Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2021 09 08, 21:23)
o netiko dydis? Gaila, kad mano ne 39...

Žiauriai geri tie batai. Aš turiu pilkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 rugsėjo 2021 - 20:28
QUOTE(JMD @ 2021 09 08, 21:27)
Žiauriai geri tie batai. Aš turiu pilkus.

visą vasarą varvinu seilę į juos biggrin.gif , tik dėl dydžio kažkaip neapsiprendžiau
Atsakyti
O kaip tokiu atveju?Izoliavosi klasė A,nes yra sergantis.Vokiečių/rusų,anglų,matematikos mokosi mišrios/sujungtos A/B klasės.Juk kontaktas/i buvo.Bet klasei B izoliuotis nereik.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 08, 21:09)
Nes mirtingumas yra didelis.

Nea. Meningokokcemijos mirtingumas didelis. Meningokoko sukelto meningito- jau mažesnis. O daugybei žmonių, tame tarpe ir vaikų, meningokokas sukelia banalų peršalimą, slogą ar panašiai. Taip pat ir besimptomiai nešiotojai ne retenybė. Taip kad tik viena iš klinikinių formų turi didelį mirtingumą. Yra panašumo su covid.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 08, 21:49)
Nea. Meningokokcemijos mirtingumas didelis. Meningokoko sukelto meningito- jau mažesnis. O daugybei žmonių, tame tarpe ir vaikų, meningokokas sukelia banalų peršalimą, slogą ar panašiai. Taip pat ir besimptomiai nešiotojai ne retenybė. Taip kad tik viena iš klinikinių formų turi didelį mirtingumą. Yra panašumo su covid.

Bet tas žaibinis juk ten žiauru 🤔 mano vaiko daržely mirė viena mergytė. Buvo viena iš dvynių. Vieną išgelbėjo kiyos ne 😪
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 08, 19:14)
Sudetingas klausimas. Vakcinos efektyvumas vaikams skirtingose amziaus grupese labai nevienodas. Zinoma, jiems sirgt sunkiai tikimybe mazesne nei suaugusiems, bet jei tavo vaikas bus ta reta isimtis, matyt menka paguoda. Mano aplinkoj skiepija vaikus, tiek medikai, tiek nemedikai. Daugiau rizikuojam vartodami naujai sukurtus vaistus, nei skiepydamiesi nauja, bet legalia, patvirtinta vakcina.

4u.gif
Dėkui už nuomonę!
Realiai aš tokia pasimetus dar nebuvau biggrin.gif
Mano vyras mano, kad skiepas tai stebuklas, o man kažkaip daugiau klausimų nei atsakymų.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 08, 20:11)
Vakar dienos gydytojos komentaras, KODĖL reikia skiepyti. Atsakė: nes serga jų tetos, dėdės, seneliai, o vaikai nešioja ligą. Tai aš labiau linkusi (bent kol kas) skiepyti tas dėdes ir tetas.

va manęs pastoviai neapleidžia tas jausmas, kad siekdami suskiepyti 70 proc Lietuvos ir nebepajėgdami įkalbėt suaugusių, permeta tą reikalą vaikams.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 08, 22:30)

Aš tai buvau pagatava paminklą pastatyti, kai skiepai atsirado, vos neverkiau (o gal ir verkiau lotuliukas.gif ). Bet po savo skiepo komplikacijų - baigėsi mano entuziazmas unsure.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.nordstromrack.com
www.jimmyjazz.com
www.uniqlo.com
www.victoriassecret.com
www.sierra.com
www.32degrees.com
www.belk.com
www.anntaylor.com - 40%
www.dillards.com
www.armaniexchange.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.bathandbodyworks.com
www.wholesale.fragranseshop.com
www.theperfumespot.com - 10%
www.fragrancenet.com - 35%
www.marcjacobsbeauty.com
www.puritan.com - 18%
www.vitacost.com - 15%

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 09 08, 20:23)
o netiko dydis? Gaila, kad mano ne 39...

Taip, truputį trūksta laisvės kojai 🙂
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 08, 22:30)
4u.gif
Dėkui už nuomonę!
Mano vyras mano, kad skiepas tai stebuklas, o man kažkaip daugiau klausimų nei atsakymų.
va manęs pastoviai neapleidžia tas jausmas, kad siekdami suskiepyti 70 proc Lietuvos ir nebepajėgdami įkalbėt suaugusių, permeta tą reikalą vaikams.

Tikrai ne. Visam civilizuotam pasaulyje tas pats vyksta, ne tik pas mus. Nes kai imi bendra mase, atrodo kas cia tokio tie reti sunkus atvejai vaikams, o kai tenka but tuo retu atveju, tai retumas dziugina mazai. Plius visuomene turi galvot apie visus, tame tarpe ir imunosupresinius, jie irgi gyvent nori. Tie patys onko sergantys vaikai, kurie nori bendraut su kitais, sveikais vaikais, lankyt mokykla, burelius ir tt.
Atsakyti
Užsiverčiau darbais, o šiandien prisiruošiau ir slenku į Bergdorfą kosmetikos susidėt į krepšą, galvoju reik ryte nusiųst, nes dieną vėl laiko nebus ir pššššš..... Akcija jau baigės blink.gif Likau be dažylkų... unsure.gif Eina sau kaip gaila...cry.gif
Reiks laukt dabar nuolaidų Sephoroj unsure.gif
Atsakyti

Aš bandysiu jungtis prie seratonino. Irgi laimės noriu :D 

Atsakyti