveiki .Gal turit koduką Ralph Lauren ?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mergaites, iki kada atostogauja, gal žinote? Ačiū!
Atsakyti
O ko dabar klaust, kas tikrina apmokėjimus. Nes gavau sąskaitas sumokėjau ir tyla jau nuo 5d. Čia įvairių miestų.
Atsakyti

O ko dabar klaust, kas tikrina apmokėjimus. Nes gavau sąskaitas sumokėjau ir tyla jau nuo 5d. Čia įvairių miestų.

Rašykit į paštą. Turit skolą, negavot sąskaitos. Man taip buvo, nes sąskaitos pašte pasimeta. Siunčia tikrai greitai JustArm berods, bendrauja nerealiai maloniai, ačiū jai  :oro_buckis: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 08 16, 09:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lince1" data-cid="72860355" data-time="1629092682"><div><p>O ko dabar klaust, kas tikrina apmokėjimus. Nes gavau sąskaitas sumokėjau ir tyla jau nuo 5d. Čia įvairių miestų.</p></div></blockquote><p>Rašykit į paštą. Turit skolą, negavot sąskaitos. Man taip buvo, nes sąskaitos pašte pasimeta. Siunčia tikrai greitai JustArm berods, bendrauja nerealiai maloniai, ačiū jai  oro_buckis.gif </p>

Rašau, bet jokio atsakymo negaunu.
Atsakyti
Parduodu 35 eur. dydis 9 h arba keičiu į 9 dydį. Su pėda 25,3 cm man vienu ar puse dydžio didoki.
Labiau noriu keisti.

Atsakyti
QUOTE(tarka1 @ 2021 08 16, 10:47)
Parduodu 35 eur. dydis 9 h arba keičiu į 9 dydį. Su pėda 25,3 cm man vienu ar puse dydžio didoki.
Labiau noriu keisti.

Labai patogus, basa koja pasaka 4u.gif
Atsakyti
O aš šiuos parduodu: 8H, 23eur.

Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2021 08 16, 09:09)
Rašau, bet jokio atsakymo negaunu.

aš JustArm rašau, visada labai maloniai ir operatyviai atsako wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Letita @ 2021 08 12, 13:25)
Merginos, atsiliepkite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kas per klaidą gavote šį iš Belk užsakytą Champion XS dydžio bliuzoną vietoj S. Pas mane atkeliavo S vietoj XS. 
https://www.belk.com...8660391938.html

Kaip supratau, galimai pati parduotuvė atsiuntė klaidingą dydį, tad noriu pasiūlyti šį bliuzoną. Dydis S. Tik nemoku čia įkelti foto. Gal kas pagelbėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letita @ 2021 08 16, 12:53)
Kaip supratau, galimai pati parduotuvė atsiuntė klaidingą dydį, tad noriu pasiūlyti šį bliuzoną. Dydis S. Tik nemoku čia įkelti foto.  Gal kas pagelbėtų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2021 08 16, 13:16)
aš JustArm  rašau, visada labai maloniai ir operatyviai atsako  wub.gif

Išsiaiškinom rolleyes.gif
Atsakyti