Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2021 09 09, 10:07)
o gal iherb yra koks kodukas?

yra 5% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 09, 11:05)
Aš tai supratau kaip ironiją, kad žmonės daug ką įsikalba.

norečiau išsikalbėti kaklo problemas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, laimės ir galimybių ieškotojos. 4u.gif
Kai užmatysit gerą sale'ą moteriškoms šiltoms žieminėms striukėms, meskit į temą 4u.gif.
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 11:08)
norečiau išsikalbėti kaklo problemas  biggrin.gif
Jei tik rasi, kur, duok žinot, ir man labai reikia unsure.gif
scenic.gif leb.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 09 rugsėjo 2021 - 10:15
QUOTE(manouche @ 2021 09 09, 11:15)
Kai užmatysit gerą sale'ą moteriškoms šiltoms žieminėms striukėms, meskit į temą 4u.gif.
scenic.gif  leb.gif

biggrin.gif būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 09 09, 11:15)
scenic.gif  leb.gif

Nedaryk man gėdos... draugė, o striukės šiltos neturi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 09 09, 10:51)

____
Vakar pasišopinau čia, -  jaučiu vidinę harmoniją  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 09, 11:21)
Nedaryk man gėdos... draugė, o striukės šiltos neturi...  unsure.gif

Gali savo lobyna draugei atverti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 09 09, 10:42)

aj jau mane šita tema pribags. Daugiau neberašysiu nieko  ninja.gif

biggrin.gif šiandien ? biggrin.gif
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 10:46)
reikia ir gap paimt smile.gif slim is ju imi ar nera ten pasirinkimo?

gap ar on man kokybiškesni atrodo,childrenplace nusiskalbia ir pasitampo greičiau,ir medžiaga skystesnė.Bet nesakau,kad blogi,tiesiog lyginu.
QUOTE(kriisti @ 2021 09 09, 10:59)
ji pas mus pabrendus kaip reikiant, nes jau zeldimukai yra

Oi Kriisti kai pasakys tai hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif

patarkit prašau, noriu ilgos suknelės, neaptemptos, gal labiau plazdančios, rudeninės, kad tiktų prie kaubojiško stiliaus batų. ir kad į darbą tikų biggrin.gif
kur ieškoti? Gal galit kokių pavyzdžių įdėti? Nu nemoku aš ieškot unsure.gif
Atsakyti

manęs tokie kategoriški pasakymai neįkvepia, nebūna tik juoda, ar tik balta.
O kas tam skiepe yra, kas padaro tą pabaigą? Čia man smalsu, gi turėjo parašyti.
Ir kodėl kituose nėra?

nieko tame skiepe nera, o zmones butent kad nuraso visas ligas jam  :D  rase kad ir anksciau buvo infarktu, ir anksciau buvo persileidimu ir t.t., net statistika pateike, o dbr jei kas atsitinka tai viskas, kaltas skiepas  :) todel ir neimanoma zmoniu gydyti nes neimanoma sake surinkti anamnezes nes del visu negalavimu kaltas tik skiepas.

O apie nugara pavyzdi daviau nes daznai liga prasideda nuo galvos  :)

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 09 09, 11:27)
Gali savo lobyna draugei atverti biggrin.gif

Paskęs... jos pečiai smulkučiai.
Papildyta:
QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 09, 11:29)
Sveikos merginos, 4u.gif

patarkit prašau, noriu ilgos suknelės, neaptemptos, gal labiau plazdančios, rudeninės, kad tiktų prie kaubojiško stiliaus batų. ir kad į darbą tikų biggrin.gif
kur ieškoti? Gal galit kokių pavyzdžių įdėti? Nu nemoku aš ieškot unsure.gif

HM ir uniqlo gal išmes kokių rudeninių kolekcijų. Free people panašių turi, bet jų dažnai su atvirais elementais visokiais.
HM viskozinės, medvilninės tai labai malonios būna, gerai dera su visokiais kardiganais ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 09 rugsėjo 2021 - 10:32
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 09, 11:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72869655" data-time="1631174655"><div><p>manęs tokie kategoriški pasakymai neįkvepia, nebūna tik juoda, ar tik balta.
O kas tam skiepe yra, kas padaro tą pabaigą? Čia man smalsu, gi turėjo parašyti.
Ir kodėl kituose nėra?</p></div></blockquote><p>nieko tame skiepe nera, o zmones butent kad nuraso visas ligas jam  biggrin.gif  rase kad ir anksciau buvo infarktu, ir anksciau buvo persileidimu ir t.t., net statistika pateike, o dbr jei kas atsitinka tai viskas, kaltas skiepas  smile.gif todel ir neimanoma zmoniu gydyti nes neimanoma sake surinkti anamnezes nes del visu negalavimu kaltas tik skiepas.</p><p>O apie nugara pavyzdi daviau nes daznai liga prasideda nuo galvos  smile.gif</p>

na man keli gyd nepaneige, kad galejo skiepas issaukti, bet lygiai as pats galejo buti ir su erkiniu ir kokiu kitu skiepu. p.s. as skiepus lb sunkiai pernesu ax.gif
Atsakyti