QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 08, 21:44)
Aš tai buvau pagatava paminklą pastatyti, kai skiepai atsirado, vos neverkiau (o gal ir verkiau

). Bet po savo skiepo komplikacijų - baigėsi mano entuziazmas
aš irgi atsikankinau po skiepo, bet kai pagalvoju, kas galėtų būti susirgus, jei tokie skausmai buvo po skiepo, tai laiminga, kad gavau skiepą. Na o dėl vaiko, neskubam, nes mes visi mūsų aplinkoj vyresni paskiepyti, vaikui susirgti sunkia forma pagal dabartinius stebėjimus tikimybė maža, komplikacijų po skiepo tikimybė yra. Tad pasvėrus visus pliusus ir minusus, kol kas neskiepijam ir laukiam mokyklos sprendimo. Nes jei kažkam susirgus, visi eina į nuotolį, nesvarbu ar paskiepytas ar ne, tuomet neskiepysim kol kas, o jei skiepytiems išlieka kontaktinis mokymas- tuomet skiepysim.
Beje, praeitą savaitę pažįstamos tėtis mirė 63 metų, turėjo įvairių sveikatos problemų: cukraligė, širdies operacija, gydytojai nerekomendavo skiepytis, iš namų neišeidavo. Žmona buvo pilnai paskiepyta, bet užsikrėtė pati ir gršžus namo užkrėtė vyrą. Ji gyva, vyras -ne. Žinoma, žmogus nebuvo sveikas, bet jei ne covid būtų dar gyvenęs.