Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 09 09, 10:12)
komplikacijų po skiepo tikimybė yra.

jei komplikacijom vadinat širdies raumens uždegimą ar tromboemboliją tai jų tikimybė mažesnė nei susirgt sunkia covid forma. Tikiuos nevadinat komplikacijom tempertaūros ar skausmų po skiepo unsure.gif
aj jau mane šita tema pribags. Daugiau neberašysiu nieko ninja.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 09 09, 10:42)
jei komplikacijom vadinat širdies raumens uždegimą ar tromboemboliją tai jų tikimybė mažesnė nei susirgt sunkia covid forma. Tikiuos nevadinat komplikacijom tempertaūros ar skausmų po skiepo  unsure.gif
aj jau mane šita tema pribags. Daugiau neberašysiu nieko  ninja.gif

man menesiui sanariai atsisake, vos paejau. bet dabar sveika kaip agurkelis, tai sakyciau, kad komplikacija po skiepo, nes issauke problema mano silpnose vietose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 rugsėjo 2021 - 09:45
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 10:24)
reikia mokyklai polo ilgom rankovem baltos spalvos. Kur geriausia ieskoti? svarbiausia, kad butu siauras. reikia 7 m dydzio, 133 ugiui. RL kaina siuo metu nedraugiska 4u.gif

Maniškės GAP nešioja. Mažoji 130 cm M dydį GAP nešioja. Childrenplace dar turi.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 09 09, 10:45)
Maniškės GAP nešioja. Mažoji 130 cm M dydį GAP nešioja. Childrenplace dar turi.

reikia ir gap paimt smile.gif slim is ju imi ar nera ten pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 09 09, 10:37)
As irgi gal jau noreciau 10-etei kokio nekalto prausiklio, nes vos paberia kakta tokiais mini keliais spuoguciais ir nosies gala. Blogiausia, kad ji pasikaso juos. Padejo labai saule, vasara buvo ideali veido oda. Dabar ziuriu minimaliai vos vel lenda, bet as tais tonikais teplioti bijau pradeti ir kremais niekada nesu tepusi jai veido. Kol kas tik vandenuku prausiasi 4u.gif

Aš irgi bijau visokių tonikų, kremų. Sakau kol nėra bėdų, nieko ir nereik. Bet ji tik su vandeniu nesiprausia, nori prausiklio ir viskas.
Kremą nupirkau kažkokį kūdikiams biggrin.gif nes po prausiklio šiek tiek pasausėjimai atsirado.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 10:46)
reikia ir gap paimt smile.gif slim is ju imi ar nera ten pasirinkimo?

Polo nėra slim. Bet mano kaulų vyniotiniams pats tas biggrin.gif mažoji viršaus serafaną mokyklinį dedasi.
Atsakyti

man menesiui sanariai atsisake, vos paejau. bet dabar sveika kaip agurkelis, tai sakyciau, kad komplikacija po skiepo, nes issauke problema mano silpnose vietose 4u.gif

o as skaiciau labai gera vieno gydytojo pasisakyma, kurio kompetencija neabejoju, kad jei iki skiepo dar zmogus judejo tai po skiepo, jau viskas-pabaiga ir kad nebeimanoma zmoniu gydyti. Kazkada nugaros skausmus, tokius kur atrode nugara luzta pusiau ir neina is lovos pasikelt, issigydziau pas psichoterapeuta. I diskusijas nesivelsiu tik pasakau  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 09 rugsėjo 2021 - 09:52
reikia mokyklai polo ilgom rankovem baltos spalvos. Kur geriausia ieskoti? svarbiausia, kad butu siauras. reikia 7 m dydzio, 133 ugiui. RL kaina siuo metu nedraugiska 4u.gif

Tometoj?
___
Aš tai nuo visko įmanomo jau susikiepijau biggrin.gif Jei tiksliau, ką atidėliojau, tai dabar jau "+".
____
Vakar pasišopinau čia, - jaučiu vidinę harmoniją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 rugsėjo 2021 - 09:52

Landsend
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 09 09, 11:37)

Papildyta:

O rimtai/stipriai beria, kad tiek daug visko naudoja? ax.gif  4u.gif

deje, bet taip verysad.gif(( ji pas mus pabrendus kaip reikiant, nes jau zeldimukai yra, ka padarysi. Bet vasara buvo pas senelius nieko nedare, tai ui ui koks veidas, kaktos virsuje tokie net spuogiukai. Kai grizom pradejom elementarias priceduras ir veidas grazeja. Buna ismeta net juodu akuciu verysad.gif((

Sunu vuresnis pas ji grazesnis veidas, vienas kitas spuogas jam 12, o va dukrai ne kazka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 09, 10:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72869642" data-time="1631173441">
<div>
<p>man menesiui sanariai atsisake, vos paejau. bet dabar sveika kaip agurkelis, tai sakyciau, kad komplikacija po skiepo, nes issauke problema mano silpnose vietose vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>o as skaiciau labai gera vieno gydytojo pasisakyma, kurio kompetencija neabejoju, kad jei iki skiepo dar zmogus judejo tai po skiepo, jau viskas-pabaiga ir kad nebeimanoma zmoniu gydyti. Kazkada nugaros skausmus, tokius kur atrode nugara luzta pusiau ir neina is lovos pasikelt, issigydziau pas psichoterapeuta. I diskusijas nesivelsiu tik pasakau  huh.gif</p>

nelabai supratau ka parasei, skaiciau du kart, gal su teksto suvokimu nekazka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 09, 10:50)
o as skaiciau labai gera vieno gydytojo pasisakyma, kurio kompetencija neabejoju, kad jei iki skiepo dar zmogus judejo tai po skiepo, jau viskas-pabaiga ir kad nebeimanoma zmoniu gydyti. Kazkada nugaros skausmus, tokius kur atrode nugara luzta pusiau ir neina is lovos pasikelt, issigydziau pas psichoterapeuta. I diskusijas nesivelsiu tik pasakau  huh.gif</p>

manęs tokie kategoriški pasakymai neįkvepia, nebūna tik juoda, ar tik balta.
O kas tam skiepe yra, kas padaro tą pabaigą? Čia man smalsu, gi turėjo parašyti.
Ir kodėl kituose nėra?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 11:03)
nelabai supratau ka parasei, skaiciau du kart, gal su teksto suvokimu nekazka  unsure.gif

Aš tai supratau kaip ironiją, kad žmonės daug ką įsikalba.
Atsakyti